Odběr plodové vody v Brně - Veveří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4178
29.12.11 20:23

Tak holky, mluvila jsem se strýcem, je gynekolog a přesvědčil mě, abych odběr plodové vody podstoupila, takže mi držte zítra palečky, ať to dobře dopadne. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
29.12.11 22:43
miluska 30 píše:
Tak holky, mluvila jsem se strýcem, je gynekolog a přesvědčil mě, abych odběr plodové vody podstoupila, takže mi držte zítra palečky, ať to dobře dopadne. :oops:

Držim palce ale stejně myslím a doufám a přeju Ti abys byla jen další kterou „donutily“ hloupé testy :twisted: !Myslim to jen v dobrém!Ale opravdu mě už ty testy štvou, v ostatních zemích se už ani nedělají.
Držím moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4178
30.12.11 19:51

ahojky, tak už to mám za sebou, celý den jsem proležela a prospala, tak snad bude vše v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
30.12.11 20:38

Milusko doufam, ze vse bude v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
30.12.11 20:57

Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4178
31.12.11 11:08

holky, děkuji, no snad ano, člověk teď musí 2 týdny čekat a to čekání je nejhorší, snad se mimi nic nestalo, pohyby stále zatím necítím, tak si pořád tak nejsem jistá. Pořád mám z něčeho strach, ale po odběru mi ukazovali srdíčko jak bije, tak snad to bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
11.1.12 21:18
miluska 30 píše:
holky, děkuji, no snad ano, člověk teď musí 2 týdny čekat a to čekání je nejhorší, snad se mimi nic nestalo, pohyby stále zatím necítím, tak si pořád tak nejsem jistá. Pořád mám z něčeho strach, ale po odběru mi ukazovali srdíčko jak bije, tak snad to bude v pořádku

Ahojky milusko, tak jak dopadli výsledky - doufám, že je všechno ok?
Holky byly jste některá na ultrazvuku v tom cca 30. týdnu? Jak dlouho dopředu jste se objednávali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101755
11.1.12 21:35

Mě objednali rovnou v tom 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4178
12.1.12 08:52

:mavam: ahojky holky, odběr byl v pohodě, ale výsledky ještě nemáme je to teď 13 dní, ale zítra si můžu prý zavolat pro předběžné výsledky, včera jsem byla na UZ, tak jsem docela dost zklamaná, protože nám tam našli v obou choroid. plexech naznačeny drobné cysty vel. do 4mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
12.1.12 08:57

No vidíš, že to nic nebylo. Výsledky budou určo v pořádku. Moooc držím pěstičky :palec: . To co jsi psala o těch cystách tak tomu moc nerozumím. Co to znamená???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4178
12.1.12 09:01

to znamená, že je tam nějaký problém, ale ještě se čeká, zda by se to projevilo v plodovce, pokud ne, tak se není čeho bát, mívají to i normální děti, můžeš to mít i ty v hlavě, je to něco mezi mozkem a míchou, nějaká tekutina, ale prý je to normální, dříve nebyli UZ, tak nikdo neví, kolik lidí to má, prý se to do porodu může ztratit nebo po porodu, četla jsem že jedna paní byla na UZ ve 20tt a taky to měla no a pak ve 21tt to tam už nebylo, já mám strach teď z té plodovky, včera jsem probrečela celý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
12.1.12 09:03

Miluško, hlavně klid. Já jsem taky četla, že nějaká holčina měla nějaké cysty v mozku (to je jako ono)??? A nakonec to opravdu zmizelo. Hlavně se zbytečně nenervuj a určitě dej vědět, jak jsi dopadla s plodovkou. Moc na Tebe myslím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4178
12.1.12 09:07

Ano to je ono, je to naše první a nedokáži si představit, že když už cítím pohyby, že bych se musela mimi vzdát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
12.1.12 09:19

Na to vůbec nemysli!!!! Žádné špatné výsledky v ruce nemáš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4178
12.1.12 09:30

já vím, ale stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie