Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
My jsme od 3tydnu zacali prikrmovat a tedka uz nekdy musime i cely den…take nekdo tahle brzo zacal?
@myšička03 já od 3.měsíce..ale ségra začala taky v těch 3týdnech…myslím, že takových je mraky ![]()
Já jsem přikrmovala hned od narození a úplně na UM byla malá od 6 týdne
Nas pripad to sice neni, ale nekdo treba nema mliko vubec, tak je na um hned. Urcite nejsi jedina, neboj.
Ahoj, vojtu jsem přikromovala od porodu, bylo málo mlíčka a když jsme začali jezdit za kubíkem(kojíla jsem ho asi 7 dní a vždy jen pri návštěvě), tak stresem, nervy jak to s mim bude jsem o mlíčko přišla úplně, takže vlastně od začátku,
Já asi od 3měs… Ale znám i ty, kteří odcházeli z porodnice z flaškou a jsou v pořádku všichni ![]()
@myšička03
od 5tydne plne na UM. a naprosta spokojenost. mam vnitrni dilema, jestli u druheho nejit s UM uz do porodnice ![]()
My doma zkoušeli kojit 14 dní a bez úspěchu(to je ale na jiné téma) takže malou jsem přikrmovala a je také na UM od 14 dnů..
a malá se má k světu ![]()
Takze nejsem spatna mama kdyz jsem na um
mam s toho asi nejaou depku, a to jsem si i koupila homepatika na tvorbu mleka nic nezabira…chtela jsem ale hold nejde…
@dendule4 píše:
@myšička03 já od 3.měsíce..ale ségra začala taky v těch 3týdnech…myslím, že takových je mraky
Já taky od 3 měsíce a ségra od 6 týdnů.
Zakl. - nejmladší jsem musela kvůli svým zdr. problémům odstavit a převést na UM. Od 4 měsíce jsem postupně nahrazovala nejdřív část jednoho kojení, pak celou jednu dávku atd., až v 6 měsících byla plně na UM.
Oba starší jsem kojila hodně dlouho a když to srovnám, tak jediný rozdíl vidím v tom, že malá spí od půl roku celou noc v kuse.
@myšička03 píše:
Takze nejsem spatna mama kdyz jsem na ummam s toho asi nejaou depku, a to jsem si i koupila homepatika na tvorbu mleka nic nezabira…chtela jsem ale hold nejde…
Pro mě bylo horší to vědomí, že bych chtěla, mohla (mlíka až nad hlavu), ale že nesmím.
Malej je na sunaru od narozeni:-) je stastnej, velkej a zdravej kluk:-) uz 2,5 letej.
Já byla kojená 14 dní a můj syn 0 dní
Už od porodnice je na UM a jsem ráda.
Příspěvek upraven 01.07.13 v 12:25