Objednávka Next

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
26.9.11 16:29
zaletnice píše:
martek01 píše:
neni to blbost, sem si tam objednavala svatebni botky :mrgreen: do CR ti z anglicke mutace stranek nic neposlou ( a vyber maji tak 100× vetsi)
musis kliknout na ceskou, zaplatis 130kacek postovny a prijde ti to za cesky ceny, tj. stejny jak v kamennym obchode az domu :nevim:
Aha, tak to jo. Mě teda vždy kamarádka vozila z UK přímo věci, co koupila v obchodě. Ale pořád mi nejde do hlavy, že ty ženksý na MMB to prodávají levněji než v obchodě a přitom žijí normálně v ČR!!! :zed: Jsem fakt tupec :-D

Zvlastni, asi jsou to kocky a libi se panu majiteli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
26.9.11 16:30
Weru píše:
martek01 píše:
Weru píše:
martek01 píše:
Weru píše:
Nevim, jestli jsem pochopila dotaz spravne, ale pokud nahaze do kosiku veci na next.co.uk do kosiku a dokonci objednavku, tak dojdou veci ji domu, plati se kreditkou.
Pokud chce objednavat pres pani z MMB tak se musi domluvit s ni konkretne :nevim:
ale tam prece musi zadat ceskou mutaci stranek, jinak ji to do ceska neposlou ne? :lol: a ceny jsou tim padem stejny jak u nas ve ksefte :roll:
Te znam z jedne diskuse na FB :lol: .
Ja myslela, ze to pochopi, i kdyz napisu next.co.uk :wink: …Pak tedy klikne na ceskou vlajecku dole a muze vesele objednavat. A ceny jsou stejny jak v obchode, jojo. Pokud nezije v UK, tudiz objedbavka neprijde do UK, tak jsou ceny masakralne vyssi.
proboha, z jaky????? :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
:lol:
:-( :cry: :-? :-x :twisted: :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
z jaky????? :cert: :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
26.9.11 16:32

Necetla jsem celou diskuzi ale

next.co.uk nezasila do CR. Na to aby jsi u neho mohla objednat zbozi, musis mit adresu na uzemi VB a na te adrese musi byt registrovana platebni karte kterou platis a zbozi ti poslou pouze na tuto adresu.

Vim to na 100% protoze jsem jednou chtela objednavku zaplatit ceskou kartou a neslo to..

A pokud nekdo dela objednavky pres MMB tak si myslim ze maji nekoho ve VB, kdo to tam nakoupi a pak bud posle balikem prepravni sluzbou do CR nebo priveze do CR…
Nedivala jsem se se na mimibazar takze nevim jake si ty maminky uctuji kurz nebo jak dlouho je dodaci doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
26.9.11 16:33
hanapospis píše:
Necetla jsem celou diskuzi ale

next.co.uk nezasila do CR. Na to aby jsi u neho mohla objednat zbozi, musis mit adresu na uzemi VB a na te adrese musi byt registrovana platebni karte kterou platis a zbozi ti poslou pouze na tuto adresu.

Vim to na 100% protoze jsem jednou chtela objednavku zaplatit ceskou kartou a neslo to..

A pokud nekdo dela objednavky pres MMB tak si myslim ze maji nekoho ve VB, kdo to tam nakoupi a pak bud posle balikem prepravni sluzbou do CR nebo priveze do CR…
Nedivala jsem se se na mimibazar takze nevim jake si ty maminky uctuji kurz nebo jak dlouho je dodaci doba.

na next.co.uk jen kliknes na ceskou vlajecku a poslou ti to i do CR :lol: http://www.nextdirect.com/cz/en

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.11 16:34
hanapospis píše:

Nedivala jsem se se na mimibazar takze nevim jake si ty maminky uctuji kurz nebo jak dlouho je dodaci doba.

A co treba tady http://www.nextdirect.com/cz/en.
Mimochodem musis mit kreditku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.11 16:35
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
26.9.11 16:36
Weru píše:
hanapospis píše:

A co treba tady http://www.nextdirect.com/cz/en.
Mimochodem musis mit kreditku.

byla sem rychlejsi :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.11 16:36

Ja uz mam zplnenej mozek plodovou vodou, ja muzu byt pomala :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
26.9.11 16:39
martek01 píše:
hanapospis píše:

na next.co.uk jen kliknes na ceskou vlajecku a poslou ti to i do CR :lol: http://www.nextdirect.com/cz/en

Tak je mozne ze to zmenili. Vim na 100% ze to jeste loni neslo. Protoze kamoska jim i psala zda by ji mohli zbozi poslat do CR a tenkrat kategoricky rekli ze ne.
Ja teda platim debitni kartou. Kreditku nemam. Ale ja to objednavam za libry v Uk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
26.9.11 16:43
Weru píše:
Ja uz mam zplnenej mozek plodovou vodou, ja muzu byt pomala :-P

no mas na to uz narok, me to teprve ceka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
26.9.11 16:44

A za kolik to nabizeji maminky na MMB? jsem se divala na ty cekse stranky ( a opradu to je novinka nedavno to jeste neslo) a nemaji spatny kurz asi 31-31.50 za libru..
Ja v cervnu delala kamosce nakup za 1tis liber a pak ji to posilala prepravni sluzbou do CR a taky jsem ji dala kurz 30kc plus 20liber stala ta preprava. Tak ji napisi ze priste si to uz muze udelat sama.

Diky moc, to jsem nevedela ze to jde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.11 16:50
hanapospis píše:
A za kolik to nabizeji maminky na MMB? jsem se divala na ty cekse stranky ( a opradu to je novinka nedavno to jeste neslo) a nemaji spatny kurz asi 31-31.50 za libru..
Ja v cervnu delala kamosce nakup za 1tis liber a pak ji to posilala prepravni sluzbou do CR a taky jsem ji dala kurz 30kc plus 20liber stala ta preprava. Tak ji napisi ze priste si to uz muze udelat sama.Diky moc, to jsem nevedela ze to jde. :palec:

Porovnavala jsem to a za libru chteji cca 41 Kc. porovnavala jsem cepicku, ktera stoji 7 liber a pro CR je za 290 Kc ,)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
26.9.11 16:59
Weru píše:
hanapospis píše:
Ja v cervnu delala kamosce nakup za 1tis liber a pak ji to posilala prepravni sluzbou do CR a taky jsem ji dala kurz 30kc plus 20liber stala ta preprava. Tak ji napisi ze priste si to uz muze udelat sama.Diky moc, to jsem nevedela ze to jde. :palec:
Porovnavala jsem to a za libru chteji cca 41 Kc. porovnavala jsem cepicku, ktera stoji 7 liber a pro CR je za 290 Kc ,)

Ja teda porovnala jen par veci ale vzdy mi to vyslo na 30-31.50kc :nevim: :nevim:

Treba rifle £30 - za 900kc (102-081-X48 )
saty £38 - 1050kc (712-245-X48 )
sortky £35 - 780kc (725-513-X48)

tak asi fakt zalezi jak co..
Jinak nechapu..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
26.9.11 17:04

Detske veci jsou ale fakt kurze 41kc.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.11 17:07

Aha, tak na normalni veci jsem nekoukala, tak to je mazec. Divny, jsem myslela, ze maji staly kurz :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák