Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
a hlavne tech detskej veci maj prd ![]()
sem koukala na ty vanocni oblecky a jen UK
![]()
Ja objednavam z Holandska, tak nevim, ale taky tam maji zuzenej vyber. Nechapu proc, kdyz to maji tak i tak na sklade…
Holky, pochopila jsem to tedy správně, když se mi tam třeba teď líbí asi 3věci, že zavolám kamarádovi, který žije v UK s tím, že si to objednám z next.co.uk a nechám to zaslat na jeho adresu v UK. Tak on místo aby si řekl třeba těch cca 28Kč (co je teď kurz) za libru, tak si řekne 30Kč a pošle mi to pak balíkem do ČR? Jde to takhle udělat ne?! ![]()
Jinak kamarádka na to prdí, je lehčí si to objednat přes MMB, když to výjde uplně stejně…
![]()
zaletnice píše:
Holky, pochopila jsem to tedy správně, když se mi tam třeba teď líbí asi 3věci, že zavolám kamarádovi, který žije v UK s tím, že si to objednám z next.co.uk a nechám to zaslat na jeho adresu v UK. Tak on místo aby si řekl třeba těch cca 28Kč (co je teď kurz) za libru, tak si řekne 30Kč a pošle mi to pak balíkem do ČR? Jde to takhle udělat ne?!
Jinak kamarádka na to prdí, je lehčí si to objednat přes MMB, když to výjde uplně stejně…![]()
Urcite, pokud to bude platit on, tak by si mohl rict tech 30 za libru. Pokud beres detske, ktere je za 41 kc/libra tak se to vyplati ![]()
Děvčata z mmb jsou maminky které bud to pro zboží jezdí přímo do Anglie nebo mají někoho v Anglii kdo jim zboží potom odešle do ČR.Proto mají takové ceny ale stále se jim to vyplatí.Protože jak všichni víme spousta maminek to dělá vše na černo takže žádné výdaje navíc.Doprava do ČR je u větších zásilek dražší.Jinak pokud si zboží obj.přímo ze stránek tak je skutečnost že si můžete zajít zboží koupit u nás v obchodě ceny jsou stejné.A dokonce u nás na to máte záruku kdežto tak pokud se vám se zbožím něco stane pochybuji že ho pojedete reklamovat do Anglie.Vím to pro to že moje kamarádka Next vozila vím jak to chodí a co to obnáší
Pokud vám zboží pošle kamarád tak ho to nestojí nic tak si myslím pokud je to dobrý kamarád měl by kurz zachovattěch 28kč´+ zaplatíte poštovné do ČR.Teda holky kde chodíte na ty kurzy 41kč za dětský NEXT.
bambulka45 píše:
Pokud vám zboží pošle kamarád tak ho to nestojí nic tak si myslím pokud je to dobrý kamarád měl by kurz zachovattěch 28kč´+ zaplatíte poštovné do ČR.Teda holky kde chodíte na ty kurzy 41kč za dětský NEXT.
Staci pocitat
. 7 liber za cepicku, 290 KC za cepicku 1+1=2 ![]()
jo a koukala sem na webovky, uz tam v cesky verzi maji i ty vanocni oblecky pro bejbatka
![]()
se tam dneska stavim, nas prvorozeny, tedy jeste nenarozeny, ma v nedeli svatek
![]()
Holky, máte někdo zkušenost s registarcí na www.next.co.uk? at děám co dělám, nechce mi to vzít telefonní číslo. Když kliknu na ČR, tak mě to přesměruje na next.direct.com
@PetulaPl ja jsem se musela zaregistrovat na nextu CZ http://www.nextdirect.com/cz/en a objednavat „bohuzel“ jen, co je mozne dovezt do CR, je tam trosku mensi nabidka zbozi, ale taky se to da a pak objednavka jde v pohode i registrace.
Pokud chces objednavat na ceskou adresu, tak jedine pres next. direct
Na UK web, te to bohuzel nepusti, jak pisou holky, na nextdirect.com. Bohuel trosku uzsi nabidka a u neceho malinko vyssi ceny. Ale vzhledem k doprave zdarma se to da.
Ahoj,
nečetla jsem všechny příspěvky, ale ráda bych přispěla ![]()
Já objednávám z Next skoro pořád, sice bydlíme v DE, ale rozdíl v tom snad není.
Tady je odkaz na český stránky, kde si můžeš všechno objednat a poštovný je zadarmo…
http://www.nextdirect.com/cz/en
@78_Maja píše:
Ahoj,nečetla jsem všechny příspěvky, ale ráda bych přispěla
Já objednávám z Next skoro pořád, sice bydlíme v DE, ale rozdíl v tom snad není.
Tady je odkaz na český stránky, kde si můžeš všechno objednat a poštovný je zadarmo…http://www.nextdirect.com/cz/en
jj akorat ceny jsou vyssi nez na uk webu. Kurz priblizne 38-42liber namisto 30kc co je ted aktualni kurz
![]()
No, my platíme v EURO a tohle nějak moc neřešíme - holt se to nedá nikde jinde koupit, tak co… Jo a mimochodem, dámy - zajímavý postřeh - koupila jsem v ČR pár triček v Nextu. Po prvním vyprání a usušení se pěkně zkřivily a vytáhly - to se mi teda ještě s těma objednanejma nestalo a to jich mame doma desítky… že by opět něco méně kvalitního pro český trh? Po týhle zkušenosti už v ČR v krámu nenakupuju a rovnou to objednávám…