Obraz dětí na plátně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.10.18 18:38

@-Sára já osobně miluju černobílé fotky, ale zase u podzimních fotek kde budou krásné barvy bych volila barevný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68926
6.10.18 18:40

Nechala bych si ukázat obě verze a dle toho se rozhodla (taky je možno tu čb ladit třeba do sépie apod.), ale osobně když se řekne podzimní fotka, tak mi to evokuje ty nádherný teplý barvy a přišlo by mi trochu škoda je všecky ztratit. Ale foto od fota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
6.10.18 18:51

pokud jde o podzimní fotky, nechala bych je barevné, podzim je nádherný, tak ať je to tam vidět, na těch černobílých by to zaniklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
6.10.18 18:54

@ugluk ta sépie není špatná.asi to bude chtít vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
6.10.18 19:31

Dala bych barevnou, ale upravenou v nejakym filtru jako je na Instragramu, aby to nebylo tak moc zarivy ale utlumeny. Ja teda cernobily nemusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
6.10.18 20:33

černobílé fotky jsem mívala moc ráda, ale podzim je nádherný. Rozhodni se až podle výsledné fotky. Ale chybějící barvy a světlo asi uberou tu atmosféru. Každopádně bych byla zvědavá na výsledek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
8.10.18 06:35

Černobílé fotky jsou krásne, ale hodí se jen na něco. Podzim bych nechala určitě barevný. Každopádně se na tu fotku koukni i na černobílou a podle toho se rozhodni. Zrovna včera jsem si říkala, jak mám krásnou fotku dětí na stěně. Kdyby byla černobílá, tak by nebyla tak krásná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
9.10.18 06:50

Podzim určitě barevný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
9.10.18 06:58

Holky díky :) ještě mě napadlo udělat to cernobile a třeba jen listí žluté.je to na domluvě.fotograf říkal že mi ukáže všelijaké možnosti jak to bude vypadat.rozmer obrazu bude 150×150 tak doufám že výběrem dobre. A teď řeším obleceni.starsi dcera bude mít pletené šaty šedé k tomu červené leginy a červený šátek na krk.mensi dcera to samé.ale vo obléci synovi netusim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.18 07:58

@-Sára a co nějaké šedé kalhoty a třeba červenou košili/svetr? Ať je s holkama podobný ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný