Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tracy píše:
Ahojky mám dotaz v půlce února si domů přineseme 10 týdenní štěně havanského psíka a já zvažuji zda mu pořídit jako štěněti obleček nebo ne. Ven asi budem moci po třetím očkování tj. zač března, tak nevím mám něco koupit nebo koupit až na další zimu jak bude mít finální velikost?
Upřímně, volila bych něco aktuálně upravitelnýho. My jsme takhle štěněti pletli oblečky a přeplétali to asi po týdnu, jak rostl. Šla bych do něčeho hodně variabilního už teď. Ono to štěně i tak bude venku nějakou tu chvilku a ať si zbytečně nezafixuje, že je mu venku zima a že tam nechce být. Ten náš tam stál jak ťululum, tak by mu byla zima i v dubnu. Co koupit nebo vytvořit něco, co může přitáhnout třeba suchým zipem? Minimálně svetřík na tělo a záda. I na veterině mě důtklivě upozorňovali, že bundička s holými zády a zadečkem je na nic, tak máme svetr na všechny 4 a je to fakt znát. Venku vydrží daleko dýl než jen s krátkým.
Luca26,moc ti to preju at mas brzy // carky na tehotenskem testu, to zazijes uzasny pocit.to ja uz nezaziji:-(docela ti to v dobrem samozrejme zavidim:-)ja uz ze zdravotnich duvodi nemuzu mit druhe detatko:-( beru spoustu leku. a rikam si ze si mozna. jako ja az te utaha fyzicky i psychicky prcek" kez bych ja byla sama se psem"
to mam takove chvilky kdy uz jsem uplne zmozena:-) jinak kouknu na ty stranky..
ted pridavam foteclu co jsem civavakovi dnes koupila za nepromokavy oblecek, on ten maskscovy na fotecce ma po predchozi me civave a ma ho maly.
Tracy- tak muj civavak mel pul roku v unory jak jsme ho koupili a to uz byl vetsi nez bude tve stene.ale prece jen byl prilis malickej.ja mu na tu chvililinku pred vchod narychlo usila z. nejmensiho bodycka od maleho takovy oblecek ze mu to na tu chvili postacilo, ja nestihala tenkrat nejak do obchodu shanet oblecek tak jsem to narychlo sesila a bylo to. akorat muk pritel se s tim jsk byl pes kobleceni se s nim stydel jit ven:-) pry nebude chodit se psem v dupackach:-))) ale ono to tak nevypadalo. stejne sli pred vchod spolu jak partaci:-))
dík holky tak jo řeknu mamce aby mu upletla obleček
ta bude ze mě na mrtvici, pro děcka nechci ať plete a bude plést pro psa ![]()
Holky, nevíte kdo by vyrobil něco takového? http://www.tvujpejsek.cz/…l-m/d-70681/
může být i ze dřeva (konstrukce) polštář bych si nechala ušít jinde ![]()
@Luca26 píše:
Holky, nevíte kdo by vyrobil něco takového? http://www.tvujpejsek.cz/…l-m/d-70681/může být i ze dřeva (konstrukce) polštář bych si nechala ušít jinde
Zkus truhlare.
@asha píše:
Zkus truhlare.
No tady to nikdo nechce dělat právě, jsem se ptala už pár lidí :-X
@Luca26 píše:
No tady to nikdo nechce dělat právě, jsem se ptala už pár lidí :-X
Já bych to objednala celé
![]()
@Luca26 Ja bych zkusila najit spis truhlare na netu…ale je fakt, ze te to ve finale muze prijit draz, nez kdyz to koupis rovnou.
@Luca26 píše:..a co takhle se vyprdnout na to jestli pes vypadá jak modelka a pořídit mu něco kde mu nepotáhne na druhou půlku zad a zadek…ta kapuca tam je fakt důležitá
A takhle oblíkám já, jen pro představu
Mně nepřijde nic úchylného na tom oblékat pejska, který je zvyklý v bytě, obzvlášť pokud je malý, krátkosrstý nebo starý. Oblékám do oblečku jak naši 8kg fenku, která má krátkou srst a venku se v mrazech klepe, oblékala jsem, dokud žila i naši 13letou fenku, doporučil to veterinář, když nám jednou skončila na veterině právě asi kvůli nastydnutí a nemohla se postavit na zadní nohy. Mně se takové ty načančané růžové a kdoví co oblečky nelíbí a naše psí holky bych do toho neoblíkla, mně jde hlavně o praktičnost a funknčnost, aby to zahřálo psa i zespodu na břiše. Momentálně mám pro fenku toto (ale mám jeden obleček, neulítávám na tom, že bych ji kvůli tomu musela zařizovat šatník
)a spokojenost, stálo to 350 Kč. http://www.spokojenypes.cz/…aris-oblecek?…
Přihmouřím oko nad praktickým a funkčním oblečkem ( staří, nemocní psi, nebo dlouhosrstí výstaváci, kteří se musí v nepříznivém počasí před vstupem do kruhu vyvenčit ).
Co se týče mých psů - neoblékám ( občas před výstavou, záleží na počasí ), pes CINA chodí celý rok nahý, ve sněhu mi běhá coursing - holt záleží na tom, jak si psa pán od malička naučí, když si někdo chce ze psa udělat choulostivého vyklepaného chudáka, jakmile teplota klesne pod deset stupňů… a pes má v tu ránu na sobě v lepším případě mikinu… v tom druhém se mi často stává, že jdu s nahým naháčem po zasněžené ulici a naproti nám jde huňaté plemeno s podsadou v kombinéze a majitelé chlupatých oblečených psů se mě ptají, proč je můj pes nahý - protože je to sportovní, otužilý a zdravý výstavní pes v super kondici ( laikům nemá cenu vysvětlovat cokoliv o kůži Čínských chocholatých )
smajl klepající na čelo tu bohužel není…
Ja se přiznám, že civavaka, ohledu jen když jdu v noci před barák v tom mrazu. jinak rýma přešla po 3 dnech. přes den ho vůbec několika a vůbec se neklepe on lítá jak šus takže se zahřeje sám ![]()
Ahoj já tě chápu já mám psa jako miminko a když jdeme do nějákěho luxusního butiky nechám tam tak přes 5000 Kč