Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, tohle téma je spíše pro pejskaře, kteří vlastní malá plemena, jako je jorkšír, čivava, pinč, krysařík aj. Já osobně mám čivavu a co se týká oblečení na zimu, jsem blázen (podotýkám opravdu jen v ZIMĚ!) Vzhledem k tomu, že se miminko stále nedaří, dokáži za ni utratit nemalé peníze, kupuji luxusní bundy třeba zde http://www.tvujpejsek.cz/ konkrétně tyhle http://www.tvujpejsek.cz/…ekce/c-1125/
Kolik vy utratíte za své pejsky Vy?
Tohle je naprosto úchylný
vidím takového psa a nejraději bych mu popřála upřímnou soustrast
![]()
Utratím za psa dost, ale na kvalitním žrádle.
Tak kvalitní žrádlo je samozřejmost
Preferuji nekomerční Nutram. Jde mi ale o to, že dost jezdíme i na hory a bez teplé bundy by mi tam asi zmrzla. Já ji oblékám opravdu JEN v zimě
+ na léto má spousty obojků…hold už aby bylo miminko.
Je to jako pest na oko, ale co, psovi netahne na cemr a je mu fuk, jak vypada ![]()
Ja jdu prave ted utratit cca 350,– za zateplenou plastenku pro nasi ovcaci babicku.
@terinka4444 píše:
Tohle je naprosto úchylný![]()
![]()
![]()
vidím takového psa a nejraději bych mu popřála upřímnou soustrast
![]()
Utratím za psa dost, ale na kvalitním žrádle.
jo když už obleček, tak nějakej nenápadnej a ne tyhle cirkus hadry ![]()
No místo těch hadru- za ty peníze co do psa vrazíš -bych poslala třeba 1000kč do Afriky chudým dětem na jídlo a vzdělání
Pač oblékat psa- toto je
![]()
@78mamina píše:
No místo těch hadru- za ty peníze co do psa vrazíš -bych poslala třeba 1000kč do Afriky chudým dětem na jídlo a vzdělání![]()
Pač oblékat psa- toto je
![]()
![]()
Neboj, stala jsem se „Dobrým andělem“ a posílám i DMS
Holky, já čekala negativní reakce, ale kdyby jste měli tak malého pejska, který je zvyklí na domov a teplo, věřte, že je to hodně náchylné zvíře a když s ním z tepla vyjdete do zimy když je pod nulou, velice rychle nastydne. Já oblékám jen v zimě a když je pod 2 st. C
Teda promin tohle je síla, ale tak si proto, že se vám nedaří miminko ses na tohle upla…
Já nejsem vubec tohodle příznivcem, ale tak chápu, že ses na to asi kvuli tomu upla..Jestli to není kvuli tomu tak nevím
@Luca26 Tak ja nejsem proti oblikani, ono je to celkem nutny u psu, co jsou v byte a nemaji poradny kozich a je celkem fuk, jak jsou velky. U starych psu je to vetsinou nezbytnost i u tech s kozichem. Ale z tech ruzovych oblecku je mi teda nanic
Nicmene chapu, ze na tom nekdo ulitne, zvlast, kdyz neni to mimino a hodiny bijou, to je pochopitelny ![]()
@sunnyho.motylek píše:
Teda promin tohle je síla, ale tak si proto, že se vám nedaří miminko ses na tohle upla…
Já nejsem vubec tohodle příznivcem, ale tak chápu, že ses na to asi kvuli tomu upla..Jestli to není kvuli tomu tak nevím
Nedaří se nám delší dobu, možná je to taky psychikou a tím, že jsem na to pořád myslela. Jsem ráda, že jsem našla náhradu, ale opravdu jen tehdy, když je to potřeba, nedelám z ní šaška v cirkuse, to NE! A až bude miminko, tak hurá na nákupy pro prďolku! No, už aby to bylo ![]()
My máme malýho křížence - čivavy a jezevčíka, má asi tři a půl kila. Ale ani když byla předloni hodně tuhá zima, žádnej obleček na sobě nikdy neměl (teda neměla) - prostě jsme chodili ven na chviličku jenom na venčení, pak bylo vidět, že už jí je zima. Když už by to bylo teda nutný jí nějak přioblíknout (i když furt nevidim důvod - na delší cesty bych jí v zimě vzala do tašky, nebo aspoň do ruky, ona je asi nejvíc zima od tlapek podle toho, jak se venku chová v mrazu - přešlapuje a kolikrát i „kulhá“, takže opravdu venku to nejnutnější a domů), tak bych asi uštrikovala nějakej „futrál“ sama doma
Jako asi chápu, že pokud v rodině ještě neni dítě, tak se holt kdejaká panička takhle upne na psa, ale já bych za to neutrácela, max. jeden dva oblečky v rozumný ceně pro radost, mně osobně to přijde trošku švihlý
ale tak jsou horší věci
Hlavně to nesmí vadit pejskovi (máme třetího a tipuju, že všichni tři by radši umrzli, než by na sobě vydrželi něco mít
). A s tim utrácenim spíš za kvalitní žrádlo - souhlas
My ještě utratíme za kvalitní obojek proti klíšťatům přes léto. A pak za veterinu - např, už jsme dvakrát nechali sundat zubní kámen a asi to budem muset brzo zase zopakovat ![]()
Jestli cpát do oblečení pro psa tisíce, to možná, ale oblékání psa jako takové? Máme krátkosrstého jezevčíka a oblékat ho, když je pod nulou radí i veterinář. Kabátky má dva, dali jsme za oba, tak 500,–má je druhou zimu. O tom, že se mu lítá líp bez není sporu, ale, že by v nich trpěl si nemyslím. Ona lítat po veterinářích s nachlazením a ledvinama taky není žádnej šlágr.
Na jednu stranu to chápu, ti malí psi jsou kolikrát na umření při silnějším větru, takže bych asi taky něco pořídila ale to, na co jsi dala odkazy, to bych psovi fakt neoblíkla… ![]()
@Luca26 píše:
Nedaří se nám delší dobu, možná je to taky psychikou a tím, že jsem na to pořád myslela. Jsem ráda, že jsem našla náhradu, ale opravdu jen tehdy, když je to potřeba, nedelám z ní šaška v cirkuse, to NE! A až bude miminko, tak hurá na nákupy pro prďolku! No, už aby to bylo
A jak dlouho jestli se mužu zeptat??Přeju at už to je