Očistky v šestinedělí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.1.17 21:21

@Jana.49 je to normální, jmenuje se to kolagum a děje se to, protože se ti zpět stahuje děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.17 21:25
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
112
19.1.17 21:33

Jasně, je to normální. Mě to trvalo skoro celé šestinedělí, někdo to má pár dnů a někdo prý vůbec, ale to je spíš výjimka, řekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12328
19.1.17 23:10

@Jana.49 Co prosimte nervujes, je to uplne normalni, bud v klidu, telo se porste cisti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
24.7.17 04:48

Obnovuji diskuzi.
Jsem 3tt po druhé sekci. Jakou jste měli ke konci barvu ocistku? Já krvacim střídavě. Někdy vůbec, málo i více. Nic nezapacha. Spíše mě zaráží barva. Je to sytě červená, asi jak menstruační. Spíše jsem čekala tmavnuti.
Druhá věc, bolelo vás druhorodicky, zavinovani dělohy? Já u druhého nevím, co to je, až mě to znervoznuje :nevim: a to u první jsem se kroutila jak zizala.
Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
24.7.17 08:54

Očistky byli taky čistě červené a o děloze taky nic nevím vůbec nebolelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
24.7.17 09:53

Syte cervena krev. Na stridacku. Par dni nic a pak zas. Deloha bolell jen chvili prvnich par dni. O dost mene nez poprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
24.7.17 09:54

Syte cervena krev. Na stridacku. Par dni nic a pak zas. Deloha bolell jen chvili prvnich par dni. O dost mene nez poprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.7.17 10:00

Já jsem necelé 4 týdny po porodu a očistky už skoro žádné, jen když se utřu, tak se sem tam něco málo objeví. Barva byla taky jak u menstruace.

Já to měla se zavinováním dělohy právě naopak. U prvního jsem vůbec nevěděla, že se uvnitř něco děje, za to teď u druhého 8o. To bylo jako když mi začínaly kontrakce, hlavně u kojení. Naštěstí to trvalo jen 3 dny. Když jsem se na to ptala v porodnici doktora, tak říkal, že častěji se to vyskytuje právě u druhorodiček, tak jsem překvapená, že jste to měly u prvního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
24.7.17 16:46

Mě zavinování nijak zvlášť nebolelo ani po jedné sekci ze dvou. Spíš jsem o tom věděla tak, že při kojení ze mě chlejstla nárazově krev. Jinak pohoda. Po první sekci očistky cca 5 týdnů, podruhé jsem špinila déle. Ještě na kontrole po šestinedělí. Dle dr. to bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí