Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Renulka píše:
Ahojky holky, tak výsledky dopadli dobře a čekáme holčičkuTeď nás ještě čeká velký ultrazvuk ve 20. týdnu a pak už snad bude chvilku klid
Renulko, velka gratulace, taky chci holcicku
![]()
janik73 píše:Renulka píše:Renulko, velka gratulace, taky chci holcicku
Ahojky holky, tak výsledky dopadli dobře a čekáme holčičkuTeď nás ještě čeká velký ultrazvuk ve 20. týdnu a pak už snad bude chvilku klid
![]()
![]()
Děkuji
A v kolikátém si týdnu?
No my když byli v Brně na Veveří na NT screeningu, tak nám paní doktorka řekla co to bude
A kupodivu se i trefila
A to jsme byli 13+1tt
Renulka píše:
Mooooooc gratuluju, je to úžasná zpráva
Doufám, že to všem tady dopadne dobře!!!!
Matrix píše:
Renulko, GRATULUJU!!!!![]()
![]()
Jak dlouho jsi čekala na výsledky?
A na které výsledky myslíš? Ultrazvuk v tom 13. týdnu - to byli výsledky ještě ten den odpoledne. No a po odběru plodovky jsem měla výsledky na netu za 14 dní přesně. Jinak máme za sebou podrobný ultrazvuk ve 20. týdnu a podle pí doktorky je všechno tak, jak má být. Tak snad to tak bude i dál ![]()
Myslela jsem z tý plodovky. Prý se dají připlatit rychlejší výsledky, kdy jsou snad za 1-2 dny. Tak o tom pořád přemýlším, jestli do toho jít…
Matrix píše:
Myslela jsem z tý plodovky. Prý se dají připlatit rychlejší výsledky, kdy jsou snad za 1-2 dny. Tak o tom pořád přemýlším, jestli do toho jít…
Já nic neplatila a řekli mi to druhý den-spočítat chromozomy netrvá dlouho-pokud si za to účtují tak jen ždímou peníze
. Ale asi bych si to pro klid připlatila
. Ty celkové výsledky ty nejdou udělat rychle ale pokud šlo o down.syndrom tak ano.
Matrix píše:
Jj dají se připlatit - test na Downův syndrom - 1950,–Kč,a pak na nejběžnějších 5 chromozomů stojí 3500,–Kč. Volají ještě v ten den, co ti to odeberou.My ale podezření na downa neměli, byla jsem tam poslaná kvůli mozaice co mě vyšla z krve. V jednom genu místo XX tak mám XXX. Chtěli vědět jestli to miminko podědí - mohlo by o způsobovat neplodnost a další věci. Takže nám to čekání zas tolik nevadilo. Sice jsme byli nervózní co by kdyby, ale dalo se těch 14 dní vydržet. Radši vydržet 14 dní čekání než tam nejít a čekat až co se narodí. Minule jsme přišli o mimi ve 22. týdnu, takže teď jsem ráda, že mě posílají na všechno možné. ![]()
Matrix píše:
Díky moc za odpovědi![]()
Není zač
Tyto ceny platí pro Brno - Veveří, nevím jak je to jinde. ![]()
Ahoj holky tak nám zas dneska našli na velkym ultrazvuku cystičky na mozku-už se z toho zbláznim
.Prý se to snad ztratí-každopádně to tam být nemá. To budou Vánoce-jdu tam 28.prosince. Pořád něco-proč má někdo takové problémy a někdo to má všecičko celou dobu v pohodě
?