Očkování vakcínou Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25233
3.3.15 11:04

@martina.se A jo, ten Pediacel beru. Já to pochopila tak, že by mi napsala, že je dítě naočkované a neměla by MMR… to jsem blbě pochopila. Jak jsem psala, budu čekat, třeba se něco zásadního změní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
3.3.15 11:06

Máme za sebou Pediacel 1. vakcínu v 10 měsících, na roce plánuji druhou a třetí v 18 měsících. S naší pediatričkou byla výborná domluva, jako jeden z důvodů jsem tedy uvedla své autoimunitní onemocnění a byla velice přístupná. Plánuji teda vakcínu na MMR před nástupem do školky a lékařka nám do potvrzení pro školku napíše individuální plán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.15 11:06

@Aries6 já v to též doufám, ale tady asi marně.. nechci dávat mmr, ale nechci ho vyčlenit z kolektivu.. takže uvidíme :think: to mmr je bohužel povinné, pediacel je v klidu, to Ti dr potvrdí. Ale to mmr ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
3.3.15 11:19

@martina.se Právě. Starší ho má, ale mladší je taková citlivější a mám fakt strach, co to s ní udělá. Stačila reakce na první hexu a to ji měla v 6 měsících. Ani nevím, jak je to tady se soukromýma školkama, ale to se mi zdá jako zbytečnost, radši bych klasiku…
Tak budeme doufat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.15 14:13

@Aries6 prý nevezmou ani v soukromé - zkušenost známé, co nedala :zed: těžko říct.. ale malý měl taky odloženou hexu, reagoval tedy zatím dobře, takže pediacel nedáme. Ale mmr je jiná, nesouhlasí s tím ani dr. A uvidíme, jak to celé dopadne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
3.3.15 15:54

@martina.se Právě, mám z ní fakt strach… hlavně po tom, co jsem četla tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.15 15:55
@Aries6 píše:
@martina.se Právě, mám z ní fakt strach… hlavně po tom, co jsem četla tady.

zatím jsem s dr domluvená na velký odklad, uvidíme, co se do té doby změní.. malému je půl roku, ještě je šance :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
3.3.15 15:56

@martina.se Právě, malé je 20 měsíců a do školky určitě nebude muset ve 3… takže je taky hafo času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.15 15:57

@Aries6 snad se to zlepší. Ale po výroku ústavního soudu tomu moc nevěřim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
3.3.15 23:17

Co je mmr? :oops:

• Citovat
  • Upravit
3594
3.3.15 23:58

@amy80 V každém případě máš právo volby, je to jen na Tobě, MUDr. o tom nerozhoduje.
Jinak MMR je očkování proti spalničkám, příušnicím a zarděnkám (Measles, Mumps, Rubella). Název vakcíny je Priorix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
4.3.15 05:23

@vjerunqa diky :-)

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
4.3.15 18:41
@martina.se píše:
@Aries6 prý nevezmou ani v soukromé - zkušenost známé, co nedala :zed: těžko říct.. ale malý měl taky odloženou hexu, reagoval tedy zatím dobře, takže pediacel nedáme. Ale mmr je jiná, nesouhlasí s tím ani dr. A uvidíme, jak to celé dopadne :think:

dítě mám v soukromé bez MMR, nikdo se na očko neptal :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
4.3.15 18:42

@Aries6 :think: se školkou by problém být neměl, Pediacel obsahuje kromě žloutenky vše, co obsahuje hexa.. :think:

• Citovat
  • Upravit
72725
4.3.15 18:54
@ShadowHunter píše:
dítě mám v soukromé bez MMR, nikdo se na očko neptal :nevim: :nevim:

to máš dobrý, známá nemůže sehnat školku - ani soukromou - všude se ptají :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...