Očkování rakovina děložního čípku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4421
29.9.16 07:35
@Zabatko píše:
No, toto je jediné očkování, které svým holkám asi nedám, a to jsem pro očkování hodně. Nejstarší dcera teď prochází očkováním proti meningokokům, čeká ji Bexsero. Ale tady u toho váhám. Asi se spíš přikláním k tomu neočkovat to. Doufám, že dcery budou stejně rozumné jako ostatní ženy v naší rodině a budou střídmé v počtu sexuálních partnerů. To je to, co jim můžu a chci do života dát, svůj příklad. :nevim:

no, já jsem měla jen dva sexuální partnery, z toho s jedním to bylo jen jednou a s druhým už spím 4 roky a stejně mi na čípku našli změny. A to partnery fakt nestřídám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80265
29.9.16 09:43
@Martina1991 píše:
Tak naivní jsi ty, jestli si myslíš, že to dělají proto, aby lidem pomohli.Kdyby opravdu šlo o to, aby byl každý zdravý a neměl žádné nemoci, odkud by měli peníze? Čím víc nemocných lidí, tím lepší. Proč myslíš, že ti doktor na vše dává antibiotika? - má z toho peníze. Proč se dává antikoncepce téměř všem? A jestli je to pro tebe vhodné, to už nezjištují. Proto měla moje kamarádka ve 23! letech mrtvici. Proč se očkuje čím dál víc? - peníze. A jo, opravdu nebudou zveřejňovat, kolik lidí na to umřelo nebo bylo postiženo, protože by se lidi začali bát a vyhýbali se očkování, antibiotikům a antikoncepci. Jednoduché. Kdo se o své zdraví alespoň trochu zajímá, tak do sebe nenechá narvat vše, co se dá.

Reagovala jsem jen a pouze na tuto tvoji větu. To si jako v ážně myslíš, že oni očkují jen proto, aby měli co dělat? podle tebe jo, aby z toho měli peníze. A to tedy kecáš až bůh brání. Já jsem právě těmi sv ými podle tebe nesmysly ukazovala, že ti lékaři mají plno práce i bez těch dle tebe desetitisíců zmrzačených žen. A nezlob se, toh le budu ří kat pořád, protože ty evidentně vůbec nesleduješ odbornou literaturu, pouze to, co ti nahrává, čili takové v ýplody, jako jsou tu na foru. No n ic, tvoj e právo. Ale na to, co všechno jsem už s lékaři zažila - a v ěř mi, že v šedesáti toho mám za sebou hodně, určitě víc, než ty, a navíc to, co prožily moje děti a jej ich děti, a moje maminka a celí naše rodi na, ty zk ušenosti mám dobré. Pokud nech odím prudit k doktorům s každou hloupostí, tak mi věřm, že oni skutečně o své pacienty bojují, a to b ez ohledu n a nákl adnou péči. Ze které nem ají ani tuk. An ebo tedy mají, v těc h n emocnicích ty jejich platy, za které bych fac kovala celou vládu tam a zase zpět, j o?
Protože takovou zodpovědnost, takové náklad na psychiku bych já odmítla za těch pár šupů n ést. Takže se svými názory jsem n aprosto spokojená a m ěnit je nemíním. To, o čem mluvíš ty, je nesmys l, který si můžeš dovolit snad h lásat, dokud n enarazíš na opravdový problém.
Jo a ještě k těm lumpům do ktorským, co vydělávají na n emoc i - je jen na n ás, nač si vezmeme ATB - j á je měla naposledy cca před 30 lety a pak letos. A? A klidně lékaři řeknu ne, žádné léky na tlak n echci, udržím to dietou. Takže děvenko, kdyby se všichni chovali rozumněji, a nemysleli si, že každý prd potřeb uje jánev ím jakou péči, taky by ta ATB pořád nedostávali. Nenasazuj na ně psí hlavu, dob ře v ím, jak to cho dí - přijde matka, že má dítě kašel, rýmu a už druhý den teploty. Dokto r doporučí pít a držet v teple a co udělá matka? začne vykřikovat o špatné péči, a najde si druhého, který jí ta ATb naprosto zbytečn ě dá. Pro tože když ne, jde si stěžovat řediteli stejn ě tak, j ako matka, která si při šla s děck em potřetí vyndat žihadlo a když jí lékařky znovu řekla - no takh le se to dělá a příště to už zvládnete ji stě doma - vyletěla za ředitelem a musela se lékařka omluvit. Pí semně prosím. QAsi tak. tak že tyh le svoje nesm ysly si tady schovej. A až tě potká něco opravdu náročného - jakože každý z nás ně co prodělá, tak de jistě za těmyi vrahy nev ypravuj. Co k dyby ti ublížili jenom pro prach y. Můžeš se klidně vyléčit třeba b ylinkami.

Příspěvek upraven 29.09.16 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.9.16 09:44

@juliettee jj,zeptej se. Ten ti jistě navrhne samá pozitiva a skvělé zítřky. Proč ne, když z toho má slušnej vejvar :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
29.9.16 09:45

@inkakřivák Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
29.9.16 09:54
@berry4 píše:
@juliettee jj,zeptej se. Ten ti jistě navrhne samá pozitiva a skvělé zítřky. Proč ne, když z toho má slušnej vejvar :lol:

všichni doktoři nejsou stejní ;) říkám že ten můj mi ani necpal HA. A ptát se budu stejně spíš ze zvědavosti. Jako jasně já vím že někteří doktoři jsou hovada, někteří dělají chyby, ale rozhodně není každej doktor zmetek co tahá z lidí prachy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80265
29.9.16 10:17

@juliettee A proč si myslíš, že tady tak řvu? Ano, sem tam je nějaký doktor taky lump vypočítavá, ale věř mi, že to lidi brzo zjistí a obchází ho obloukem. Ale ty kecy o tom, že záměrně lidi poškozují pro prachy - fujtajbl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
29.9.16 10:20
@inkakřivák píše:
@juliettee A proč si myslíš, že tady tak řvu? Ano, sem tam je nějaký doktor taky lump vypočítavá, ale věř mi, že to lidi brzo zjistí a obchází ho obloukem. Ale ty kecy o tom, že záměrně lidi poškozují pro prachy - fujtajbl!

já s tím co jsi tady psala souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80265
29.9.16 10:23
@juliettee píše:
já s tím co jsi tady psala souhlasím :palec:

Já vím, to jenom dneska mám takový odpor k práci, že si tu raději vylévám vztek. A jak říkám, s lékaři jsem zažila moc, a nikdy bych si nedovolila napsat takový blábol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80265
29.9.16 10:29

@Martina1991 Na tvém místě bych si raději než na očkování dávala pozor na chleba a na vodu. Protože dle všech vědeckých výzkumů způsobují tyto dvě věci nevratné změny na mozku a je prokázáno, že:

• každý vrah nejpozději den před činem požil chleba nebo vodu
  • každý pedofil požíval nejméně pět let vodu a chleba
  • Stalin i Hitler požívali vodu i chléb téměř denně po celý život
  • každý pacient s leukémií, ADHD a dys - všeho druhu požíval chleba nebo vodu, popřípadě obojí.
  • každý psychiatrický pacient rovněž ve svém životě požíval obě tyto nebezpečné potraviny
  • každá neplodná žena též

A takto se dá pokračovat do nekonečna. proto bylo stanoveno vědci z celého světa, že tyto dvě potraviny jsou absolutně největším nebezpečím pro člověka a lidstvo a je záhodno, aby zodpovědní lidé a zejména matky je vyřadili z jídelníčku svého i svých dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.16 21:13

Chlapi to sice přenášejí, ale stejně tak to můžou dostat od nakažené dívky, je to o sexuální čistotě.
Děti očkované nemám, nemladší do toho tlačila doktorka a řekla jasně ne je to moje tělo a já v něm svinstvo nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.2.17 15:50

http://www.vitalia.cz/…-nebezpecne/?…

Farmaceutické společnosti začali z očkování dělat byznys, tak už se probuďte a dokud jste zdravý, tak neřešte očkování. Proč se nechat očkovat na něco, co v životě vaše dítě mít nemusí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.8.18 20:26

Zajímavé video

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie