Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takže jak vidím a čtu tady Vaše příspěvky,tak většinou všechny říkáte neočkovat,že???Ze začátku jsem uvažovala,jsem v 13.tt,ale jak to tak vidím tak se na to vykašlu.Přežila jsem jako malá různé nemoci,zvládám celkem naši normální chřipku,tak doufám,že tohle se mi vyhne obloukem a Vám ostatním taky!!! ![]()
Holky, tak dneska na seznamu píšou, že prasečí chřipka je stejná jako sezonní…
Milé budoucí maminky. Je to dva dny, co mě pustili z nemocnice. Ležela jsem tam týden s prasečí chřipkou. Jsem ve 20 týdnu těhotenství. Mohu jen potvrdit, že průběh nemoci je o mnoho ošklivější a bolestivější, než u běžné chřipky. A strach o miminko je šílený. Přesto jsme z toho venku oba dva a v pořádku. I tak se očkovat nenechám. Vedlejších neověřených účinků na miminko se bojím víc, než celé prasečí chřipky.
Hanci5 píše:
Milé budoucí maminky. Je to dva dny, co mě pustili z nemocnice. Ležela jsem tam týden s prasečí chřipkou. Jsem ve 20 týdnu těhotenství. Mohu jen potvrdit, že průběh nemoci je o mnoho ošklivější a bolestivější, než u běžné chřipky. A strach o miminko je šílený. Přesto jsme z toho venku oba dva a v pořádku. I tak se očkovat nenechám. Vedlejších neověřených účinků na miminko se bojím víc, než celé prasečí chřipky.
Ty bláho, tak to moc gratuluju ! Že jste v pořádku. Tohohle jsem se bála celou loňskou zimu, když to prvně vypuklo a já byla těhotná, 8. a 9.měsíc. Gynekolog mi očkování důrazně nedoporučil.
Taky moc gratuluju, že jste v pořádku, přeji pohodový zbytek těhotenství ![]()
Já jsem kardiak a tuhle vakcínu bych si do sebe nenechala píchnout ani omylem, i když mi ji loni zdarma nabízeli ![]()
Mmch, já se nenechávat očkovat ani proti běžné chřipce, taky to mám zdarma a tam mi lékař říká, že by to vedlejší účinky mít nemělo. Ale zatím jsem se z každé nemoci během týdne, někdy víc, vyhrabala sama. A znám lidi, co se poprvé nechali očkovat proti chřipce a byli celou zimu „na hromádce“.
No a po nejake dobe se prislo na to, ze to byl jen obycejny humbuk a v podstate podvod.