Očkování rakovina děložního čípku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5533
22.5.12 14:03

@Hellísek Děkuji za odkaz, určitě to pročtu  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
22.5.12 14:04

@tterka
není zač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
31.5.12 12:29
@Hellísek píše:
http://www.celostnimedicina.cz/…cervarix.htm

Díky moc za tento skvělý odkaz, právě jsem očkování zvažovala, mám 13 letou dceru, ale velmi mě odradila reklama v televizi, protože když něco moc nutí, tak to většinou není dobré a vypadá to, že jsem měla pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
31.5.12 12:32

@Sisi30
nemáš vůbec zač :kytka:
taky říkám- reklama je od slova klamat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.5.12 18:31

Očkování rakovina děložního čípku

Dobrý den
Chtěla bych se zeptat: Chtěla bych nechat naočkovat moji dceru proti rakovině děložního čípku, ale je jí už 14 let. Nevíte jestli bychom to měly se slevou jsme u zdravotní pojišťovny Metal-Aliance. Teďka to mají zadarmo dívky do 13 let. Moje kamarádka byla s dcerou u gynekoložky a ta jí řekla že toho má teďka využít že to bude mít se slevou ( je jí teďka 16 let) a tak bych se chtěla zeptat jestli to může být pravda. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
16.6.12 13:52

@mikitaa
Jsou už teď
http://www.slobodavockovani.sk/…ky/temy/hpv/
A hlavně je to spíš o používání ochrany, ona ani ta vakcína neochrání před všemi druhy virů, pokud vůbec…
Rakovina děložního čípku se u nás v rodině rozjela po tomto očkování :zed:
(pravidelné prohlídky,žádné dispozice)
Nenechte se nalákat tím,že je to zdarma, nemají to ozkoušené, tak na to jdou takto, to je prostě tak :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
22.7.12 08:25

Tak to zírám. Myslela jsem že je to se zaručeným úspěchem. Kdyby to bylo zdarma tak bych dceru asi očkovat nechala ale váš příspěvek mě trochu odrazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
22.7.12 14:07

@Radka77
Kultivačním médiem jsou rakovinové buňky (to jsme si dohledali bohužel až potom) a také je tam provedena genetická modifikace.
Můžeme jen „odhadovat“ co to v těle způsobí.

http://www. vakciny. net/doporucene_ockovani/SILGARD%20PI. pdf

2L1 protein ve formě viru podobných částic vyrobený v kvasinkách (Saccharomyces cerevisiaeCANADE 3C-5 (kmen 1895)) rekombinantní DNA technologií.
3adsorbovaný na amorfním aluminium-hydroxyfosfát-sulfátu jako

vakcíny snadno k dispozici odpovídající léčebná opatření.
Synkopa (mdloba) může následovat po jakékoli vakcinaci, zejména u dospívajících jedinců a mladých
dospělých. Synkopa, někdy spojená s pádem a/nebo tonicko-klonickými pohyby, se objevila
i po vakcinaci vakcínou Silgard (viz bod 4.8). Očkovaní by proto měli být přibližně 15 minut
po podání vakcíny Silgard pečlivě sledováni.
Stejně jako u jiných vakcín nemusí přípravkem Silgard zajistit ochrana všem očkovaným.
Silgard rovněž poskytne ochranu pouze proti onemocněním, jejichž příčinou je HPV typů 6, 11,
16 a 18 a v omezeném rozsahu proti chorobám, jejichž příčinou jsou některé příbuzné typy HPV
(viz bod 5.1). Proto se i nadále musí používat vhodná opatření proti sexuálně přenosným onemocněním.

Tabulka 1: Nežádoucí účinky po podání přípravku Silgard v klinických hodnoceních a
v poregistračním sledování
Třída orgánových systémů Četnost Nežádoucí účinky
Infekce a infestace Není známo Celulitida v místě aplikace
injekce*
Poruchy krve a lymfatického
systému
Není známo Idiopatická trombocytopenická
purpura,
lymfadenopatie

Poruchy imunitního systému Není známo Hypersenzitivní reakce včetně
anafylaktických/anafylaktoidních
reakcí*
Poruchy nervového systému Velmi časté Bolesti hlavy
Není známo Točení hlavy1, Guillain-
Barrého syndrom
, synkopa,
někdy doprovázená tonickoklonickými
pohyby*
Gastrointestinální poruchy Časté Nauzea
Není známo Zvracení*
Poruchy svalové a kosterní Časté Bolesti v končetinách
soustavy a pojivové tkáně Není známo Artralgie, myalgie
Velmi časté V místě injekce: erytém, bolest,
otok Časté Pyrexie
V místě injekce: hematom,
svědění
Celkové poruchy a reakce v
místě aplikace
Není známo Astenie, zimnice, únava,
celkový pocit nemoci

• Poregistrační nežádoucí účinky (četnost nelze z dostupných údajů určit).

1 Během klinických hodnocení bylo točení hlavy pozorováno jako častý nežádoucí účinek u žen. U mužů nebylo
točení hlavy pozorováno u příjemců vakcíny s vyšší četností, než u příjemců placeba.
Navíc byly v klinických studiích pozorovány nežádoucí reakce s frekvencemi nižšími než 1 %, které
byly zkoušejícím posouzeny jako související s vakcínou nebo placebem.
Respirační, hrudní a mediastinální poruchy:
Velmi vzácné: bronchospasmus.
Poruchy kůže a podkožní tkáně:
Vzácné: kopřivka.
Devět případů (0,06 %) kopřivky bylo hlášeno ve skupině léčené přípravkem Silgard a 20 případů
(0,15 %) bylo pozorováno ve skupině dostávající placebo s adjuvans.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
2.8.12 18:29

To se tedy dozvídám věcí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
24.8.12 16:48

Očkování pro chlapce

Čtu tady, že většina je proti tomuto očkování, ale přeci jen se zkusím zeptat. Mám 2 dcery (22 a 13 let), obě jsou proti rakovině očkované, i když v té době na to byl „jen“ příspěvek od pojišťovny ve výši 1000 Kč. Nyní je to pro děvčata v určitém věku hrazené pojišťovnou, ale vůbec nelituji toho, že jsem investovala nemalou částku na toto očkování. Rakovinu měla moje matka a viděla jsem, co tato nemoc obnáší. Samozřejmě druhů je spousta, ale pokud by jednou došlo k nakažení dcery tímto virem a já si představila, že jsem mohla pro její ochranu udělat víc (očkováním), tak bych si to asi dlouho vyčítala. Ale chtěla bych se zeptat, jestli někdo neuvažoval o očkování pro kluky kteří toto onemocnění mohou také přenášet? Radila jsem se s gynekologem, jeden mi řekl že má syna také očkovaného, druhý o tom neslyšel. Tak se rozhoduji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
28.8.12 21:42

Byla jsem očkována krátce po uvedení vakcíny na trh. Bohužel má matička, která jinak se stará a čte všemožné info o všem, uvěřila reklamám a v té době ještě drahou a pojištovnou neproplácenou vakcínu nechala vpravit do mého těla.
Krátce po první dávce jsem omdlela, ale to se mi stává občas normálně. Říkali jsme si, že je to nedostatkem potravy ten den.
Po druhé dávce jsem dostala horečky 42C bez jiných symptomů nemoci (žádná bolest v krku, smrkání, kašlání, průjem) a pak jsem strávila 7 dní v nemocnici.
Byla jsem očkována jako panna a ted' po létech mám stejně nějaký nález na cytologii >.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.9.13 16:50

NEJNEBEZPEČNĚJŠÍ VAKCÍNA!!!

Prosím VŠECHNY z vás, přečtěte si prvně tohle, nebo vaše dcera dopadne tak, jako já. Vše jen kvůli tomuto očkování. Vakcína Cervarix, Silgard, Gardasil se považují za NEJNEBEZPEČNĚJÍ VAKCÍNU vůbec, která je v současné době aplikována na lidech.

http://www.celostnimedicina.cz/…-ockovat.htm

Je mi 14 let, před rokem jsem podtoupila očkování Cervarix. Lékaři mi našli nevyléčitelnou nemoc - roztroušenou sklerózu. Vše jen kvůli této vakcíně. Mám to od nich i potvrzené.

Jestli svoji dceru opravdu milujete a chcete, aby byla zdravá, zapomeňte na tuto vakcínu. Neudělejte tu samou chybu, co já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65364
23.9.13 17:26

@Dundee30 Fakt je to důvěryhodné. Nováček, první příspěvek, a rovnou takový. Slovník určitě neodpovídá 14 letům. Navíc u nás doktoři snad ještě nikdy nepotvrdili nemoc po očkování, vždycky mlží. Taky jak by mohla neplnoletá holka o sobě napsat, že udělala chybu, že si nechala dát očkování, když v tomhle věku mají hlavní slovo rodiče. Svoje holky jsem naočkovat nenechala, ale tenhle příspěvek je poněkud mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.9.13 17:40
@vokishka píše:
@Dundee30 Fakt je to důvěryhodné. Nováček, první příspěvek, a rovnou takový. Slovník určitě neodpovídá 14 letům. Navíc u nás doktoři snad ještě nikdy nepotvrdili nemoc po očkování, vždycky mlží. Taky jak by mohla neplnoletá holka o sobě napsat, že udělala chybu, že si nechala dát očkování, když v tomhle věku mají hlavní slovo rodiče. Svoje holky jsem naočkovat nenechala, ale tenhle příspěvek je poněkud mimo.

Takže mi prostě nebudete věřit. Dobře. Je mě to fuk, chtěla jsem pomoct. Vy moji pomoc zamítáte a zrazujete. Dobře, nebudu vám brát tu ironickou iluzi, že máte pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
23.9.13 21:34
@vokishka píše:
@Dundee30 Fakt je to důvěryhodné. Nováček, první příspěvek, a rovnou takový. Slovník určitě neodpovídá 14 letům. Navíc u nás doktoři snad ještě nikdy nepotvrdili nemoc po očkování, vždycky mlží. Taky jak by mohla neplnoletá holka o sobě napsat, že udělala chybu, že si nechala dát očkování, když v tomhle věku mají hlavní slovo rodiče. Svoje holky jsem naočkovat nenechala, ale tenhle příspěvek je poněkud mimo.

Mam uplne stejny dojem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek