Oblečení na miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
7.2.18 08:49

Holky to jsou super informace. Já se v tom vůbec nevyznám, tak je fajn přečíst si zkušenosti maminek, které už vědí co a jak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.2.18 09:09

Bodycka jsou nejlepsi z H&M to souhlasim :palec:
Z lidlu jsou takove vytahane mi prijde u krku, ale ostatni v pohode, treba pyzamka z biobavlny a trika pro starsiho, to si nemuzu stezovat. V Tescu jsou overalky taky pekny. Ale treba H&M a Next maji proste lepsi material, tak nekde ta cena musi byt znat :think:
Ja objednavam z HMka, kdyz mi prijde na mail, ze maji zdarma postovne, tak projedu vyprodejove veci a vzdy neco pekneho ulovim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
7.2.18 09:35

@Káťa19 takže to objednáváš přímo z e-shopu viď? Tak to já se na něj jdu hned kouknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
7.2.18 09:59

@markyj @Káťa19 v H&M se oplatí spíš do kamennejch obchodů - mají tam stojany 3 za 2 (i v Lindexu, tam nakupuju taky ráda), vztahuje se to na tu basics řadu z organický bavlny. Koupíš tři kusy (respektive víc, maj tam ty dvojbalení bodyček, počítá se to jako jeden kus) a zaplatíš dva. Ale na eshopu jsem zas ulovila ve výprodeji růžovou mikinu AC/DC, triko Doors a tak :lol:
Navíc H&M se neomezuje striktně na růžovou a modrou, dceři hodně sluší černá, šedá a zelená, což v H&M mají, nebo v Lindexu jsem kupovala nádherný vyloženě holčičí bodyčko v modré barvě.
Prostě jsem matka-fiflena a radši si připlatím, strašně se mi příčí přístup „na co utrácet za oblečení pro miminka, stejně z toho vyrostou“. Sice vyrostou, ale i tak můžou bejt pěkně oblíkaný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
7.2.18 10:05

Jj s bodýčkama z HM mohu jen souhlasit, skvělá kvalita a střih a pro mě velké plus, byly okolu krku na patenty, nesnášela jsem lodičkové výstřihy, pak ještě Lindex a Fixoni. Sice všechno větší cena, ale já vše bez problému prodala dál a rozhodně jsem nedávala za 1 body 40 kč, ale víc. Bodýčka byla po dvou dětech a opravdu jako nová. Pyžamka jedině Next-jak overaly tak dvojdílný pro větší. Mají super slim střihy, takže pyžamo se nikde nehrne a krásný vzory-ty nakupuju na mimibazaru za lepší peníze, rozhodně ne aktuální kolekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.2.18 10:18

@Lily Evans kdyz to ja nemam moc cas courat po obchodech a s detma je to na odstrel :mrgreen:
@markyj jj na eshopu, koupila jsem tam i sobe super dziny za 400,– zaregistruj se a bude ti chodit sice nekdy otravny newsletter, ale za dopravu zdarma jsem vzdycky rada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.2.18 10:20

@Adinka_2012 jo presne, ten strih je nejlepsi, vydrzi i dele, je akorat, ani siroky ani uzky a neleze z nich rameno :palec: u tech mi ani nevadi dat v bazarku za ks 60, kdyz vidim, ze je v peknem stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
7.2.18 10:30

Spoustu věcí určitě dostanete :) Ale mě osobně to třeba dělalo radost a chodit a nakupovat ty maličké věci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
7.2.18 15:10

Mě se bodyčka u krku roztáhnou všechny s tím lodičkovým výstřihem. Mám na prvního jedno s FF na patentky a to drží. Ony ty zapínací u krku všeobecně líp drží. Body jsem dlouho nekupovala, až před 2 měsíci v Tescu Disney s Mašinkou Tomášem a ty se mi roztáhly do šířky. Naštěstí mi z nich zrovna vyrostl, protože mám extra hubené dítě.
Samozřejmě HM, Next a Lindex je kvalitnější, ale pro mě cenově vysoko. Ty maximálně bazarové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
10.7.21 17:21

Kdy koupit kocarek

Ahoj holky, a co kočárek ten jste kupovali kdy? Meli jeste ho doma nebo u znamych? Slysela jsem, ze kocarek nema byt doma pripraveny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
10.7.21 17:25

@LP4 já ho objednala měsíc před termínem a přišel, až když byl syn na světě :mrgreen: u prvního sem ho měla schovaný u tchyne na půdě, ale spíš aby doma nepřekážel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
10.7.21 17:33

My ho koupili asi 2-3 mesice pred terminem, ale mela jsem ho uskladneny u prarodicu. Ja vim, jsou to povery, ale pro klid duse :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
10.7.21 18:01

@LP4
Já kupovala kočár z druhé ruky, perfektní stav a asi v 5. měsíci. Zatím ho mám u rodičů - čeká nás stěhování. Potom ho buď rovnou využijeme nebo dáme do nového do sklepa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
10.7.21 18:07

@LP4 Já ho připravený mít chtěla, ale zpozdilo se dodání, takže přifrčel až po porodu. Bylo to jedno, protože mimino v něm ječelo tak, že jsem ho prakticky nevytáhla a rok v kuse nosila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
10.7.21 20:17

Vždycky jsem měla kočár schovaný u babičky. Kupovala jsem tak nějak po polovině těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí