Jaký máte názor na očkování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34389
22.2.26 09:43
@Velryba černá píše: Více

Já doufám, že zakladatelka zachová zdravý rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
22.2.26 09:43
@arinecka píše: Více

Následky si, v případě horšího průběhu, ponese hlavně to dítě. Hemophilová encefalitida, chronická hepatitida B a jiné nebývají zrovna sranda.

Příspěvek upraven 22.02.26 v 09:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
22.2.26 09:44
@Havlova píše: Více

Tak to je jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
22.2.26 09:44
@arinecka píše: Více

Má právo o dítěti rozhodnout. To je vše.

• Citovat
  • Upravit
25243
22.2.26 09:45
@Barevné klubíčko píše: Více

Jak „no a“? 8o

Doktorka se ptala, jaké chce očkování. Matka řekla, ze jen povinné a doktorka to naprosto nerespektovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
22.2.26 09:47
@Anonymní píše: Více

Mam děti očkované, ale nechávám očkovat později. U syna jsme s hexavakcinou začínali v půl roce, ale čeká rodina, včetně babiček, se nechala naočkovat proti černému kašli. Priorix dostane až ve třech letech. Má horší imunitu a jeho starší sestra měla po očkováni potíže. Přesto bych dítě nenechala bez očkování - minimálně ten černý kašel a tetanus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
22.2.26 09:47

Zrovna očkování proti hep. B se u kojenců a malých dětí zpochybňuje čím dál častěji i samotnými pediatry.

• Citovat
  • Upravit
6078
22.2.26 09:48
@Anonymní píše: Více

Poslední roky se ale právě Černý kašel objevuje čím dál tím víc. A u maličkých dětí (a tvoje mimino ho může dostat třeba v čekárně u doktora, pokud tam bude nemocné dítě) je ten průběh fakt špatný.

Můžeš samozřejmě dítěti pomoci očkování zvládnout. Nenechat ho očkovat nemocné, kontrolovat, pokud bude mít exem a podobně. Zažila jsem dítě kamarádky, které mělo alergie a exemy a fakt se to po očkování hodně zhoršilo. Ale s nějakými podpůrnými látkami to zvládlo. Moje neteř na tom po očkování byla fakt zle, projevila se vzácná alergie na nějakou část vakcíny. Dostala vakcínu z USA, kde ta složka není přítomna. Takže vidíš, že prostě i problematické případy je možné zvládnout, když se chce.

Moje dítě, které je strašně dušné od podzimu do jara očkování zvládlo naprosto skvěle. Taky jsem se hrozně bála. Ale těch nemoci ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
22.2.26 09:49

Ahoj, já se tady s dovolením připíchnu, během několika měsíců to pro mě bude relevantní téma a zatím vůbec nevím, kudy kam. Zatím názor úplně nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Barevné klubíčko píše: Více

Tak vyzdvihovat zde anglické zdravotnictví, to už je spíš fór a pokud vy si myslíte o své kamarádce své pokud něco očkovat nechce nebo odloží a vy přitom necháte do syna píchnout tři vakcíny naráz, vypovídá o všem. 8o

• Citovat
  • Upravit
502

Tohle očkování chápu že všech nejmíň. Kojenec z normálního prostředí v podstatě nemá sanci se nakazit… A stejně se všichni ockuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
22.2.26 09:51

Nulový nebo naprosto mizivy výskyt nemoci tu je prave díky tomu očkování. Kdyz se cim dal víc lidi rozhodne neockovat, k tomu migrace, tak je tu mame za chvili zpět. A to fakt nechces… nase děti očkované jsou, maji i nektere nepovinné, coz mimochodem jednomu z deti uz doslova zachránilo zivot. Nežádoucí účinky ma i paralen, antibiotika, leky na bolest…a vsechno to zobou i ty matky, co kvůli hypotetickym nežádoucím ucinkum neockuji svoje deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
22.2.26 09:52
@Eva2610 píše: Více

Jak jsem psala, nejmladší dítě hexu nemá a tohle u něj budeme doplňovat někdy v pubertě.

• Citovat
  • Upravit
42859
22.2.26 09:54

Na druhou stranu je v podstatě jistota, že když ji chytne, bude mít chronickou hepatitidu. Ta pak časem končívá cirhózou jater, rakovinou. Samozřejmě je tedy možnost dlouhodobého podávání antibiotik. Nebo interferonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
22.2.26 09:57

A kde to mimino tuhle nemoc chytne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...