Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
No a já se do toho zrovna taky musím jít pustit - takže budou nové brambory vařené na páře ve šlupce a k tomu věopřevý steak s hořčično-smetanovou omáčkou a jarní cibulůkou. Za dvacet minut je to hotové a moc dobré!
Tak jsem nakonec udělala rychlé a skoro bezpracné zapečené těstoviny. U nás je to horší o to, že přítel nejí jakoukoliv vařenou zeleninu a luštěninu, takže čočka, fazole, lečo atp. s tím neuspěju - nechápu po kom je tak zmlsaný, boršč, segedín aj. podobné omáčky a polívky můžu také rovnou vynechat, protože o polívky také nejeví moc zájem
, takže věčně přemýšlím co uvařit aniž bych se pořád opakovala, rybu taky nemusí a pytlíky doma žádný nemam ![]()
Mafina5: jé no tak tomu bych věřila a asi se tím inspiruji na příště! Ostatními recepty asi taky.
U nás taky játra, ale na cibulce a s pečenýma hranolkama. Polívka od včera…vepř.vývar s nudličkama a knedlíčkama.
Petule…a co vlastně jí? Když mu skoro všechno vadí… já bych ho asi poslala někam…jak by si takhle vymýšlel.
DanMaj: no jí vše sladké (žemlovka, knedlíky, atp.), guláš, rajskou, svíčkovou, koprovku, řízky, smažák, no vyžít se z toho dá, ale člověk aby pořád vymýšlel co uvařit, když mu ostatní nejede. Už jsem se několikrát rozčílila, že proč vlastně vařim, když to jíst nechce a já to pak sama jím 4 dny! tak ať si vaří sám, ale to by chudák kuchyně asi dopadla.
Já jsem měla dnes jídlo super jednoduché na přípravu.
Oloupak a uvařit brambory a hověží strčit na hodinu do papináku..
V podstatě jen postavíš na plotnu a za hodinu vyndáš maso.
Vař. brambor a hovězí plus tatarka a bylo to moc dobré a jednoduché..
A samo z vývaru večer polévka.
Včera smaženice a houbové řízky k večeři..
vepř.nudličky s bramborem…
nudle s mákem
pangas politej kečupem na pečícím papíře zároveň s hranolkama v troubě za 20 min. není co řešit ![]()
těstoviny s krabíma tyčinkama
hrášková polívka - rozmixuješ hr. konzervu a trochu ochutíš, zředíš, co je potřeba ![]()
rajská z protlaku s těstovinou (maso není nutný k dyž je to rychlovka) ![]()
…
Lesina:Můžu se zeptat, jak děláš tu rybu?Já ryby nejím, tak je moc nědělám, ale občas je na jidelníček šoupnout musím:-) ![]()
My dneska máme zapečené těstoviny se zeleninou(mrkvička, hrášek, kukuřice), sýrem a zalité smetanou s okurkový salátem.večer budu dělat file z pangase
Těstoviny s kuřecím masem,smetanovou omáčkou,nivou a brokolicí.
Místo nivy se dá dát sýr a místo kuřecího masa šunka.
Zelňačka a halušky s uzeným a se zelím ![]()
Ani jedno manžel nejí, takže ještě kuřecí řízek a hranolky ![]()
dneska játra na cibulce s rejží a nastrouhanou nivou
zítra sojový segedýn ![]()
v tejdnu jsem měla nudle s mákem ![]()