Očkování proti prasečí chřipce v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
5.12.09 16:05

Takže jak vidím a čtu tady Vaše příspěvky,tak většinou všechny říkáte neočkovat,že???Ze začátku jsem uvažovala,jsem v 13.tt,ale jak to tak vidím tak se na to vykašlu.Přežila jsem jako malá různé nemoci,zvládám celkem naši normální chřipku,tak doufám,že tohle se mi vyhne obloukem a Vám ostatním taky!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
6.12.09 15:02

ahoj holky
další info najdete na
http://www.theflucase.com
:wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
8.12.09 11:20

Holky, tak dneska na seznamu píšou, že prasečí chřipka je stejná jako sezonní…

http://www.novinky.cz/…-obaval.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanci5
5.2.11 22:41

Milé budoucí maminky. Je to dva dny, co mě pustili z nemocnice. Ležela jsem tam týden s prasečí chřipkou. Jsem ve 20 týdnu těhotenství. Mohu jen potvrdit, že průběh nemoci je o mnoho ošklivější a bolestivější, než u běžné chřipky. A strach o miminko je šílený. Přesto jsme z toho venku oba dva a v pořádku. I tak se očkovat nenechám. Vedlejších neověřených účinků na miminko se bojím víc, než celé prasečí chřipky.

• Citovat
  • Upravit
2803
5.2.11 23:50
Hanci5 píše:
Milé budoucí maminky. Je to dva dny, co mě pustili z nemocnice. Ležela jsem tam týden s prasečí chřipkou. Jsem ve 20 týdnu těhotenství. Mohu jen potvrdit, že průběh nemoci je o mnoho ošklivější a bolestivější, než u běžné chřipky. A strach o miminko je šílený. Přesto jsme z toho venku oba dva a v pořádku. I tak se očkovat nenechám. Vedlejších neověřených účinků na miminko se bojím víc, než celé prasečí chřipky.

Ty bláho, tak to moc gratuluju ! Že jste v pořádku. Tohohle jsem se bála celou loňskou zimu, když to prvně vypuklo a já byla těhotná, 8. a 9.měsíc. Gynekolog mi očkování důrazně nedoporučil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
6.2.11 07:00

Taky moc gratuluju, že jste v pořádku, přeji pohodový zbytek těhotenství :srdce:
Já jsem kardiak a tuhle vakcínu bych si do sebe nenechala píchnout ani omylem, i když mi ji loni zdarma nabízeli :mrgreen:
Mmch, já se nenechávat očkovat ani proti běžné chřipce, taky to mám zdarma a tam mi lékař říká, že by to vedlejší účinky mít nemělo. Ale zatím jsem se z každé nemoci během týdne, někdy víc, vyhrabala sama. A znám lidi, co se poprvé nechali očkovat proti chřipce a byli celou zimu „na hromádce“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.15 22:26

No a po nejake dobe se prislo na to, ze to byl jen obycejny humbuk a v podstate podvod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky