Od kdy jste pozorovali zhoršení u prarodičů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1103
20.2.22 19:11
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka, neporadim, ale asi jsou nejaky skvrny na slunci neb moje donedavna OK mama zacla s necim podobnym asi tyden zpatky… situace trochu jine, ale zapletky hodne podobne, snazi se nas vydirat ohledne toho, kam dat dite do skolky (odmita v nami preferovane skolce vyzvedavat atd). A tchyne to dneska uplne zabila, ale nechci tu psat podrobnosti aby se nepoznala, kazdopadne tam mam trochu pocit ze nastupuje senilita, ale tam uz je 70 let takze mozna vetsi narok na to :roll: Tak se drz, musime vydrzet.

To je síla s tou školkou. No hlavně se nenechat vmanipulovat kam nechceš, to je pak konečná. Nakonec ti bude dirigovat kdy budeš jezdit a když ne, bude dělat naschvály nebo vyhrožovat. Nejhorší je, že vidím jak se to stupňuje. Nejdřív pomalu a teď doslova vydírá (pokud neuděláš co chci já, pak tě vydědím - ano, i to mi jednou napsala když jsem jí nedala malou na procházku protože se nám to nehodilo)
Je mi až do breku, že tohle přece není moje mamka jak jí celý život znám :( Za poslední dva roky proměna v úplně jiného až zlého člověka.
Moc děkuju za podporu, taky se drž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 17:02

@nototo Tak definitivne potvrzuju ze 65 je limit evidentne i u moji mamy. co tu predvadi posledni dobou je k placi, posledni dobou utika od hlidani deti, jakoby to snad nebyly deti, ale neco silene neprijemnyho, dneska “musela” do kauflandu pro akcni zbozi (podotykam ze sama sobe nevari, cili varit bude az o vikendu a ja delam po dohode s ni celej rodicak jako ucetni, slo to doted i diky jejimu hlidani, placenou chuvu mi vystipala, a ted obraci oci v sloup kdyz jsem dnes potrebovala, aby mi pohlidala nez dodelam DPHcko a v pulce prace me vyprudila ze jsem musela jit varit deckam spagety, a i za ty mi vynadala ze je varim dle jejiho nazoru blbe 8o )… vubec to nestiham a nechapu, ale holt si asi musim zvyknout. Kdyby aspon jedla doplnky stravy, co ji koupim, ale to odmita; kdyz ji totez napsal doktor, tak to ano, to uziva… ze ja za to vyhodila litr v lekarne, to je moje chyba…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová