Oblečení Next - kvalita a velikosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
17.8.11 21:41
mona77 píše:
Weru píše:
mona77 píše:
Tak ja teda na NEXT taky nedam dopostit co se tyce kvality. Mame toho doma spoustu a meli jsme akorat problem s jednema trickama - na obouch se po dvou vypranich udelaly dirky. A na jednech teplackach se rozparal sef.
Narozdil od tech veci s tesca to drzi tvar a nerozpada se to. A zas mi to neprijde o tolik drazsi. :nevim:
Ovsem rada bych se take dozvedela kontakty na nejake jine kvalitni obleceni.
nestras me, mne se nechce nic vracet , ja jsme na to tak lina :-(
To musela byt nejaka vadna serie. Protoze je divny, ze nakoupim 20 tricek a vsechny drzej. A rozpadnou se zrovna dve stejny… :think:

V to doufaaam, a snad jsem tu vadnou serii nechytla i ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
18.8.11 08:48

Holky, a to Topolino je taky fajn? A odpovídá velikostí, věku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
18.8.11 09:32
luciashek píše:

Za mě teda jak co, s něčím jsem hodně spokojená, ale mám třeba na syna triko tmavě modré + bílé rukávy, předpokládala bych, že u kvalitní značky bude stálobarevné (s tím jsem třeba spokojená u nextu), tmavě modrá zapustila do rukávů a vypadá to dost blbě.
U zimní kombinézy, co měla dcerka před čtyřmi lety, zas měli špatně ukončené švy, lezly z toho všude nitě, což se dalo ustřihnout, ale taky tam byly suché zipy, které byly hrozné tvrdé a škrabaly (hlavně byl blbej ten u krku), s tím jsem se nakonec taky nějak poprala, ale byla to fuška, vracet se mi to nechtělo, musela bych zas shánět a už bylo tehdy docela chladné počasí.

Takže celkově asi dobré oblečení, ale občas blbý kousek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
18.8.11 09:34
Weru píše:
mona77 píše:
Weru píše:
mona77 píše:
Tak ja teda na NEXT taky nedam dopostit co se tyce kvality. Mame toho doma spoustu a meli jsme akorat problem s jednema trickama - na obouch se po dvou vypranich udelaly dirky. A na jednech teplackach se rozparal sef.
Narozdil od tech veci s tesca to drzi tvar a nerozpada se to. A zas mi to neprijde o tolik drazsi. :nevim:
To musela byt nejaka vadna serie. Protoze je divny, ze nakoupim 20 tricek a vsechny drzej. A rozpadnou se zrovna dve stejny… :think:
V to doufaaam, a snad jsem tu vadnou serii nechytla i ja :lol:

Já bohužel jo, taky dvě trika ze čtyřpacku, to samý dvoubalení letních šatečků.
Dírky v bavlně je jejich slabina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
18.8.11 09:35
Nelisa píše:
luciashek píše:

Za mě teda jak co, s něčím jsem hodně spokojená, ale mám třeba na syna triko tmavě modré + bílé rukávy, předpokládala bych, že u kvalitní značky bude stálobarevné (s tím jsem třeba spokojená u nextu), tmavě modrá zapustila do rukávů a vypadá to dost blbě.
U zimní kombinézy, co měla dcerka před čtyřmi lety, zas měli špatně ukončené švy, lezly z toho všude nitě, což se dalo ustřihnout, ale taky tam byly suché zipy, které byly hrozné tvrdé a škrabaly (hlavně byl blbej ten u krku), s tím jsem se nakonec taky nějak poprala, ale byla to fuška, vracet se mi to nechtělo, musela bych zas shánět a už bylo tehdy docela chladné počasí.

Takže celkově asi dobré oblečení, ale občas blbý kousek. :nevim:

A velikosti sedí? Malá teď nosí těch 86, má skoro 80 cm a musí nosit o číslo větší, protože je jí to jinak všechno krátký. Next mám objednaný 92, a to sedí perfektně, teda samosebou trošinku větší, protože to beru na zimu a to mi ještě povyroste a to topolino má semtam pěkný kousky, ale četla jsem někde na netu, že věci moc velikostně nesedí. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
18.8.11 10:46

Tak velikostně problém nemám, taky jsem to četla, dcerka je drobek, ale zase syn odpovídá tabulkám, je lehce nad průměrem kluků svého věku.
No a ještě se mi tuto zimu rozpáral rolák od Topolina, rozjely se tam ty oka. :-? Bylo to u švu, tak to šlo zašít, ale po tom triku jsem si řekla, že s nimi končím. :nevim:
Nechci od té značky odrazovat ani doporučovat, ale já měla dost kazových kusů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
18.8.11 10:58

My nové oblečky z Nextu nekupujeme, přijde mi to drahý oproti CA, Tescu apod. Koupila jsem pár věcí na Aukru v těch hromadných balících za pár kaček :-) Také nejsou špatné ty sekáče, kam se dováží značkové hadry přímo z UK. Minule jsem tam našla hromadu krásných věcí z Nextu, Marks and Spencer, Adams apod a pár kousků mělo ještě nové cedulky, tak to ani nikdo nenosil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
18.8.11 10:58
Nelisa píše:
Tak velikostně problém nemám, taky jsem to četla, dcerka je drobek, ale zase syn odpovídá tabulkám, je lehce nad průměrem kluků svého věku.
No a ještě se mi tuto zimu rozpáral rolák od Topolina, rozjely se tam ty oka. :-? Bylo to u švu, tak to šlo zašít, ale po tom triku jsem si řekla, že s nimi končím. :nevim:
Nechci od té značky odrazovat ani doporučovat, ale já měla dost kazových kusů.

Teď jsem zjistila, že mám doma dvoje 3/4 kalhotky na malou od nich, ty jí jsou dobře, nepouštějí, nic. Ani jsem nevěděla, že to doma mám :-D Ale líbí se mi jedna mikinka, jen nevím, jak právě ty vršky. Malá není nikterak tlustá, je poměrně velká na svůj věk, má na 10-ti měsících 10,46kg, tak právě nevím. Ráda bych, kdyby jí mikinka vydržela až do jara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
18.8.11 11:01
luciashek píše:
Nelisa píše:
Teď jsem zjistila, že mám doma dvoje 3/4 kalhotky na malou od nich, ty jí jsou dobře, nepouštějí, nic. Ani jsem nevěděla, že to doma mám :-D Ale líbí se mi jedna mikinka, jen nevím, jak právě ty vršky. Malá není nikterak tlustá, je poměrně velká na svůj věk, má na 10-ti měsících 10,46kg, tak právě nevím. Ráda bych, kdyby jí mikinka vydržela až do jara.

Tu mikinu bych radši koupila větší, v 10-ti měsících děti rostou ještě rychle. Náš kluk měl do roka každé 3 měsíce jinou velikost. Tak od roka nosí 80/86 a vyrostl mi o 6 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
18.8.11 11:41
Nelisa píše:
Weru píše:
mona77 píše:
Weru píše:
mona77 píše:

Ja mam dve baleni bodycek, tak na to dneska musim mrknout, no me hrabne , jestli tam budou dirky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
18.8.11 11:53
Weru píše:
Nelisa píše:
Weru píše:
mona77 píše:
Weru píše:
mona77 píše:
Ja mam dve baleni bodycek, tak na to dneska musim mrknout, no me hrabne , jestli tam budou dirky :roll:

No problém je, že ty dírky se tam udělaly až po několika vypráních. Ne zas ale na vyloženě opraných trikách, odhadem třeba deset praní a najednou koukám, rozjetá bavlna. Kdyby to bylo na nových, tak vracím celé balení. Takhle váhám a nakonec se na to vždycky vykašlu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
18.8.11 11:55
luciashek píše:
Nelisa píše:
Teď jsem zjistila, že mám doma dvoje 3/4 kalhotky na malou od nich, ty jí jsou dobře, nepouštějí, nic. Ani jsem nevěděla, že to doma mám :-D Ale líbí se mi jedna mikinka, jen nevím, jak právě ty vršky. Malá není nikterak tlustá, je poměrně velká na svůj věk, má na 10-ti měsících 10,46kg, tak právě nevím. Ráda bych, kdyby jí mikinka vydržela až do jara.

Tak to bych koupila větší, dcerka měla v roce 8kg, fakt drobeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
18.8.11 11:57
Nelisa píše:
Weru píše:
Nelisa píše:
Weru píše:
mona77 píše:
Weru píše:
mona77 píše:
Ja mam dve baleni bodycek, tak na to dneska musim mrknout, no me hrabne , jestli tam budou dirky :roll:
No problém je, že ty dírky se tam udělaly až po několika vypráních. Ne zas ale na vyloženě opraných trikách, odhadem třeba deset praní a najednou koukám, rozjetá bavlna. Kdyby to bylo na nových, tak vracím celé balení. Takhle váhám a nakonec se na to vždycky vykašlu. :mrgreen:

Tak na tohle jsem ja taaak zdechla :lol: , myslim to vraceni. Tak snad, snad vydrzi nebo od nich uz nic nekoupim :lol: .
Treba jsem si objednala z HM takovy pekny bombardaky do porodky a oni my poslali stejnej druh, ale tanga. tak se ptam, jak tam ty mrnavy vlozky narvu ?? :D Ale jsem zdechla je vracet :oops: , nebo menit, i kdyz me obrali i o euro. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
18.8.11 20:36

ja next moc nemusim, některé věci mají pěkné,ale je spousta věcí co se mi nelíbí. taky mi přijdou dost drazí-nakupuji jen v kamenných obchodech, kde si to můžeme zkusit.my teď kupujeme lindex a jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
18.8.11 20:50

Ale Lindex není levnější, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie