Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@kat124 píše:
Tak děkuji všem, já mám něco mezi 34 a 36. Líbily se mi na obrázku džíny a ta bunda:-), bydlíme totiž na vesnici, do 40-ti kilometrů je zhruba jen kik a ve čtvrtek jedeme se synem k lékaři do příbrami, kde je právě takko. Chtěla bych nějakou pěknou zimní bundu… to je asi to jediné, co si nikdy nedokážu koupit v sekáči… kde kupujete bundy vy?
zimní bundu jsem tak okukovala loni, moc se mi jedna péřová prošívaná líbila, ale když jsem ji měla na sobě, tak naprosto nekvalitně ušitý kousek, hrůza a to stála litr. Po podrobnějším prozkoumání bych za ní nedala ani stovku.
Ale pro kluka tam občas nakupuju a ty dětské mi přijdou ok, trička, džíny, máme asi dvě tenčí jarní bundy a taky ok. Chce to osahat
@kat124 píše:
Tak děkuji všem, já mám něco mezi 34 a 36. Líbily se mi na obrázku džíny a ta bunda:-), bydlíme totiž na vesnici, do 40-ti kilometrů je zhruba jen kik a ve čtvrtek jedeme se synem k lékaři do příbrami, kde je právě takko. Chtěla bych nějakou pěknou zimní bundu… to je asi to jediné, co si nikdy nedokážu koupit v sekáči… kde kupujete bundy vy?
Já bundy kupuji ve sportu.
Já už tedy nejsem věkově holka, ale odpovím:).Takko je dost hadrárna, drahý není ale vůbec.
Je to věc náhody, štěstí na něco narazit.
Mám odtamtud úzký šedý džíny, ve slevě za 500 - s těmi jsem hodně spokojená, pak svetřík, tričko a bílý pláťáky. Teď jsem tam koupila v povánoční slevě krásný kalhotky, z těch mám radost.
Syn si koupil na jaře ve slevách po stovce moc hezký trička a nosí je doteď.
Přijde mi to jako sekáč - nejde tam jít koupit něco konkrétního, ale spíš nakouknout a nečekaně objevit:)