Od kdy si vaše dcery samy udělaly culík?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2075
6.10.22 12:25

@Katcha Já to bez boulí neumím učesat ani sama sobě, bude mi 29 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2533
6.10.22 12:25
@Russet píše:
Ale vlasy jsem měla už jako dítě a rozhodně mi máma rána neasistovala s česáním vlasů. To jako kdyby se ptala, jestli si umí vyčistit zuby. To se taky musela naučit, ne?

Ale určitě jsi neměla husté kudrnaté vlasy? Ty rozčesat je o dost jiné, než rovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
6.10.22 12:37
@Russet píše:
Ale vlasy jsem měla už jako dítě a rozhodně mi máma rána neasistovala s česáním vlasů. To jako kdyby se ptala, jestli si umí vyčistit zuby. To se taky musela naučit, ne?

však to píšu, že jsi mimo a to, že Tvoje máma neměla chuť a zájem Tě česat, se zakladatelky a jejího tématu nijak netýká. Jo a je mi jasný, že jediný správný způsob je jen Tvůj a tvojí matky, to nemá cenu vůbec rozebírat, to je každému nad slunce jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30991
6.10.22 12:41
@Sisika9 píše:
Dítě je lidská bytost a ne vaše panenka. Proč má mít bůh ví jak dlouhé vlasy, když o kratší by se v pohodě zvládla starat sama? Hlavně že máte „úžasné“ fotky na facebook :poblion:

Ty hrdino a co když dítě hrozně moc chce dělat sport/aktivitu, kde jsou dlouhé vlasy podmínkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
6.10.22 12:47

Si tady jen odložím, že vlnité a kudrnaté vlasy se nikdy necesou za sucha, jedině mokré s kondicionerem.
A sama si hezký culik, ze kterého netrci vlasy, neumím udělat ani teď ve 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2991
6.10.22 13:17

Taky hodně záleží na tom, jak dlouhé má ruce, aby si dobře na culík dosáhla, čím delší vlasy, tím také těžší
každé dítě to zvládlo jindy, zajímavé, že ta, která má „cuchavější“ vlasy, tak to uměla dříve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová