Od kdy mohu dávat jáhly?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
od kdy mohu dávat jáhly?
Ahojky maminy! ![]()
Mám doma téměř půlročního chlapečka, s příkrmy jsme začínali ve věku 4,5 měsíce (malý je od 3 týdne na UM, prošla jsem si poporodní depresí
). Chtěla bych se zeptat, od kdy můžu do jeho jídelníčku zařadit jáhly?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja bych takhle brzy nedala zadny prikrm..ale kdyz uz jste zacali,pockala bych do pul roka a nespechala s pridavanim noveho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezis pardon,spatne jsem cetla a myslela jsem,ze je prckovi 4,5 mesice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám instantní kaše NOMINAL a jsou určeny pro děti od 6 měsíců.Doporučuji.Jen je nechávám odstát asi 10-20minut před jídlem.Ještě více naboptnají a zdají se mi chuťově lepší,jemnější.Mě malý přeslazený kaše s příchutěmi nechtěl myslím tím od Hami atd.Tak mu je dávám s přesnídávkou,banánem,teď i s domácí marmeládou nebo džemem a ráno dávám i bez mlíka s čerstvým ovocem-nastrouhaným,nebo přesnídávkou či šťávičkou.
Jsou různé druhy,najeď si na stránky a uvidíš.
http://nominal.cz/…%C5%A1e.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super, froggy22, moc děkujeme a určitě tyhle kašičky pořídíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je pořizuji o dost levněji ve zdravé výživě.Nevím,proč jsou na netu tak drahé. Jáhlová 28 a rýžová 25.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našla jsem ji v internetlékárně za 23,–Kč. Ale když k tomu připočtu poštovné, tak nevím, na kolik mě to nakonec vyjde. Holt pohledám v té lékárně i něco dalšího, když už, tak až se to vyplatí. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jahly jsou super. Tim, ze jsou bezlepkove, tak jsou vyborne pro nejmensi deti. NOMINA je dobra kase, ale kdyz se udela, tak je takova trochu hrudkovata nebo spis hrubsi. Ale skvele jahlove kase prodava DM. A za cenu nekde mezi kasema ze zdrave vyzivy a preslazenejma „znackovyma“. A dokonce myslim, ze na obalu uvadi od 4m.
Jo a muj osvedceny tip. Detem jsem do tech kasi kapala trochu koncentrovane jablecne stavy. Mely to pak ochucene, mirne oslazene a jeste jablecne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc, do DM drogerie chceme zajet příští týden, tak se tam porozhlídnu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit