Očkovat druhou dávku Astry?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
My Melody
14.3.21 13:21
@Popeladym píše:
Taky nejsem pravnik. To se uvidí, až to nastane.
…divna doba, kdy se clovek musi obratit na soud, aby nebylo porusovano tak svate pravo, jako je svoboda rozhodovani o svem tele a zdravi…
  • Citovat
  • Upravit
4596
14.3.21 13:23

Ja bych na druhou uz nesla, mit takovou reakci. Holt nebude mit covid pas. Ale ze zvedavosti bych si nechala nabrat protilatky, at vim, jak na tom jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
14.3.21 13:26
@My Melody píše: …divna doba, kdy se clovek musi obratit na soud, aby nebylo porusovano tak svate pravo, jako je svoboda rozhodovani o svem tele a zdravi…

Plíží se covidová totalita. No, my konspirátoři, aspoň nebudeme tak šokovaní. A ano, je to smutné, jak si totalita zase našla cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
14.3.21 13:30
@Popeladym píše:
Plíží se covidová totalita. No, my konspirátoři, aspoň nebudeme tak šokovaní. A ano, je to smutné, jak si totalita zase našla cestu.

Konspiracni teorie se stavaji realitou…budou se muset rychle vymyslet nove. :mrgreen:

Smutne je, ze lidem nevadi, kdyz se slape po zakladnich pravach, az tak je spolecnost zblbnuta.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.21 13:31

@MadGirlNancy A hlasite to tedy na SUKL?

• Citovat
  • Upravit
5654
14.3.21 13:35
@My Melody píše:
Konspiracni teorie se stavaji realitou…budou se muset rychle vymyslet nove. :mrgreen:Smutne je, ze lidem nevadi, kdyz se slape po zakladnich pravach, az tak je spolecnost zblbnuta.

Mně se zdá příšerný, jak se dělá, že se nic neděje, a vcelku systematicky se postupuje. To je hnus, horší než za komunistů. O dost vyšší level. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
14.3.21 13:46

@MadGirlNancy

zakladatelko, jestli měla takhle výraznou reakci, druhou dávku již nepodávat

otázkou však, je, zda k tomu současně neprodělala i covid, stává se to… :think: a jestli to spíše nebyl covid jako takovej…

ale pokud by toto byla čistě reakce po očkování, tak už druhou dávku ne…a měla by halt jen jednu…i jedna je lepší než žádná, to každopádně

může si pak v květnu odebrat na vlastní náklady protilátky a uvidí se jak to vypadá…zejména pokud by byly ty protilátky joooo vysoké, tak je jasno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
14.3.21 13:48
@Popeladym píše:
Plíží se covidová totalita. No, my konspirátoři, aspoň nebudeme tak šokovaní. A ano, je to smutné, jak si totalita zase našla cestu.

vy, konspirátoři si vždycky něco najdete, abyste ulevili své psychice :nevim:

to je ovšem problém vás konspirátorů a vaší křehké psychiky…ne reality…ale je jasné že vysvětlování ještě konspirátorům nikdy nic nevysvětlilo, takže se o to ani není třeba pokoušet…

:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
14.3.21 13:50
@Borrealis píše:
vy, konspirátoři si vždycky něco najdete, abyste ulevili své psychice :nevim:

to je ovšem problém vás konspirátorů a vaší křehké psychiky…ne reality…ale je jasné že vysvětlování ještě konspirátorům nikdy nic nevysvětlilo, takže se o to ani není třeba pokoušet…

Dobře se orientuju v psychologii, a mohu ujistit, že ne všichni tzv. konspirátoři, jsou psychicky zruinovani popirači reality, které je nutno co nejvíce zadupat. :)

Příspěvek upraven 14.03.21 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
14.3.21 13:51
@Anonymní píše:
Asi bych druhou dávku nedávala. Jen pro info u nás v rodině lidé dva lidé okolo 30 let, jeden padesátník měli reakce naprosto stejné. Také jim zvažují doporučit nechodit na druhou dávku, ale rozhodnout se musí sami.

ano, mě nějaké reakce, ale nic velkého, hlásili vyloženě mladí, kluk 25 let, další paní, 29 let…u těch mladých to může nastat

starší mi zatím nic nehlásili…vše bylo v rámci očkovaní pedagogů, je pravda že ti vyloženě mladí, 25 letí se na to očkování tak úplně „cpát“ nemusejí a mohli by to přenechat o něco starším…a počkat si třebas na jednodávkovou…

zde co jsem tak pozorovala se to nějak moc neřeší podle věku, pedagogové dostali přístup a kdo chce jde, takže choděj i úplně mladí lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
14.3.21 13:52
@Popeladym píše:
V

jinak za konspirátora se prohlašujete sama, tak nevím, to už musí každý sám, ale není to něco co by bylo nějak extra řešit…

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
14.3.21 13:55
@bobulka88 píše:
Ja bych na druhou uz nesla, mit takovou reakci. Holt nebude mit covid pas. Ale ze zvedavosti bych si nechala nabrat protilatky, at vim, jak na tom jsem.

ano, to by dávalo smysl, šla bych do toho, ale až někdy v květnu, cca v půlce května

jestli při očkování nahlásí tuto výraznou reakci, tak jí s velkou pravděpodobností stejně další dávku nepodají…

mohl to však být i covid, při jeho aktuálním výskytu je to žel dost pravděpodobné, výhodou je, že pak bude mít imunitu jako hrom

jinou vakcínu dostat nemůže, ne nyní na jaře, to nejde…měla by zůstat už jen u této jedné podané dávky
:think:

a jestli pak za rok, za dva…dostane nějakou jinou, to už by se vidělo a není třeba předbíhat, to nějak uzraje a vyvrbí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
14.3.21 14:04
@Borrealis píše:
ano, mě nějaké reakce, ale nic velkého, hlásili vyloženě mladí, kluk 25 let, další paní, 29 let…u těch mladých to může nastat

starší mi zatím nic nehlásili…vše bylo v rámci očkovaní pedagogů, je pravda že ti vyloženě mladí, 25 letí se na to očkování tak úplně „cpát“ nemusejí a mohli by to přenechat o něco starším…a počkat si třebas na jednodávkovou…

zde co jsem tak pozorovala se to nějak moc neřeší podle věku, pedagogové dostali přístup a kdo chce jde, takže choděj i úplně mladí lidi…

No, oni se sice nahlásí, dostanou přístupový kód, ale ten druhý pin už ne. To je jen tak naoko, pro lidi. Pokud si to neošéfuje kraj, tak prostě pegagogové 55- nemají ani to první očko. Ale společnost je zase zmasírováná, jak už jsou všichni učitelé naočkovaní a můžou vesele vyrazit do škol. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
14.3.21 14:06
@Borrealis píše:
jinak za konspirátora se prohlašujete sama, tak nevím, to už musí každý sám, ale není to něco co by bylo nějak extra řešit…:mavam:
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
14.3.21 19:33
@Popeladym píše:
Dobře se orientuju v psychologii, a mohu ujistit, že ne všichni tzv. konspirátoři, jsou psychicky zruinovani popirači reality, které je nutno co nejvíce zadupat. :)

Furt mi neni jasny, kto jsou to ti „konspiratori“.
Ti, kteri veri v cipovani jestermi? Nebo intelektualove, ekonomove, spisovatele, lekari, vedci, kteri kritizuji reseni covid krize a odmitaji povinnou, jednotnou nazorovou linii „ustredniho organu“? Pokud bych mela byt v jejich ctene spolecnosti v pytli s nalepkou s tim strasidlenym bu-bu-bu slovem „konspirator“, nebudu nic namitat, :D :D bude mi cti. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek