Oblečení na miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Veru.Kb
27.3.13 21:06

@karolina_a_betuska jo to jsem taky našla, ale to jsou velikostí dětí, ne oblečení, je to výška miminka i s hlavičkou, ale není tam, jak by měli být dlouhé dupačky atd.

• Citovat
  • Upravit
11565
27.3.13 21:09

@Veru.Kb To Ti ale přece nikdo neřekne :) To záleží na tom, jaký budeš mít dítě: některý je břichatý, některý nohatý, některý má delší tělo… Je to jak říkají holky - pokud nechceš být zklamaná, musíš porovnat velikosti oblečků, srovnat si to a podle toho vyndavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
27.3.13 21:10

No to je mi jasné, že je to individuální, že každé dítě je jinak velké a věci od různých výrobců jsou jinak velké, jen jsem si chtěla ty oblečky nějak roztřídit nehledě na to, jak bude velký, to stejně uvidím až bude na světě.. jen pro pořádek

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
27.3.13 21:10

@karolina_a_betuska no tak to také vím, to je novinka :-D

• Citovat
  • Upravit
10657
27.3.13 21:16

To jo, ty tesco overalky jsou fakt na nohatý děti, malej vršek tak tak a nohavice za sebou tahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
27.3.13 22:57

@Veru.Kb Tak proč se na to ptáš, když to víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
28.3.13 06:41

@karolina_a_betuska Ptala jsem se na něco jiného, ale to jsi zjevně nepochopila.. jaké jsou přibližné velikosti v cm oblečků, abych si je mohla roztřídit, ne jak velké jsou dětičky a jaká mají bříška a nožičky..

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
28.3.13 06:47

@karolina_a_betuska a už jsem se toho dopátrala, takže děkuji za neradu.. a určité délky v cm oblečků opravdu existují, takže není pravda, že mi to nikdo neřekne..

• Citovat
  • Upravit
4151
28.3.13 08:19

@Veru.Kb délky oblečků v cm existují, ale jak mi vysvětlíš, že moje sedmi měsíční dítě nosí pár věcí vel 56, většinu 60-68, asi 3 kousky velikosti 74 a jednu nebo dvě 80?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
28.3.13 09:39

@zelenaprisera ale holky, mě přece vůbec nejde o nějaký velikosti a o to, co dítě nosí, já jsem si jen chtěla roztřídit oblečky podle délky cm a nevěděla jsem, čím se řídit, ale už jsem si to našla, takže mám na hromádce pro čerstvé mimi oblečky s různými velikostmi na cedulkách, u čeho mám cedulky, mám tam třeba vel. 56, 68 i 80 na jedné hromádce, všechny měří od ramínka k prdelce kolem 33 cm, ale jsou jinak velikostně na cedulkách, ano to chápu, mě šlo jen o to, jak si to roztřídit podle cm, jen o to, je mi jasné, že na cedulkách a od různých výrobců je to jiné, o to mi nejde, ještě jednou a naposled píši, že jsem chtěla pouze vědět, kolik cm měří oblečky přibližně, protože vím, že na cedulkách to má každý výrobce jinak, abych si je mohla nějak roztřídit, pouze to! Takže jsem chtěla vědět, že ty nejmenší mají 30-32 cm od ramínka k prdelce, ty větší 33-35 cm atd.Jen tohleto! Už mě chápete??? Je mi jasné, že každé miminko je jiné, každá velikost je jiná, každý výrobce má jiné velikosti, to mi prosím už nepište! To vím!

• Citovat
  • Upravit
4151
28.3.13 09:47

@Veru.Kb tak my už ti psát nebudeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
28.3.13 10:41

@Veru.Kb Ve vší úctě, tak proč ses teda ptala? To dá přece rozum, že si to nebudeš třídit podle délky rukávků, že delší rukáv dítě mít může, ale kratší rozkrok ne… A to, jestli to Tvoje dítě bude mít ve třech měsících, nebo v půl roce, a jestli si to roztřídíš po dvou centimetrech, nebo po třech, to je stejně jen věc Tvojí volby, a toho, jak poroste Tvoje mimino - na to snad nepotřebuješ rádce nebo tabulku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
28.3.13 13:12

@karolina_a_betuska no ptala jsem se, protoze jsem to chtěla vědět a poradit se s někým, kdo se v tom vyzná pro svůj pořádek, od toho ta diskuze je, aby se člověk poradil o něčem, co nezná, když mi nechceš poradit nebo neznás odpověď, neplytvej svým drahocenným časem, pokud ti přijde můj dotaz hloupý nebo zbytečný, opět ti musím napsat, abys tím neplytvala svým časem a je to tvůj problém, já to potřebují vědět, tak mě při tom nech a neodsuzuje mě

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
28.3.13 23:40

Jééé :mrgreen: Tak tohle je dobrý :pankac:
Jo - nejlepší je prostě všechny oblečky vzít, položit na sebe a roztřídit do hromádek ty, které jsou stejně dlouhé.. a vyskládat si je do krabice - na dno ty největší a postupovat nahoru k těm nejmenším - dvě nejmenší hromádky si pak připravit do skříně na porod. Až se mimi narodí, tak pak postupně ze skříně vyhazovat malou hromádku a z krabice dodat větší hromádku.. - asi tak po třetí výměně velikosti už dokážeš odhadovat, jakou velikost v krámě koupit na následující období.
Ale nevím, zda někdo dokáže u menších dětí např. v zimě odhadnout letní velikost - takhle moc dopředu :nevim: :think: Mně to teda nejde :D

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
29.3.13 09:35

@Amber_1977 díky :-D no já mám v tom hrozný zmatek, dostala jsem hodně oblečků hlavně ala komunistický styl ještě po mě a po sestře :-) a nevěděla jsem, jak si to roztřídit, asi to ani všechno nepoužijem, jen jsem nechtěla pak vyndat celou skříň oblečení a zkoušet zvlášť každý kus na malýho, co mu je a co mu neni :-) já mám vůbec ve všem hrozný zmatek :-D látkové pleny atd., než jsem se v tom vyznala, člověk aby na to měl vejšku :-D vůbec jsem netušila, kolik druhů látkovek je.. dopředu oblečky nekupuju, jak píšeš, nevím, jak bude mimi velký, to se prostě neodhadne, ale jak roztřídit tu hromadu, to bude ještě oříšek :-) tak si to zatím rozděluju podle délky od ramínka po zadek.. no a ještě k tomu jsme dostali asi 400 let starý oblečky po manžovi, byli jsme donuceni si je vzít a používat neodbytnou tchýní, no ale u všeho díry a starý zpuchřelý gumy a paní si přeje, abych to všechno opravila a nechala to u nich pro malýho.. všichni kolem maj skvělý plány a on ani chudák ještě není na světě :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4