Očkování Hexa+Synflorix+Rotarix

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
4.4.13 21:46
@Clarkia píše:
Zde jsou pdf těch výskýtů, vše doloženo. Kdyby to někoho zajímalo:
http://www.uzis.cz/…nosne-nemoci

To je dobry :palec:
Pridavam… je to trochu prehlednejsi
 http://www.szu.cz/…infekce-v-cr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
4.4.13 21:46

@MarieP
Já původně chtěla ve třech měsících, pak v půl roce, pak v deseti a teď říkám po roce a je mi jasný, že to bude ještě dýl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
4.4.13 21:47

@Ballnejka, hazard je již život jako takový ;)… Je to o každé z nás, některé se zdá větší riziko očkovat a některé neočkovat :nevim:…Řekla bych, že je to neřešitelné, každá jsme jiná a máme jiné zkušenosti, jinak vyhodnotíme naprosto stejné věci a o tom to je :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
4.4.13 21:48

Nevím, jestli to tu padlo, možná budou holky zkušenější, ale mám dojem, že ve dvou evropských státech ( Portugalosko???) je tato kombinace látek zakázaná, to mi bohatě stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.13 21:49
@MarieP píše:
@Ballnejka, hazard je již život jako takový ;)… Je to o každé z nás, některé se zdá větší riziko očkovat a některé neočkovat :nevim:…Řekla bych, že je to neřešitelné, každá jsme jiná a máme jiné zkušenosti, jinak vyhodnotíme naprosto stejné věci a o tom to je :mavam:

No a hlavne se tohle jeste vetsinou casem vyviji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
4.4.13 21:49

@asha -nenajdeš, max ten stejný, co je u nás, psala jsem taky, jestli mi aspon mohou říct, kde je tato vakcína používaná, aby se mi lépe hledalo, nenapsali, takže prostě nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
4.4.13 21:50
@tamata píše:
Já teprve zjišťuju. Jak říkám synovi jsem dala to, co jsem psala. Ale třeba ta MMR (jo, to je ta zkratka :mrgreen: ), tak na tu ještě není přeočkovanej a teď čtu a zjišťuju, protože nevim, kdy ho nechat. Ostatní jeho vrstevníci už to mají za sebou, protože kamarádky to neřešily. Ale ta nová doktorka asi bude taky v pohodě, protože když jsme tam přišli, tak jen mávla rukou, že je na to čas… a to jsem ještě nevěděla, že na Slovensku na to mají čas o pár let navíc než u nás :nevim: Že u nás se chvátá víc.

Syn dostal jednu dávku MMR ve čtyř letech (neuvěřitelně se zvedla nemocnost :zed: ) a druhou plánuji až v pubertě (možná dám „jen“ příušnice)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.13 21:50
@verusav píše:
@asha -nenajdeš, max ten stejný, co je u nás, psala jsem taky, jestli mi aspon mohou říct, kde je tato vakcína používaná, aby se mi lépe hledalo, nenapsali, takže prostě nic

Ja mam dojem, ze holky z neocko duskuze to kdysi nasly, ale prave jen v AJ a dost se to slozeni lisilo od naseho pribalaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
4.4.13 21:51

@mari1912 Souhlasím, ale právě proto, že nikdo z nás neví co je teda vlastně ideální neměly by vznikat ohledně toho pořád nějaký dohady.. Stejně na to nepřijdeme a ani to nevyřešíme..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
4.4.13 21:53

@MarieP No my po domluvě s mudrou už hib rozhodně očkvoat nebudeme, takže teď kterou vakcínu vybrat, jestli vůbec, nabízela mi i tetavax, ale jedu na přednášku do Břecalvy a tam se uvidí, jinak u nás odklad do půl roku, pak do roku :-) a teď zatím do přednášky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
@asha píše:
No a hlavne se tohle jeste vetsinou casem vyviji :)

My to již máme vyvinuté :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
@MarieP píše:
Syn dostal jednu dávku MMR ve čtyř letech (neuvěřitelně se zvedla nemocnost :zed: ) a druhou plánuji až v pubertě (možná dám „jen“ příušnice)…

tak nějak to vidim já. Teď ještě všechno nastudovat, abych věděla jak to bude u druhýho dítěte. Hlavně jsem ráda, že odpadne to TBC hned po narození. To jsem tehdá ani netušila a dost jsem se divila, že mám dítě očkovaný dřív než jsem si ho stačila pochovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.13 21:55
@MarieP píše:

No tak snad bude vakcina. S tema mono je to cim dal horsi :? Taky to mam v planu, nejmladsi MMR nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.13 21:56
@MarieP píše:
My to již máme vyvinuté :lol:

Hm, ale nikdy nerikej nikdy, znas to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.4.13 21:57
@verusav píše:
@MarieP No my po domluvě s mudrou už hib rozhodně očkvoat nebudeme, takže teď kterou vakcínu vybrat, jestli vůbec, nabízela mi i tetavax, ale jedu na přednášku do Břecalvy a tam se uvidí, jinak u nás odklad do půl roku, pak do roku :-) a teď zatím do přednášky :-)

Tak do Breclavi bych se taky rada podivala, musis se tam nahlasit, nebo je vstup neomezeny a volny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek