Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@vykladzkaret Ahoj, nechavam se ze zdravotnich duvodu ockovat kazdy rok uz cca 12 let, opravdovou chripku jsem za celou dobu nemela a zatim navzdory hruznym zkazkam o ockovani ziju
Obcas se po tomto ockovani stane, ze mam „priznaky“ chripky 3 - 4 den po ockovani, ale rychle to odezni.
@Lasicka
Tchýně dělala v domově důchodců a tam po očkování na chřipku opravdu popadalo spousta důchodců. Ale zase na druhou stranu ovolnilo se pak dost lůžek a čekatelé se rázem dostali v pořadníku nahoru.
Tak já zase musím říct opak. Já měla sem tam nachlazeni během roku několikrát, i angínu a dostala jsem často i chřipku. nechala jsme se očkovat v roce 2014 a od té doby jsem měla chřipku jen jednou a to v tehu, ale to doktor říkal že byla oslabená imunitu že to je normální na začátku tehu ale mnohem lepší průběh to byl než obvykle.za mě očkování ano. a letos jdu znova.
![]()
@Jitushka888 Za mě očkování nikdy, od doby, co je naše celá rodina na homeopatikách, tak nemarodíme vůbec a aspon to není žádná chemikálie do těla.
@Jančakecalka píše:
@Jitushka888 Za mě očkování nikdy, od doby, co je naše celá rodina na homeopatikách, tak nemarodíme vůbec a aspon to není žádná chemikálie do těla.
Koukám na zprávu až teď po tolika letech 😂 😂 😂
No jestli jste ještě třeba zde online, tak se zeptám, poradíte mi s těmi homeopatiky? Začínám se poslední dobou zajímat o netoxickou domácnost a ráda bych i léky tímto směrem posunula. Děkuji za zprávu.
@Verca1989 v tehle ekonomice nemam na vyber