Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Lama Lama píše:
Sama nedojde? Nebo co zaplatit někoho, kdo dítě do školy odvede?
To by musel být někdo důvěryhodný, koho by člověk pustil do bytu. Jak někoho sehnat… A kolik by to taky stalo?
Stejně nepočítám, že se vejde do limitu. Je jich 22 a skupinu budou mít max. 12 dětí.
Prázdniny neřeším. Padne na to celá má dovolená, něco tatínek, tábor a babička.
@Sára 1 píše:
To by musel být někdo důvěryhodný, koho by člověk pustil do bytu. Jak někoho sehnat… A kolik by to taky stalo?
Proč do bytu? Skoro druhačka už to snad doma zvládne. Zamkne. Jkákoli studentka jí nabere a odvede do školy.
2 km, půl hodiny. Dala bych nějaké středoškolačce 70 Kč za jednu cestu. 1500 měsíčně. Lepší, než být doma na 60% platu.
@Lama Lama píše:
Proč do bytu? Skoro druhačka už to snad doma zvládne. Zamkne. Jkákoli studentka jí nabere a odvede do školy.2 km, půl hodiny. Dala bych nějaké středoškolačce 70 Kč za jednu cestu. 1500 měsíčně. Lepší, než být doma na 60% platu.
Nebo se zkusit domluvit se zaměstnavatelem na dočasném zkrácení úvazku, jsou profese, kde to jde.
@Lama Lama píše:
Proč do bytu? Skoro druhačka už to snad doma zvládne. Zamkne. Jkákoli studentka jí nabere a odvede do školy.2 km, půl hodiny. Dala bych nějaké středoškolačce 70 Kč za jednu cestu. 1500 měsíčně. Lepší, než být doma na 60% platu.
No mě se to netýká, tak nevím. Mám ještě mladší dítě. Tím pádem to starší nikdy nemuselo vstávat samo, ale vždy se mnou. Tak nedokážu posoudit, jak by to fungovalo. Ale jak jsem psala, já to stíhám. Tady teda v okolí máme jen jednu středoškolačku a ta by o to určitě nestála. Ale třeba to je pro někoho řešení.
@Marcelka146 Jako stat ti ma platit 80 % platu, protoze nejsi schopna dopravit rano dite do skoly? Sorry, to bych fakt zrusila, chapu osetrovne v dobe uzavreni skoly, ale ted uz by ho meli zrusit nebo alespon snizit.
@Sofie2013
Myslím, že za víc jak 10 let jsem na daních odvedla státu dost peněz. O 80 % jim nestojím, ať dají zpět klidně 60 %. Naštěstí dnes o tom projednávali a jsou opět lidští a myslí právě i na provozní důvody. Akorát teda nechají 80%,takze vlna nenávisti se ještě zvedne.
Jsem na očr. Školka už otevřela, ale lékařka doporučila dceru nedat.
Od pondělí mám nastoupit do jiné práce. V práci, kde jsem teď, končím ve zkušební době.
Nová práce tedy od 1.6.2020.
Stará práce ukončení k 31.5.2020
Co s tím očr? Já na něj už určitě nepůjdu, takže ho ukončím. K tomu 31.5.? Ke stejnému dni, jako skončím v práci?
Vyplním ten nový tiskopis, kde je ta kolonka se zdravotními důvody dítěte a péči tam odškrtám až do neděle 31.5.?
@Svítící žárovka tak doktorka doporučila nedat a od 1.6 se mění na zdravotním stavu dcery co?
@Svítící žárovka ano, tak to udelas.
@Anonymní píše:
@Svítící žárovka tak doktorka doporučila nedat a od 1.6 se mění na zdravotním stavu dcery co?
Muze treba hlidat nekdo jiny. Hrdinny anonyme.
@Anonymní píše:
Nic. Bude hlídat manžel.
@Anonymní píše:
Tak dite ma vetsinou otce nebo babicky ci jinou osobu, ktera muze hlídat.
A nevidim duvod proc používat anonym, ze by ta jízlivost?
@mag píše:
@Svítící žárovka ano, tak to udelas.Muze treba hlidat nekdo jiny. Hrdinny anonyme.
@mag píše:
@Svítící žárovka ano, tak to udelas.Muze treba hlidat nekdo jiny. Hrdinny anonyme.
Díky!
Jaká jizlivost
, normálně jsem se zeptala, jste nějaké precitlivele.