Oblečení prvňáka

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
512
14.8.19 22:18

Já jsem vždycky říkala, že syn nikdy nebude chodit do školy v teplácích. Haha. :lol: No letos jde do třetí třídy a od poloviny druhé třídy nosí do školy tepláky. V družině by se totiž měl převléct z normálních kalhot do tepláků, aby kalhoty nezničil. No a to se mu samozřemě nechce, nebo mi řekne, že na to zapomněl. A když mi během jednoho týdne zničil dvoje rifle, tak jsem mu řekla, ať si nosí co chce. Protože sehnat na jeho hubeňoučkou a drobnou postavu kalhoty, které mu nepadají je umění. A když je potom během pár dní zničí, tak na něj prdím. :mrgreen: A on je spokojený, protože tepláky jsou pohodlné, dobře se mu v nich ve třídě sedí a nemusí se převlékat do družiny. A já mu nenadávám, kde zase zničil další kalhoty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.8.24 19:59

Ahoj, ozivuji diskuzi. Můj syn nosí jen teplaky, když je nějaká formalnejsi akce, dam mu džíny nebo lepší platene kratasy. Na první den do 1.tridy půjde samozřejmě slavnostně oblečen, ale co další dny? Máme zásobu vpodstatě jen tepláků. Do školky tak chodily všechny děti. Mění se to nástupem do školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10886
12.8.24 20:06

@odule Za mě teplaky ne. Syn nosil kalhoty už normálně a prevlekal se do teplaku v družině, protože by všechny kalhoty oddelal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.8.24 20:10
@citlivaduse píše: Více

Mám obavy ze se v družine syn prevlekat nebude jak ho znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
12.8.24 20:11

Mám už veliké děti, ale naše měly spotřebu kalhot poměrně slušnou - protože období klouzání a o velké přestávce chodili ven, pak měli možnost koberce ve třídě. Tak kalhoty co měsíc na výhození. Ale za nich tepláky nebyly ještě tak rozšířené, prosto neradim nic.

• Citovat
  • Upravit
613
12.8.24 20:16

@odule Já synovi kupuju tepláky, co vypadají jako džíny, ale jsou pohodlné a na gumu.
Já je beru na sinsay, ale určitě je mají i jinde. Joger, nebo tak nějak se to jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10886
12.8.24 20:17

@odule My s tím trochu bojovali ze začátku, ale zvykl si rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
12.8.24 20:26

Tepláky ne, osobně to jako učitelka neřeším, kdo má co na sobě, ale ředitel vždycky když viděl dítě v teplákách, tak mu řekl ať si tak chodí venku a ne do školy (jakoby za to ty děti mohly) radím koupit třeba 2× rifle, ať je dítě ok…nikdy nevíš na jaké učitele a děti okolo narazíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.8.24 20:33
@gabriellllla píše: Více

Děkuji za typ, mrknu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
12.8.24 20:49

@odule Ty chodíš do práce v teplakach? Já ne a vedu k tomu i dětí, co je slušné a společenský vhodné oblečení.
Takže syn chodí do školy v neteplakovych kalhotech. Klidně ze sekáče, neb na koberci ve družině byla spotřeba kalhot vysoka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
12.8.24 20:53
@odule píše: Více

Počítám, že dítě komplet vyneni šatník. Do skoly nebude chodit jak do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
12.8.24 21:01

S nástupem do školy se šatník synům změnil hodně. U dcery to bude stejné. Do školky tepláky, Do školy rifle nebo plátěné kalhoty. I trika mají teď dvojmo, Do školy slusnejsi, stridmejsi, na ven a na doma horší, s malým flekem, vytahane, s divokým nebo moc dětským vzorem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
12.8.24 21:04

Za mě taky tepláky nee :) Já dávám dětem normálně džíny, klasické. Když už, tak bych koupila takové ty měkčí, co vypadají jako džíny. Tepláky tak maximálně na hřiště. Dát je do školy mi přijde dost neslušné :think: Já bych do práce taky nešla v teplácích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
12.8.24 21:06

U nás ve škole tepláky vyloženě doporučují, nikoho čisté a neděravé nepohoršují. Chtějí, aby se děti cítily dobře a pohodlně. Rovnou nám řekli, že není žádoucí, aby dítě chodilo v nepohodlném a škrtícím oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
12.8.24 21:08

Nám s nástupem do skoly ještě přibylo hodně svetru a mikin. Do školky stačilo točit pár, většinou visela na vesaku ve skříňce, ale ve škole už to chce variabilní zimní vršek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat