Od kdy kyselé okurky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
od kdy kyselé okurky?
Ahojky,
zajímalo by mě, od kdy jste začaly dětem dávat kyselé okurky. Naší slečince je něco přes 18M a dneska po mě hrozně u oběda loudila kyselou okurku (měly jsme hrachovou kaši s vejcem, já okurku, ona neee). Tak jsem jí pár koleček dala, děsně jí to chutnalo. Ale myslím, že má na takové věci ještě čas…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, no cas na to mozna jeste ma, ale nase holky nam kradly kysele okurky zhruba od roku a pak nechtely nic jineho, takze je pred nimi schovavame, aby se vubec najedly.
Asi to tem detem chutna. Ja bych jim je i dala, ale ony jsou schopne obedvat jen ty okurky, takze maji smulu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikol začala jíst okurky kolem roku, už si přesně nevzpomínám, má je taky hrozně ráda.
Ale jak moc je to škodlivý, to ti neřeknu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky.
Náš prcek tak okurky jedl od toho jednoho roku a zůstalo mu to do teď. Ještě že babička zavařuje jak steklá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš kluk taky okurky asi od 18.měsíců, miluje je. Ale určitě sem někdo napíše, že jsou nezdravé, protože jsou kořeněné ![]()
Okurkám zdar ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že občas to neuškodí, naše holky taky asi tak zhruba od roku a půl občas ukradnou něco sterilovaného. Zdravé to samozřejmě asi nebude, ale jsou i horší věci. M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no to jsem teda netušila, že okurky mezi dětmi tak frčíííí.
dík za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych to moc neřešila - ocet čistí organismus, takže je to vlastně zdravé ![]()
jen pokud je nějaká alergie nebo AE, tak opatrně.
Anetka je schopná sníst s manželem celou lahev napůl a na mě zbyde jen lák (a někdy ani to)
hold jim to chutná a nemá to žádné následky, tak nebráním
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odkdy kyselé okurky? Od té doby, co se po nich neosype a neposere (u nás tak okolo roku). Bacha jen na sladidlo, někteří „odborníci“ zavařují okurky zá:,–(ně s cukerinem (aspartamem), ty teda ne, v obchodech jsou (kromě dia modifikace) jen s cukrem, ten neva.
Bára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jára někdy po tom roce okurky taky miloval … teď po nich nevzdechne … klidně můžou být na stole celý den .. u někoho je to záležitost dočasná a u někoho trvalá
Neřeším to …
- Citovat
- Upravit
Ja bych zavarovane okurky nedala nemyslim, ze patri mezi zdrave ci nejak vyzivne potraviny. Nicmene pokud uz je prcek starsi a neni alergie nebo se neosype sirova zelenina jako treba rajce je urcite mnohem zdravejsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Patriamo, co máš proti okurkám? Já bych řekla, že spíš po syrovém rajčeti se dítě osype snáz než po kyselé okurce, i mě po rajčeti většinou pálí dost jazyk, asi tak jako po kiwi. Navíc ta okurka je taky syrová - nevaří se, pouze steriluje a tam teplota nedosahuje bodu varu.
Malýmu okurky taky chutnají, i když kyselých moc neměl, je to lepší než čokoláda a horších věcí je hafo, takže bych to zas tak neřešila, pokud je dítě po tom OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak náš Mates kyselé okurky miluje…
Kupuju mu v Tescu ty dětské od Efka a ty dlabe..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit