Oblečení na miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
24.8.07 18:58

Siloenko, s tou mámou mi mluvíš z duše-já to měla s tchýní 8) :lol: :D :lol: :lol: :lol:
Aileen
Leník 1:5r
Luík 4r

• Citovat
  • Upravit
686
24.8.07 21:01

Ahoj Holky,
diky moc za podeleni vasich zkusenosti. Mate naprostou pravdu ze clovek se uci az ze sve vlastni zkusenosti a ze kazdemu vyhovuje neco jineho.
Taky si myslim ze je lepsi to neprehanet s tim nakupovanim nez se miminko narodi. S tima bazarkama holky to neni spatny napad. Ja v utery letim do Cech, tak si tam chci neco trosku nakoupit. Ono to preci jenom vyjde trochu levneji nez v Anglii. Takze urcite bych rada navstivila nejaky ten bazarek. Nevite o nejakych dobrych v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
25.8.07 00:14

Koukni na toto:

http://emimino.cz/…s/story/5325

L.

PS: Přesunu diskusi do výbavičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
25.8.07 01:47

:D :D Lesino , seznam pěkný a propracovaný, ale já bych ho kapku zminimalizovala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
25.8.07 23:48

To víš, že nemám všechno - v seznamu je vše, co kdo poradil ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
26.8.07 10:43

Lesino,
Diky moc za ten seznam. Dost jsem se z neho ponaucila, hlavne o tech velikostech.
Holky kde se nejlepe v Praze nakupuje na mimimka? Jedu do Cech jenom na par dni tak se mi nechce litat po vsech obchodech. Chci jit uz nekam na jisto kde maji jak obleceni na miminko tak i veci jako je odsavacka na mleko atd. Vim o Tescu a chtela bych jeste neco jineho nejlepe neco v centru nebo na Praze 5 a 4.
Diky moc Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
27.3.13 18:51

Ahojky, nevíte někdo, jaké jsou délky mimi oblečků při různých velikostech nebo měsících? Nemám cedulky a chci si to nějak roztřídit.

• Citovat
  • Upravit
11565
27.3.13 18:58

@Veru.Kb Nebylo by rychlejší se zeptat strejdy Gůgla? http://www.tabulkavelikosti.cz/deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.3.13 19:03

Ja bych rekla „velmi ruznorode“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
27.3.13 19:19

Hele jak u kterého dítěte. Mě syn rostl první půlrok docela rychle, v šesti měsících jsem mu kupovala oblečení na dvanáct měsíců. Některé děti jsou menší, některé větší, to neodhadneš. Nech si po ruce jen ty malinké a pak budeš postupem času, jak bude mimi růst, menší uklízet a větší zase doplňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
27.3.13 19:26

Naše ještě v 5,5 měsících nosí i některé věci označené pro 1-2 měsíce, takže fakt kus od kusu, výrobce od výrobce, nejde to brát úplně paušálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
27.3.13 19:42

Doporučuji fakt neřešit velikosti číselně… prostě si třeba udělej hromádky dle velikosti okem… ale mojí dcerce je teď 5měsíců a nosí oblečení pro 6-9měsíců.. dokonce některé i větší dle čísel… a hlavně každé mimčo je jiné.. dcerka je třeba hrooozně dlouhá v tělíčku.. a nožky má jak pidižvík :D a to teď za 14dní vyrostla 3cm!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
27.3.13 19:56
@Veru.Kb píše:
Ahojky, nevíte někdo, jaké jsou délky mimi oblečků při různých velikostech nebo měsících? Nemám cedulky a chci si to nějak roztřídit.

no, ono jak který výrobce a jak který obleček. já poměřuju :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
27.3.13 20:34

@zelenaprisera Ano, konkrétně česká firma Golem, od které nakupuji fleecové kombinézy na zimu, má velikosti menší, než by odpovídalo (dcera s běžnou velikostí č. 56 měla vel. 60 naknap), na druhou stranu, teď jsem v Tescu koupila pyžamka pro syna, který obléká 74, takže i veikost jsem koupila 74 - a je mu to tak dlouhý, že spodek nohavic tahá po zemi :roll:
No a velikosti udávané dle stáří mimina, tak ty mě baví nejvíc - to je taková nesmyslnost, že stejně musíš vyzkoušet přímo na dítěti.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
11565
27.3.13 21:03

Obecně Tesco bývá větší, moje zkušenost je, že C&A nové spíš menší (některé se vytahá). Ale při srovnání podle čísel jsme to měli často tak, že jsme vyndali o číslo větší, a polovinu z toho jsme už zase odložili jako malé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí