Od kdy kyselé okurky?

1283
8.8.08 12:53

od kdy kyselé okurky?

Ahojky,

zajímalo by mě, od kdy jste začaly dětem dávat kyselé okurky. Naší slečince je něco přes 18M a dneska po mě hrozně u oběda loudila kyselou okurku (měly jsme hrachovou kaši s vejcem, já okurku, ona neee). Tak jsem jí pár koleček dala, děsně jí to chutnalo. Ale myslím, že má na takové věci ještě čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7461
8.8.08 12:56

Ahoj, no cas na to mozna jeste ma, ale nase holky nam kradly kysele okurky zhruba od roku a pak nechtely nic jineho, takze je pred nimi schovavame, aby se vubec najedly. :lol: Asi to tem detem chutna. Ja bych jim je i dala, ale ony jsou schopne obedvat jen ty okurky, takze maji smulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
8.8.08 12:57

Nikol začala jíst okurky kolem roku, už si přesně nevzpomínám, má je taky hrozně ráda.
Ale jak moc je to škodlivý, to ti neřeknu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
8.8.08 13:07

Ahojky.

Náš prcek tak okurky jedl od toho jednoho roku a zůstalo mu to do teď. Ještě že babička zavařuje jak steklá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
8.8.08 13:30

Náš kluk taky okurky asi od 18.měsíců, miluje je. Ale určitě sem někdo napíše, že jsou nezdravé, protože jsou kořeněné 8)
Okurkám zdar :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
8.8.08 14:00

Já myslím, že občas to neuškodí, naše holky taky asi tak zhruba od roku a půl občas ukradnou něco sterilovaného. Zdravé to samozřejmě asi nebude, ale jsou i horší věci. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
8.8.08 14:13

no to jsem teda netušila, že okurky mezi dětmi tak frčíííí. :lol: dík za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
8.8.08 15:50

já bych to moc neřešila - ocet čistí organismus, takže je to vlastně zdravé ;-)
jen pokud je nějaká alergie nebo AE, tak opatrně.
Anetka je schopná sníst s manželem celou lahev napůl a na mě zbyde jen lák (a někdy ani to) :lol: hold jim to chutná a nemá to žádné následky, tak nebráním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
8.8.08 21:04

Já neznám dítě, kterému by kyselé okurky nechutnaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
8.8.08 23:31

Odkdy kyselé okurky? Od té doby, co se po nich neosype a neposere (u nás tak okolo roku). Bacha jen na sladidlo, někteří „odborníci“ zavařují okurky zá:,–(ně s cukerinem (aspartamem), ty teda ne, v obchodech jsou (kromě dia modifikace) jen s cukrem, ten neva.
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
9.8.08 01:43

Jára někdy po tom roce okurky taky miloval … teď po nich nevzdechne … klidně můžou být na stole celý den .. u někoho je to záležitost dočasná a u někoho trvalá ;) Neřeším to …

• Citovat
  • Upravit
139
25.4.11 12:21

Ja bych zavarovane okurky nedala nemyslim, ze patri mezi zdrave ci nejak vyzivne potraviny. Nicmene pokud uz je prcek starsi a neni alergie nebo se neosype sirova zelenina jako treba rajce je urcite mnohem zdravejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
25.4.11 12:36

Patriamo, co máš proti okurkám? Já bych řekla, že spíš po syrovém rajčeti se dítě osype snáz než po kyselé okurce, i mě po rajčeti většinou pálí dost jazyk, asi tak jako po kiwi. Navíc ta okurka je taky syrová - nevaří se, pouze steriluje a tam teplota nedosahuje bodu varu.

Malýmu okurky taky chutnají, i když kyselých moc neměl, je to lepší než čokoláda a horších věcí je hafo, takže bych to zas tak neřešila, pokud je dítě po tom OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65412
25.4.11 12:42

Tak náš Mates kyselé okurky miluje…
Kupuju mu v Tescu ty dětské od Efka a ty dlabe..
:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.4.11 12:45

nase je zacala nutne potrebovat nekdy kolem roku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...