Odběr plodové vody v Brně - Veveří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
19.10.12 20:04

Holky přeju Vám aby výsledky vyšly ok. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrra
22.1.13 07:54

Dobre rano, mam takovou otazecku? :oops: Jak dlouho jste abstinovaly v oblasti sexualni po odberu plodove vody? Mam 4 dny po odberu tak jen jsk dlouho se vyhybat… trosku choulistiva otazka ale dekuji za odpovedi :)

• Citovat
  • Upravit
2577
22.1.13 13:35

Jejda, tak to už si pořádně nepamatuju, ale já jsem asi čekala 14 dní, což je myslím zbytečné, ale já jsem starší prvorodička, tak jsem byla opatrná. Ale myslím, že v papírech co jsem podepisovala psali něco o 72 hodinách, ale nejsem si 100 % jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Hanušková
7.3.13 19:40

Dobrý večer všem já mám jít na Veveří zítra na odběr plodové vody je mi 21 let a jsem v 13 týdnu nehrozí mi nějaké riziko nechci se strachovat ale i to se může stát bohužel. Jaké jsou vaše zkušenosti???

• Citovat
  • Upravit
2577
7.3.13 19:50

Ahojky! Vůbec ničeho se neboj :) Já byla také na Veveří a nemůžu si na nic stěžovat. Odběr není nic strašného. Ale opravdu doporučuji pro jistotu po odběru 2 dny absolutního ležení a pak mít minimálně týden klidový režim. Byla jsem na tom minulý rok v 35 letech. Takže podle tebe stará bréca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrra
7.3.13 20:03

Po dodrzovani klidu min 3dny bylo vse v poradku. Pani doktorka je pri odbru mila a ohleduplna… vse popisuje…

• Citovat
  • Upravit
1325
7.3.13 20:07
@Jana Hanušková píše:
Dobrý večer všem já mám jít na Veveří zítra na odběr plodové vody je mi 21 let a jsem v 13 týdnu nehrozí mi nějaké riziko nechci se strachovat ale i to se může stát bohužel. Jaké jsou vaše zkušenosti???

neboj nic hrozného to není, trochu to bodne(já se nedívala)…jen opravdu dodržet klidový režim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
7.3.13 20:51

Já se taky bála - hlavně po tom, co jsem si přečetla nějaké příběhy holek jak na tom byly, ale upřímně znám plno horších věcí. Riziko tam je, ale minimální a paní doktorka si dává pořádně bacha aby všechno bylo jak má být. A radím taky aspoň ty dva dny klid v posteli. Ikdyž já v ten den odběru odpočívala u známých v Brně a druhý den jsme jeli po tankodromu D1 :lol: Ale bylo to v pořádku…pak je akorát nekonečných těch 14 dní, 3 týdny než jsou výsledky. Přeju aby bylo všechno v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrra
7.3.13 22:51

Ja nastesti mela vysledky za par hodin… priplatily jsme si testy navic a diky tomu jsem se bala jen chvili. ale i twch par hodin je dlouha doba. Jinak opravdu 3 dny se nehnout z postele a pak tyden se nenamahat… A cesta po tankodromu me taky neminula…

• Citovat
  • Upravit
Jana Hanušková
7.3.13 23:15

@marky9 zažila jsem i horší věci ale znáte to každej tu píše něco jiného. Asi záleží na věku já jsem mladá takže snad by neměl být později problém… A na Veveří je doktorka opravdu moc šikovná chodím tam už 3 roky a nemůžu si stěžovat :-)

• Citovat
  • Upravit
16245
8.3.13 14:10
@Jana Hanušková píše:

Taky jsem byla a nebylo to nic hrozného. A na veveri jsou profici :palec:
Jen me zaráží ze jdeš uz ve 13tt me bylo řečeno ze se to děla az od 16tt já teda musela čekat do toho 16tydne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
8.3.13 16:40
@Jana Hanušková píše:
@marky9 zažila jsem i horší věci ale znáte to každej tu píše něco jiného. Asi záleží na věku já jsem mladá takže snad by neměl být později problém… A na Veveří je doktorka opravdu moc šikovná chodím tam už 3 roky a nemůžu si stěžovat :-)

Tak to bude uučitě v pohodě, dej vědět, jak jsi dopadla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
8.3.13 17:29

Ahojky. Dnes jsem byla na Veveří na odběru plodové vody. Teď odpočívám, ale už se docela nudím. Nejhorší je to čekání, ty dlouhé dva týdny:( Chci se zeptat, kdo jste byly taky v Brně na Veveří, byly jste tam na UZT ve 20. tt nebo normálně u svého gynekologa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.3.13 20:03

Já byla na tom ultrazvuku ve 20. týdnu taky na Veveří. Moje dr. řekla, že nemá tak kvalitní ultrazvuk, takže posílá jinam a že jestli chci zase do Brna, takže mi bez problémů dala doporučení a já se objednala tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrra
9.3.13 08:51

Me objednali primo po odberu te plodovky na ultrazvul a zaroven na kontrolu ve 20.tydnu. takze jsme byli na Veveri a rovnou jsme si nechali udelat i 3D fotku… kontrolu provadi stejna lekarka jako odber pv. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky