Očkování vakcínou Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
126
6.2.14 22:58
@verusav píše:
@Manel a co zbytkové látky v Infanrixu? Já mám obavu z toho formaldehydu a půjdete teda kdy?

Zatím nevím, kdy půjdeme očkovat, možná v 10. měsíci, možná později… teď má dcera 7,5 měs. Infanrix Hib a Infanrix by měly být menší zátěž než Pediacel (dle dr. Elekové).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
6.2.14 23:34

@Manel děkuji za odpověd, malá má téměř dva roky, tak si říkám, jestli to má cenu něco dávat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.2.14 23:44
@Manel píše:
Zatím nevím, kdy půjdeme očkovat, možná v 10. měsíci, možná později… teď má dcera 7,5 měs. Infanrix Hib a Infanrix by měly být menší zátěž než Pediacel (dle dr. Elekové).

Toto je zajímavá informace.. můžeš sem přidat nějaký odkaz nebo proč to tak je? co o tom Eleková říká? zajímá mne to… :think: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
7.2.14 09:46

@3HE Odkaz nemám, komunikovala jsem s ní emailem. Hexu odmítá, lepší je Pediacel a menší zátěží by měl být Infanrix hib nebo lépe Infanrix. Upřednostňuje vakcínu s nižším počtem virů a třeba i vyšším hliníkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
7.2.14 09:52

@Manel Aha, to je zajímavé info.
Nedočetla jsem se do kolika let se může očkovat základní očko Infanrixem, ani v PL, možná jsem přehlédla, máš o tom nějaké info?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.14 00:16

Pokud by tu byl někdo z Kladna a měl zájem o Pediacel, můžu Vám ho přenechat – objednali jsme si ho před měsícem a pak si to rozmysleli… Celou dobu je u naší dr. Dala bych ho třeba za poloviční cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6931
4.6.14 12:34
@Anet13 píše:
@Manel Ahoj, naše mála je po 2. dávce Pediacelu - 1. dávku jsme odložili o 2 měsíce a preventivně dávali před i po homeopatika, druhá už se obešla bez nich. malá byla u obou dávek absolutně bez jakékoli negativní reakce, jen první den trochu víc spala.. Jedna dávka nás stála 950,– Zato první reakce doktora - to by bylo na delší příspěvek :cert:… jinak 20.února máme jít na třetí dávku a vakcíny prý nejsou, doktor je vždy objednal, takže jsem nemusela nic zařizovat.. České Budějovice :mavam:

Můžu se zeptat, jaká homeopatika, v jaké koncentraci a jakém dávkování jste dávali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
13.6.14 12:54

https://www.emimino.cz/…vani-135888/ @klody Ahoj, dávali jsme Thuyu před a ty druhý si už nepamatuju :( Pět kuliček rozmělnit na lžičku v rozmezí 24h. před očkováním.. Snad ti pomůže odkaz na tu starší diskusi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
3.3.15 10:22

Chci se zeptat, mam jako rodic pravo volby mezi hexavakcinou a pediacelem, anebo ma doktorka pravo odmitnout pediacel a nutit mi hexu? Diky.

• Citovat
  • Upravit
72725
3.3.15 10:23

@amy80 špatný dr Ti to odmítne, dr v pohodě s Tebou podebatuje, proč co a jak a pak se domluvíte. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
3.3.15 10:26

Jak píše @martina.se, jako se vším.
@martina.se Nevíš, jak je to pak se školkou. Slyšela jsem, že některý školky dělají problémy, když dítě nemá klasickou hexu… já pořád čekám na nějaký převrat, abych mladší nemusela vůbec dát Priorix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.15 10:44

@Aries6 když Ti dr napíše, že dítě je očkované dle schématu, tak je to v cajku. Najdi dr, domluv se. Mmr též dávat nechci, uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
3.3.15 11:01

@martina.se Doktorka je přístupná, sama mi rozmouvala třeba nepovinné. Ale lhát asi nebude. :nevim: A školky to asi taky chtějí. No ještě je čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
3.3.15 11:02

Máš určitě právo na volbu vakcíny. Ústavní soud sice rozhodl, že očkování je povinné, ovšem pokud naočkuješ pediacel a doočkuješ žloutenku, tak zákon nijak neporušuješ. JE vůbec neskutečné, že zákonodárce v zákoně uvedl přesný typ vakcíny. U MMR je dobré, že zákon nestanoví žádnou hranici, do kdy dítě očkovat. Ale bez něj ti dítě nepřijmou do školky, ani pak na výlety ve škole a lyžáky, na tábory a podobně. Tak rozhodl i Ústavní soud, s tím už se nedá nic dělat.
Já dceru nechala naočkovat pediacelem, až v 7. měsíci, s doktorkou jsem se normálně dohodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.15 11:03

@Aries6 to není lhaní - prostě je dítě očkované dle rozpisu :think: ale s tou mmr, to Ti nepovím, ta je ve školce vyžadovaná.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek