Oblíbená pohádková postavička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
13.5.10 18:20

U nás frčí dvojice: medvědi od kolína, Bob a Bobek a Ája a Maxipes, Spejbl a Hurvínek, Pejsek a kočička, jen Křemílek s Vochomůrkou se nějak nechytli a Pat a Mat jsou „mamlasové“ (taky jsem to tak v dětství měla), ale oblíbení. A taky Ládínek Smolík. A hlavní hrdinové celovečerních pohádek (Leontýnka z Ať žijí duchové!, Popelka Libuška Šafránková…). A Zahrada (máme DVD i na CD). Takže zhruba to co já kdysi. Moji favoriti byla ještě Bludička (Víla Ágne, housenka Mayvys a zlá bedna Edna) a taky malá čarodějnice. A ktomu spousta audio pohádek, teď vedou Děti z Bulerbynu a Kniha džunglí. A věc, kterou jsem já jako dítě neměla: Skopičinky malíře Libora Vojkůvky, nádherný fantazijní příběh, hraný s animacemi.
Z „mezinárodních“ tak Felix, Elmo a Bohoušek ze Sesamme Street a začínáme pouštět Byl jednou jeden život.
Další umělohmotný shit co se na nás valí z Minimaxu a spol. kritizujem a děti to nebere (darované DVD s Kittynou skončilo jako podložka na malování v dětském koutku našeho fitka).
Je toho dnes spousta a při cenách kvalitní dětské produkce je to pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
13.5.10 18:21

U Amálky na celé čáře vítězí Krteček a jenho kamarádi - pak dlooooho nic a pak Víla Amálka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.5.10 18:32
Jura007 píše:
Kamčo dobrýýýý… :palec: :palec: :palec:Já se na to ptám hlavně proto, že sám užcítím, že jsem vědomostně „out“… Přijedu ke kamarádovi do Adamova a jeho tříletá dcerka začne vytahovat pohádky… Tak u Krtečka a Pošťáka Pata se ještě chytám, ale dál už moc ne… Ještě že nemají Jetix, MiniMax ani podobný kanál, to bych bylúplně tam co Baťa s dřevákama… 8-o

Jí si totiž úpořád představuji jak asi vypadá chlap s emimina :lol: tak až nějakého uvidim s krtkem lítat po městě tak se k tobě budu hlásit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
13.5.10 19:29

U nás teda letí krtek. A vítězí na celé čáře už asi půl roku. Sedí u něj ani pomalu nedýchá… jen poslední dobou všechno komentuje, opakuje co mu z pusy vypadne a dopředu prozrazuje konec dílu. :lol: Dalším hitem je cvrček a taky štěňátko. Je to na jednom dvd, takže asi proto ti dva. No a jinak taky Dášeňka od Čapka.

Taky nemáme televizi, takže ty moderní pohádky doma neznáme.

A já měla oblíbeného krtka, Rákosníčka, Křemílka a Vochomůrku a Co se děje v trávě. :-) Ale v jejím věku asi toho krtka a cokoli poštěl Magion nebo Vega. :mrgreen:

Vzpomínáte někdo na Mecháčkova dobrodružství? Jestli se to teda jmenovalo přesně takhle… housenka Agnes, zlá televizní čarodějnice Edna… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
13.5.10 19:44

u nás frčel hodně krteček ted jsme přesedlaly na JEN POČKEJ ZAJÍCI :lol:

mojí oblíbenou pohádkou byly krkonošské pohádky Trautemberk neměl chybu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.5.10 19:46
Kamča.dalmatinka píše:
Jura007 píše:
Kamčo dobrýýýý… :palec: :palec: :palec:Já se na to ptám hlavně proto, že sám užcítím, že jsem vědomostně „out“… Přijedu ke kamarádovi do Adamova a jeho tříletá dcerka začne vytahovat pohádky… Tak u Krtečka a Pošťáka Pata se ještě chytám, ale dál už moc ne… Ještě že nemají Jetix, MiniMax ani podobný kanál, to bych bylúplně tam co Baťa s dřevákama… 8-o
Jí si totiž úpořád představuji jak asi vypadá chlap s emimina :lol: tak až nějakého uvidim s krtkem lítat po městě tak se k tobě budu hlásit :mavam:

koukám že to vypadá blbě,samozřejmě sem myslela tu hračku krtka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.5.10 19:46
Kamča.dalmatinka píše:
Jura007 píše:
Jí si totiž úpořád představuji jak asi vypadá chlap s emimina :lol: tak až nějakého uvidim s krtkem lítat po městě tak se k tobě budu hlásit :mavam:

koukám že to vypadá blbě,samozřejmě sem myslela tu hračku krtka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
13.5.10 19:51
Abra píše:
mojí oblíbenou pohádkou byly krkonošské pohádky Trautemberk neměl chybu :palec:

Jo jo, na to jsem si právě před chvílí vzpomněla ve sprše, že tohle jsem měla a mám pořád moc ráda. Jinak já jsem zase měla ráda Anči - ta byla správně držkatá… :lol: :lol: . Jako já. :jazyk: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21894
13.5.10 19:52

Jo tak Krkonossky pohadky zeru do dneska :mrgreen:

A koukam,ze si nekdo vzpomnel na Agnes a Mejvis - tak se to urcite nepise :oops: ,nikdy nikdo nevi,o jake pohadce mluvim :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.5.10 19:58

to myslíš o té zlé televizy?tu jsem měla moc ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
13.5.10 20:07

eemii já si na ní taky pamatuju dávali to bud v magionu nebo ve veze :think: a ta víla byla tlustoučká s malýma křidýlkama a televize děsně zamračená taky se mi to líbilo :palec:

raduno jj Anči byla super taky jsem ji fandila jediná rozumná…prostě ženská :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
13.5.10 20:10

Že? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
13.5.10 20:11

no ale kdybych měla říct na co kouká moje dvanáctiletá dcera tak to neumím ani vyslovit asi bych si zlomila jazyk :roll: je to něco na animaxu a vím jen že je to od japonců tak to ted naše verča žere :-o …já jí jen vždycky říkám že zase kouká na ty japončíky…hihi joo tak jeden seriál se jmenuje Naruto…jsem se ji zeptala to další neumím ani pomalu napsat 8-o :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
13.5.10 20:14

Jé, pamětníci, manžel si vzpomněl, že se díval i na tohle:
http://www.youtube.com/watch?…
Já se přiznám, že tyhle dva vidím poprvé… 8-o :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
13.5.10 20:23

radú tak to nejsi sama taky tyto dva neznám 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie