Oblékat malého psa? Kolik utratíte peněz?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9090
10.1.13 21:14

@asha takže rodina tohle plemeno přijala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.13 21:15
@nagari píše:
Tak já na chvilku vkládám foto. Podle mne nevypadá zle :andel:.Má jen pozorný a elegantní výraz. Je moc fajn, že se stanete majiteli pp štěňátka. A budete tak plemeno podporovat dál :palec:, a na výstavách jich je taky velmi poskromnu.

Pekny pejsek, skoda, ze nema usi :lol:
Ne fakt, pokud se chteji stojaci usi, tak proste vyslechtit…to je vyzva :mrgreen: No doufam, ze to nikoho nenapadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.13 21:16
@Verca1989 píše:
@asha takže rodina tohle plemeno přijala? :)

Tak do vyberu plemene rodina nema co kecat, tomu prd rozumi :mrgreen: Spis prijmout ten fakt, ze bude pes (ani ne tak rodina, jako ta hlava, ze…). Ale kdy, to se jeste nevi, nejdriv potrebujem vetsi auto. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.1.13 21:17
@nagari píše:
Já mám děti tři a pořídila jsem si štěndo číňánka. Ale je fakt, že proti Np je naprosto klidná a hodná. Np jsou prostě živlové, je to doslova nálož temperamentu a to bych opravdu s pejskem ještě počkala, až budete mít jistotu, že máte dost času na výchovu.

Jj presne, ja o tom uvazuju az ted, kdy mam vetsinu dne deti z domu, takze casu mam furu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
11.1.13 11:54

Jeste me k tomu psimu oblekani napadlo - videla jsem tuhle pana vencit minipejska s reflexni vestou. Prechazeli, ja ridila a opravdu ten pejsek byl videt lip, jak ten pan - a bezel tak metr a pul pred nim. Prislo mi tu uplne super.

Tak si myslim, ze byste meli vice nez na krasu myslet na bezpecnost a dbat predevsim na to, aby ty psi hadry mely nejake reflexni prvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.1.13 12:40

@Pudloslava Jo, delaji se i blikacky na obojek, to hodlam poridit ja, neni nic veselejsiho, nez lovit nahluchlyho psa v noci po zahrade… 8)
Jinak k tem reflexnim prvkum, mozna jo, ovsem pes by se mel poustet na volno jen tam, kde je to povoleny ;) Coz silnice zrovna nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.1.13 12:44
@Pudloslava píše:
Jeste me k tomu psimu oblekani napadlo - videla jsem tuhle pana vencit minipejska s reflexni vestou. Prechazeli, ja ridila a opravdu ten pejsek byl videt lip, jak ten pan - a bezel tak metr a pul pred nim. Prislo mi tu uplne super.Tak si myslim, ze byste meli vice nez na krasu myslet na bezpecnost a dbat predevsim na to, aby ty psi hadry mely nejake reflexni prvky.

S tím souhlasím. Budu si nechávat od jedné paní nechávat šít kombinézu a ta už tam přidává reflexní prvky. Navíc šije na pejsky normálně nic přeplácanýho. http://psiobleckyodhanicky.cz/images#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
11.1.13 12:46

@nagari mi jeden ten oblecek pripomen tetovani, co mela jedna plavkyne vcera v bazenu - po zadech se ji zrejme probehl pejsek… nechapu

jo, tyhle oblecky jsou myslim dost vkusne, pokud to tedy mohu posoudit ja, osoba bez vkusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.1.13 13:09

A ještě jsou hezké tyhle stránky http://www.yourdog.cz/ .To jsou oni :lol: http://pejsci-pratele-cloveka.blog.cz/…ovani-tlapky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
11.1.13 13:22

@nagari no dost podobne :-) tak doufam, ze jen nalepovaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
11.1.13 14:27
@Pudloslava píše:
Jeste me k tomu psimu oblekani napadlo - videla jsem tuhle pana vencit minipejska s reflexni vestou. Prechazeli, ja ridila a opravdu ten pejsek byl videt lip, jak ten pan - a bezel tak metr a pul pred nim. Prislo mi tu uplne super.Tak si myslim, ze byste meli vice nez na krasu myslet na bezpecnost a dbat predevsim na to, aby ty psi hadry mely nejake reflexni prvky.

My když venčíme večer, máme světýlko na obojku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 08:41

Ahojnevim cim to bude jestli matersky pud nebo neco co citime k tem pejskum. u tebe by se to dalo pochopit nemas dite, tak pekska takhle beres.ale ja mam rok a pul dite a mojeho civavaka beru jako druhe dite:-)))taky ho velmi rozmazluji atd.ale k tem obleckum, mam jen jeden kolem 3 sta stal.tak jsem si rekla ze ho na tu chvili pred barak neonlecu.tak jsem ho neoblikala v tech mrazech dva dny. a ted ma rtymu tece mu z nosu a nechce zrat.tak ja kdyby bylo nutne ted bych mu klidne ven oblekla i od maleho:-)) dupacky.ale hlavne aby nebyyyl nemocny.ale ja jsem spis na ty prakticke veci jako cerne kombinezky max bunda tlumene barvy s koziskem.ale nnic proti tobe nemam ja te chapu a jsem na tom s laskou k pejskum podobne:-)

• Citovat
  • Upravit
justynkamalicka
15.1.13 08:48

Ahojnevim cim to bude jestli matersky pud nebo neco co citime k tem pejskum. u tebe by se to dalo pochopit nemas dite, tak pekska takhle beres.ale ja mam rok a pul dite a mojeho civavaka beru jako druhe dite:-)))taky ho velmi rozmazluji atd.ale k tem obleckum, mam jen jeden kolem 3 sta stal.tak jsem si rekla ze ho na tu chvili pred barak neonlecu.tak jsem ho neoblikala v tech mrazech dva dny. a ted ma rtymu tece mu z nosu a nechce zrat.tak ja kdyby bylo nutne ted bych mu klidne ven oblekla i od maleho:-)) dupacky.ale hlavne aby nebyyyl nemocny.ale ja jsem spis na ty prakticke veci jako cerne kombinezky max bunda tlumene barvy s koziskem.ale nnic proti tobe nemam ja te chapu a jsem na tom s laskou k pejskum podobne:-)

• Citovat
  • Upravit
195
16.1.13 08:22

@justynkamalicka

Co já bych dala za miminko, už na mě zase začíná doléhat ta smutná nálada :( ách jo :(

p. s.: jinak koukni na ty stránky ještě jednou, mají tam výprodej :-D http://www.tvujpejsek.cz/…-psy/c-1142/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
16.1.13 16:17

Ahojky mám dotaz v půlce února si domů přineseme 10 týdenní štěně havanského psíka a já zvažuji zda mu pořídit jako štěněti obleček nebo ne. Ven asi budem moci po třetím očkování tj. zač března, tak nevím mám něco koupit nebo koupit až na další zimu jak bude mít finální velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný