odbarvovani vlasu v tehotenstvi

1
26.9.04 18:37

odbarvovani vlasu v tehotenstvi

Ahooooj holkyyy !!! MOC vas prosim o radu: jak je to s odbarvovanim vlasu v tehotenstvi ? Muzu ???? Neohrozi ta chemie nejak miminko ??? Kazda chytra knizka rika neco jineho. Diky vsem !!! Sylvie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
246
26.9.04 21:35

Ahoj Sylvie,

ja si v tehotenstvi vlasy barvyla ( ne odbarvovala ) a podle me dr. to na miminko nepusoby… je fakt ze jsem pouzivala jen kvalitnejsi a setrnejsi barvy.. snad jsem ti pomohla ,ale abys byla klidna zeptej se sveho dr. preju pohodovy tehotenstvi

Ahoj Maty + Kuba 3,5 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
27.9.04 13:43

Sylvie, barvení ani odbarvování vlasům v těhotenství nijak neškodí a neškodí ani miminku. Jak by se asi dostala barva nebo nějaké její složky kůží až do bříška k mimču? To jsou jenom pověry, jediné na co je potřeba si dát bacha je to, aby barva neobsahovala čpavek, nebo při barvení hodně větrat (to teď v zimě půjde dost těžko). Myslím, že se nemáš čeho bát. Já si na začátku těhu odbarvovala vlasy na blond, pak jsem šla dohněda, ke konci těhu do ostružinova a maličké to nijak neublížilo. Barvení zdar, ať jsme pořád krásné :D

• Citovat
  • Upravit
302
27.9.04 16:39

Ahojky. Odbarvovani miminku neskodi, kdyz poradne větráš, aby ses nenacuchala toho chemickyho smradu. Je mozne, ze ti barva pak bude vic tmavnout, protože v těhotenství se vice vylučuje pigment( např. fleky na obličeji, čara na břiše). Ja se taky odbarvovala a tak po 14 denech po aplikaci mi to tak divne zezloutlo. Asi je to individualní. Jinak ted 4 měsice po porodu kvalita vlasu uplne skvela!

Anny a Olivie(4m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky