Od kdy mohu zabavit syna televizí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
31.7.14 19:05

Pohádku (opravdu jen pohádku) bych pustila tak od roka nejdřív. Přijde mi, že tv celkově brzdí děti ve vývoji, čumějí a netvoří, nesnaží se motoricky zdokonalovat…
No a běžné vysílání nepouštím ani sobě, ještě čučet na reklamy, to bych už po pár letech bez příjmu tv signálu nepřežila ve zdraví ani já, natož dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
31.7.14 19:06
@barca93 píše:
@dvanavi Zabav ho, hraj si s nim a televizi nebude potřebovat. I můj roční syn o televizi nestojí. Jediný, co ho možná tak bere jsou reklamy a akorát spolu koukáme o víkendu ráno na pohádky u snídaně, což je tak půl hodina a pak ho televize nezajímá.

Tak u nas pohadky vubec. Reklamy ma rad, par pisnicek a jinak nic. Ted se naucil tv zapinat/vypinat a kolikrat se na neco divame, treba na zpravy a on jde a vypne ji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
31.7.14 19:06

@g.sandova Já si sním opravdu hraju jsem sním stále venku nebo manžel babička nebo je pod kolotočem a nebo je pod hrazdičkou, povídáme si sním všechno ale jde o to, že třeba projdu kolem a valí oči na televizi a nechce vůbec z toho utrhnout oči samozřejmě, že se nekouká na televizi a já si dělám svoje věci tak to vůbec není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
31.7.14 19:07

@g.sandova zkusím děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
31.7.14 19:08

@dvanavi tak pokud je to takhle málo, tak to snad nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
@dvanavi píše:
@berry4 Halooo nauč se číst ve zvláštní škole to asi nenaučily…

zvláštní škola? :lol:
Děvčice za A - nauč se pravopis, za B - hloupému, co jeho jest :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189

@tterka Lidi naučte se číst… Moje myšlenka je jiná než na kterou odepisujete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.7.14 19:15

@dvanavi nauč se nejdřív pořádně formulovat myšlenku v prvním příspěvku na který reaguje většina lidí… pak až po několika odpovědích (do jejichž autorek jsi se pustila), jsi lépe popsala situaci.

• Citovat
  • Upravit
2299
31.7.14 19:18

My na TV moc nekoukáme, takže ani malého na to zvykat nebudu. Ale když už hodně křičel v těch 3 měsících, tak jsem ho na chvíli zabavila tím, že jsem mu držela tablet a pouštěla jeho videa, kde se směje nebo si povídá. To ho bavilo :mrgreen: Ale měli cca 5 minut, na zpestření dobrý, na hodinu bych ho u toho „sedět“ nenechala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.7.14 19:20
@dvanavi píše:
Ahoj mam 3 měsíčního syna a sotva vidí televizi je u vytržení…směje se, povídá si, hraje si atp… sotva TV vypneme aby nekoukal začne hroznej řev a uklidní se teprv až se TV opět zapne… S manželem si myslíme že je ještě dost brzy aby na TV koukal ale rodinní příslušníci říkají že to nevadí máme už novou televizi LCD žádné staré velké krabice. Od kdy se koukali Vaše děti? poraďte prosím..Děkujeme

twl.. si děláš srandu? jako 3 měsíční mimino a tv? To je fakt mazec.. co kdybys ho radši zabavila hračkama nebo s nim šla na procházku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.7.14 19:24

@martina.se dostaneš vynadáno, že špatně čteš :D

• Citovat
  • Upravit
10566
31.7.14 19:24

@dvanavi my to máme s malým podobně. Taky je z televize u vytržení… Je pravda, že já ho k ní někdy položím účelově, aby se na chvilku zabavil. Ale umí se zabavit i sám, tohle používám, když už nevím, kudy kam… Já osobně si myslím, že pro děti v tomhle věku je to jenom další mluvící hračka - je to barevné, hýbe se to a vydává zvuk. Když jsme jeli vlakem, byl úplně stejně u vytržení, když koukal z okýnka ;) Rozhodně ho nechci na TV zvykat, ale jak jsem napsala, podle mě to bere jako mluvící hračku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.7.14 19:25
@lucenka píše:
@martina.se dostaneš vynadáno, že špatně čteš :D

och :mrgreen: njn, když to někdo napíše takhle, tak to prostě jinak pochopit nelze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
31.7.14 19:33

@lyrica líp bych to nenapsala :palec:… jinak zakladatelko..u nás jede tv od rána do večera…malá si od miminka hraje při zapnuté televizi..jo zná reklamy a ty které se jí líbí tak na ty kouká..nevidím na tom absoutně nic špatnýho…nesedí mi před tv a nečučí na ni celý den…hraje si u toho…

• Citovat
  • Upravit
10351
31.7.14 19:36

@dvanavi nekouká proto, že by to byla tv, ale protože se to tam hejbe. Když se postavíš doprostřed místnosti, začneš poskakovat, mávat rukama a vydávat zvuky, bude stejně tak zaujatě čučet na tebe :) Pro takhle malý prcky jsem tv využívala, když obě holky stáčely hlavu na stranu a tv zabírala bezkonkurenčně nejlíp na otáčení hlavy na stranu druhou. A pak na motivaci při pasení hříbátek, ale celkem to bylo v řádu minut denně a pro „vyšší účely“ :mrgreen: Nezvykala bych na to dítě zbytečně, pokud chceš na něco sama koukat, tak se samozřejmě koukni, ale aby to běželo celý den jen jako kulisa a navíc když vidíš, že prcek na to reaguje, je zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí