Octavia II vs. sedacka Romer

6
22.11.11 14:54

Octavia II vs. sedacka Romer

Ahoj, presedlal jsem z Octavie II/2008 na Octavii II/2011 a objevil se mi problem se sedackou, resp. s asi prilis volnym pasem v ni.
Mame sedacku Romer se zakladnou, ktera se pripne tribodovym pasem a dite pak nasledne petibodovym. Sedacku jsem pridelal stejne jako drive doprostred, jak je prcek zvykly, bohuzel hned v prvni pravotocive zatacce se cela sedacka i s prckem zacala preklapet, protoze tribodovy pas se zacal odvijet.
Mate nekdo podobnou zkusenost a vyresili jste ji ?
Teda krome toho, ze ted doprava jezdite jako ja s vetsim citem.. :-)
Dik J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
22.11.11 15:02

nechala bych vyměnit pás, rozhodně by se neměl sám odvíjet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
22.11.11 15:30

asi bude problém v pásu. co je to vlastně za sedačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.11.11 17:38

RÖMER KING plus 9-18kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
23.11.11 09:08

zkuste ji znovu připoutat, přesvědčte se, že máte pás správně upnutý ve svorce pásů, a při při vracení sedací části zpět koukněte zda dopínací svorka dopnula pás. Pokud budete postupovat podle návodu- str. 5-8, jsou tam i fotky, tak by to mělo být v pořádku, je nemožné, aby v jednom autě to fungovalo a v druhém ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.11.11 11:58

Taky to nechapu.. :-( Je to presne podle navodu. Sedacka je „prikurtovana“ spravne, problem je, ze se pri mensi odstredive sile v zatacce pas nezasekne, ale zacne se odvijet a sedacka se tudiz preklapi. Muselo se to chovat stejne i v tom starsim aute, je ale mozne, ze tam to prostredni sedadlo bylo trosku jinak tvarovane a sedacka tam lip sedela. Beru to tak, ze je to proste nove auto a pasy jsou vic volne, resp. jdou lepe odvijet. Zatim jsem to vyresil pasem pres vrch sedacky a zadni operkou hlavy prostredniho sedadla, ale moc se mi to nezda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
23.11.11 12:57

i kdyby nefungovalo zasekávání pásů v autě,l tak u King plusu je dole dopínač pásů, který dopne spodní pás, a sedačka musí držet, takže tam bude někde problém, buď nedopíná pás, nebo horní svorka nedrží, koukněte na to, když usadíte sedačku a dáte pás do horní svorky musí držet, nesmí se povolovat, ev. zajeďte do obchodu, kde se na to podívají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.11.11 13:20

diky steeve, ted uz presne vim co myslite, jeste to jednou to tedy zkontroluju ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí