Očkování Hexa+Synflorix+Rotarix

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1329
4.4.13 22:29

@asha 4 roky a určitě zdravé dítě bez očka, viď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.13 22:32
@Black_Orchids píše:
@verusav @mari1912 @asha no mám asi nějaký mimořádný záchvat empatie a představila jsem si, jak se ta holka, co se zeptala na jednoduchou věc: a sice, jak v současné chvíli pomoct svému dítěti, musí teď cítit. toť vše.
a toho (a ničeho jiného) se týkaly mé příspěvky.zabředat do ne-očko polemiky s vámi nechci.

To sice chapu, ale nikam to nevede, vlastni zkusenost. :) Nikdo se tu do ni snad tak zle nenavazel, nebo jo? (necetla jsem vsechno) Jinak takhle to proste chodi a ja myslim, ze tyhle diskuze jsou celkem prinosny, nikdo se tu nepere, nekdo o tom diky nim zacne o ockovani premyslet… Ja ocenuju, ze se obcas objevi diskuze na kontroverzni tema, kde se to hned nesereze, driv to bylo bezny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
4.4.13 22:33
@mari1912 píše:
Nene, nemám, jen se malinko zajímám o tuhle problematiku, protože chci pro prcka to nejlepší a nerada bych udělala nějakou botu víš?
A pokud se rozhodnu pro odklad, tak ne jen tak z plezíru, ale měla bych mít i argumenty.To se týká i kdybych náhodou chtěla neočkovat, i když budu chtít jinou očkovací látku

fajn, tak mě přestaň jako laik poučovat a mentorovat o věcech, co sis vyčetla z nějakých veřejných zdrojů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
4.4.13 22:34

@Black_Orchids - jasan, ale myslím, že tu padlo i dost dobrých rad, které prckovi mohou pomoct, třeba zvýšit dávky vit. c, D, omega 3, chladit otok, pokud se to nezlepší, jít k doktorovi a pro příště rozložit vakcíny nebo vůbec zvážit aspoň ty nepovinné, tož jsem to shrnula :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.13 22:34
@Ango píše:
@asha 4 roky a určitě zdravé dítě bez očka, viď :palec:

Bezne nemocny, rekla bych. Ma trochu ekzem, ale zvladame ho v pohode, takze si celkem gratuluju, kdyz si predstavim, ze by ho taky mohl mit rozlezly po celym tele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
4.4.13 22:36
@asha píše:
To sice chapu, ale nikam to nevede, vlastni zkusenost. :) Nikdo se tu do ni snad tak zle nenavazel, nebo jo? (necetla jsem vsechno) Jinak takhle to proste chodi a ja myslim, ze tyhle diskuze jsou celkem prinosny, nikdo se tu nepere, nekdo o tom diky nim zacne o ockovani premyslet… Ja ocenuju, ze se obcas objevi diskuze na kontroverzni tema, kde se to hned nesereze, driv to bylo bezny.

jo, to je fakt. dřív tu byly totální bitky ohledně plínek nebo kojení vs. UM. teď už tady ty témata nechávají všechny v klidu… letos vede očko/neočko… no a třeba příští rok bude v kurzu zas jiné téma, kde se všichni porafají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
4.4.13 22:36

@asha mne dr ted na 4m prohlídce řekl, ze mám maly suší kůži na nozickach a ze se atopak projevuje mezi 2 a 3m… Hm, by se asi projevil, kdyby měl očko :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
4.4.13 22:37

@Black_Orchids, já mám nějaké jiné :lol:, a na Fenistil a Dithiaden pozor (na jedno reaguje kluk, jako by mu dal před oči červený hard a na druhé, to samé holka, Dr. říkal, že je to celkem běžná reakce :nevim: )… Víš, já třeba našemu pediatrovi fakt věřím, je výborný praktik, diagnostik, ale odborník na očkování? To fakt ne, sám to přiznává a vůbec s tím nemá problém :nevim:… je to logické… já odborník nejsem a nikdy nebudu, musela bych vystudovat cca 5 vysokých škol, ale své děti znám, můžu posoudit, co jak snášejí, jaké mají problémy…A nikdy bych si netroufla nikomu radit, ať naočkuje nebo nenaočkuje :nevim:, nejsem schopna posoudit, co je pro to které dítě lepší :nevim:. Ale i můj naprosto ignorantský mozek s jiným vzděláním :lol:, je schopen pochopit, že není kouře bez ohýnku a jedna věc ovlivňuje druhou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.13 22:37
@Black_Orchids píše:
jo, to je fakt. dřív tu byly totální bitky ohledně plínek nebo kojení vs. UM. teď už tady ty témata nechávají všechny v klidu… letos vede očko/neočko… no a třeba příští rok bude v kurzu zas jiné téma, kde se všichni porafají :mrgreen:

To ocko je v kurzu uz dlouho, mozna proto uz nikoho nebavi se hadat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.13 22:39
@Ango píše:
@asha mne dr ted na 4m prohlídce řekl, ze mám maly suší kůži na nozickach a ze se atopak projevuje mezi 2 a 3m… Hm, by se asi projevil, kdyby měl očko :pocitac:

Jemu se to rozjelo ve dvou letech. A mne po tricitce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
4.4.13 22:39

@Black_Orchids
Mas pocit, ze te poucuji? To me mrzi protoze nepoucuji. Budu se asi muset zamyslet nad slohem, formulaci vet :think:
Pokud narazis na fenistil, muj nazor jsem napsala, na tom zatim nic nemenim. A proto jsem se zeptala, co ti na to rekl pediatr, abych si rozsirila obzor, pripadne zmenila nazor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
4.4.13 22:43
@Ango píše:
bojujeme všichni… Ti co očkují i neočkují.. Podle mě je ale lepší vědet, ze dítě není očkované a když se něco stane, dělají vsemozná vyšetření… Kdyz naockovane je, můžou něco zanedbat, pac věří, ze očkováni funguje

To je velmi zajímavý postřeh. Zda se mi i mozny. :think:

• Citovat
  • Upravit
29730
4.4.13 22:44
@kaštinka píše:

A hlavne se treba u cernyho kasle meni priznaky…je hur rozpoznatelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
4.4.13 22:45
@kaštinka píše:

to jsem si uvědomila v nemocnici.. Jak nebyl ockovany, delali mu všemožné testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
4.4.13 22:50
@verusav píše:
@MarieP - nám u MMR jen mával rukou :-) hlavně ten tetanus a černý kašel, jak u vás a to mě taky trošku straší a co proběhlo v telefonátu?

Volala jsem, že si nepřeji, aby mi chodily korespondenční lístky s pozváním na očkování ( dostavte se tam a tam, tehdy a tehdy…že až budu chtít, tak příjdeme) následovalo bu, bu, bu…tak jsem jen řekla, že není stanovena horní hranice do kdy naočkovat a že až budeme chtít, tak příjdem… ozvalo se : „aha, vy to znáte…tak já si to poznamenám“ a od té doby je klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek