Oblečení značky Woox - zkušenosti

700
12.9.15 11:57

Oblečení značky Woox - zkušenosti

Vyhlídla jsem bundu http://apmsport.cz/…shell-violet?… barva, ale především cena
je exkluzivní :lol: jen by mě, než objednám, zajímalo, jestli nemá někdo s oblečením téhle značky zkušenosti, odpovídá kvalita ceně?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17595
12.9.15 12:00

Mám od nich nějaké věci pro dceru a je to kvalitní, tak bych se toho nebála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
12.9.15 12:06

Mám od nich kabát a jako kvalitní to je, to nepopírám, ale nesedí mi úplně střih, dělá boule na zádech :( dej vědět, jak pochodíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
12.9.15 12:11

@ixule
s boulema na zádech? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
12.9.15 12:19

@Haannka Ahoj, já mám bundu a spokojenost veliká. Brácha s přítelkyní tam nakupují hodně často. Jen bych doporučila přímo jejich sránky, bude to myslím, levnější. Posílám ti SZ, jak to udělat, abys u nich měla třeba 50% slevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
12.9.15 12:23
@Haannka píše:
@ixule
s boulema na zádech? :mrgreen:

no :mrgreen: nevím proč, prostě na zádech je té látky nějak moc :nevim: :think: ta bunda se mi taky líbí, tak jestli boule nedělá, šla bych do ní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
12.9.15 12:32

@ixule
tak já jim napíšu, jestli můžou vyzkoušet, zda dělá boule a jestli je tak doporučím ať uberou látku na zádech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
12.9.15 12:33

@Haannka
Také mám od Woox bundu, přesně tento typ jen jinou barvu a je fakt luxusní :palec:
@katscha mohu také poprosit odkaz na slevu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
12.9.15 12:37
@Haannka píše:
@ixule
tak já jim napíšu, jestli můžou vyzkoušet, zda dělá boule a jestli je tak doporučím ať uberou látku na zádech :mrgreen:

jo, zkus to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
12.9.15 12:38

Na těch zádech se mi to fakt nelíbí, jako asi kdybych tam měla kozy, bylo by to akorát :mrgreen: ale jinak je super, tohle si asi budu muset nechat někde upravit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
12.9.15 12:47

@Mysicka82 Holky, já úplně nevím, jak to funguje. Prostě, pokud je tam někdo zaregistrovaný, může vám taky přeposlat slevu 50 procent. Pak má ten, který vám ji přeposlal odměnu za vaše nákupy.
Možná, že stačí se tam přímo zaregistrovat a tu slevu získáte taky… Nezkoušela jsem to.
Pokud by to tak nebylo, pošli mi v SZ mail a já tě na jejich stránkách zadám a ostatní info už ti přijde v mailech od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
12.9.15 13:01

@katscha zkusím se tam zaregistrovat a uvidím… Chci si koupit ještě kabát, tak by se sleva hodila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
12.9.15 13:11

No tak já jsem to riskla a objednala, „Richard“ píše, že objednávky zaslané do 14.hodiny, vyřídí ještě dnes. Ještě záleží jestli tak akční bude i Česká pošta a jestli tak milí budou i pře reklamaci. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
12.9.15 13:44

Mám od nich softshellový kabát, typ něco jako @ixule a mohu potvrdit, že střih je divný, taky mi dělá boule na zádech. Letos ho snad prodám, loni jsem byla po porodu, letos trochu pohubla, tak nevím, jak mi bude sedět…jinak jsem si objednávala zimní bundu a vracela, opět střihem, krátká a široká a krátké rukávy, manželovi jsem objednávala mikinu a taky střihově na nic.Pak mám triko a to dobrý. Takže já osobně s touto značkou skočila, oblečení vypadá krásně, možná je i kvalitní, ale střihy snad na „číňany“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
12.9.15 13:53

@Adinka_2012 no, že jo.. asi jsem nějakej atyp nebo co :mrgreen: jenže jsem nic podobného na netu nenašla, tak přemýšlím, že si ho nechám přešít u švadleny, taky jsem shodila, tak snad látky tam bude dost, přidávat nikde asi třeba není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák