Ochota partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
blabla123
4.3.16 15:56
@Lovein píše:
Tak on se stará celkem dost a když má volno, tak si malého třeba bere a jede s ním nebo já si skocim na nákupy a on je s ním doma, to zas jo jen jak říkám, když potřebuji a řekla jsem ať se domluvíme, že mám školu tak odpověděl, že ještě neví, jak pracuje v sobotu a že co naši… Tak mě to dostalo. prostě aspoň mohl říct, že pokud nebude v práci dlouho, tak pak bude s malým a né přece aby byl doma a malý u babičky… To se mi nelíbí. No nic, asi ho postavit před hotovou věc a budem si o tom muset promluvit… :cert: děkuji za názory :srdce:

A já si celou dobu myslela, že si malého nebere vůbec.

• Citovat
  • Upravit
33005
4.3.16 17:00
@Kobliha51 píše:
No a hned to vypadá úplně jinak. :mrgreen:

Přesně. Mě na základě jiných diskuzi ztakladatelky přijde, ze hledá problém tam, kde není a je ve vleku toho jak to mají jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
4.3.16 17:02

Tak ten první příspěvek byl trošku přehnaný asi ne? :mrgreen: Z toho vyznělo, že nechce vůbec hlídat. A asi to zase tak horké nebude.. To co ti odpověděl mi teda nepřijde nějak hrozný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.3.16 17:56

Nooo vida! Tak to zase nebude tak horký, ne? Podle prvního příspěvku jsem čekala, že ve volném čase s vámi nepočítá, ten poslední je o poznání jinačí. Nehledej mouchy, kde nejsou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.3.16 19:31

No to jo, jen jsem se zajímala, jestli se na tomhle s partnerem domlouvat e, jestli je ochotný a nebo jestli se spoléhate na něj a on vám dává jistotu… Protože poslední dobou se ho na to bojím zeptat:-( spíš jsem ještě hodně precitlivela z toho všeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.3.16 20:38

@Lovein Tak jistě, že se domlouváme. Protože oba máme své plány a povinnosti. Nemůžu mu dát rozkazem, že bude doma, protože já chci/potřebuju.
Pokud jeden z nás musí někam jít a druhý má paralelně nějaké jiné povinnost, tak se prostě normálně jako dav dospělí lidí dohodneme, co má přednost nebo jak to zařídit, aby šlo skloubit obojí. Jinak velmi praktický na takové plánování je rodinný jalendář.
Reakce tvého přítele mi přijde naprosto adekvátní. Ty potřebuješ do školy, on neví, zda nebude muset do práce/být dlouho v práci. Tak si ověřuje možnost, jestli by v případě nouze mohla babička. Pokud by babička nemohla, tak by si to třeba v práci zařídil tak, aby to stihl včas domů, nebo by si třeba vzal půl dne dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.3.16 20:42
@Svistice píše:
@Lovein Tak jistě, že se domlouváme. Protože oba máme své plány a povinnosti. Nemůžu mu dát rozkazem, že bude doma, protože já chci/potřebuju.
Pokud jeden z nás musí někam jít a druhý má paralelně nějaké jiné povinnost, tak se prostě normálně jako dav dospělí lidí dohodneme, co má přednost nebo jak to zařídit, aby šlo skloubit obojí. Jinak velmi praktický na takové plánování je rodinný jalendář.
Reakce tvého přítele mi přijde naprosto adekvátní. Ty potřebuješ do školy, on neví, zda nebude muset do práce/být dlouho v práci. Tak si ověřuje možnost, jestli by v případě nouze mohla babička. Pokud by babička nemohla, tak by si to třeba v práci zařídil tak, aby to stihl včas domů, nebo by si třeba vzal půl dne dovolenou.

No to nevím právě… Protože nic takového neřekl… A nevím, ale on by mi rekl, že si vzít dovolenou nemůže… Ten kalendář máme a používali jsme, teď jsme nějak přestali, ale asi ho zase obnovime…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.3.16 21:24

A babička nepracuje, tak může téměř vždy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.3.16 21:31
@Lovein píše:
A babička nepracuje, tak může téměř vždy…

Pokud to vnímá takhle, tak z toho bych ho asi velmi rychle vyléčila. To, že někdo nepracuje neznamená, že se vám musí automaticky starat o dítě, když se rodičům nechce nebo nemůžou.
Babička narozdíl od rodiče má právo si vybrat, že se starat nechce. Ona už má ty vnoučata opravdu jen pro radost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.3.16 09:56
@Svistice píše:
Pokud to vnímá takhle, tak z toho bych ho asi velmi rychle vyléčila. To, že někdo nepracuje neznamená, že se vám musí automaticky starat o dítě, když se rodičům nechce nebo nemůžou.
Babička narozdíl od rodiče má právo si vybrat, že se starat nechce. Ona už má ty vnoučata opravdu jen pro radost. :kytka:

To je úplná pravda… :palec: je to složité někdy s těma chlapama… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky