Odběr plodové vody v Brně - Veveří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7887
17.11.11 22:44
Renulka píše:
Ahojky holky, tak výsledky dopadli dobře a čekáme holčičku :dance: Teď nás ještě čeká velký ultrazvuk ve 20. týdnu a pak už snad bude chvilku klid :-D

Renulko, velka gratulace, taky chci holcicku :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
18.11.11 18:50
janik73 píše:
Renulka píše:
Ahojky holky, tak výsledky dopadli dobře a čekáme holčičku :dance: Teď nás ještě čeká velký ultrazvuk ve 20. týdnu a pak už snad bude chvilku klid :-D
Renulko, velka gratulace, taky chci holcicku :kytka: :kytka: :kytka:

Děkuji :kytka: A v kolikátém si týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
18.11.11 20:00

Renulko, jsem ve 12ttplus 1 :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
19.11.11 17:31

No my když byli v Brně na Veveří na NT screeningu, tak nám paní doktorka řekla co to bude :-P A kupodivu se i trefila :roll: A to jsme byli 13+1tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
19.11.11 18:42

Renulko, taky pujdu na NT screening v 13tt+1 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
20.11.11 18:26

Renulko, GRATULUJU!!!! :dance: :potlesk: :palec: Jak dlouho jsi čekala na výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
20.11.11 19:28
Renulka píše:

Mooooooc gratuluju, je to úžasná zpráva :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Doufám, že to všem tady dopadne dobře!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
28.11.11 22:28
Matrix píše:
Renulko, GRATULUJU!!!! :dance: :potlesk: :palec: Jak dlouho jsi čekala na výsledky?

A na které výsledky myslíš? Ultrazvuk v tom 13. týdnu - to byli výsledky ještě ten den odpoledne. No a po odběru plodovky jsem měla výsledky na netu za 14 dní přesně. Jinak máme za sebou podrobný ultrazvuk ve 20. týdnu a podle pí doktorky je všechno tak, jak má být. Tak snad to tak bude i dál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
29.11.11 06:35

Myslela jsem z tý plodovky. Prý se dají připlatit rychlejší výsledky, kdy jsou snad za 1-2 dny. Tak o tom pořád přemýlším, jestli do toho jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
29.11.11 09:43
Matrix píše:
Myslela jsem z tý plodovky. Prý se dají připlatit rychlejší výsledky, kdy jsou snad za 1-2 dny. Tak o tom pořád přemýlším, jestli do toho jít…

Já nic neplatila a řekli mi to druhý den-spočítat chromozomy netrvá dlouho-pokud si za to účtují tak jen ždímou peníze :roll: . Ale asi bych si to pro klid připlatila :( . Ty celkové výsledky ty nejdou udělat rychle ale pokud šlo o down.syndrom tak ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
29.11.11 16:39
Matrix píše:
Myslela jsem z tý plodovky. Prý se dají připlatit rychlejší výsledky, kdy jsou snad za 1-2 dny. Tak o tom pořád přemýlším, jestli do toho jít…

Jj dají se připlatit - test na Downův syndrom - 1950,–Kč,a pak na nejběžnějších 5 chromozomů stojí 3500,–Kč. Volají ještě v ten den, co ti to odeberou.My ale podezření na downa neměli, byla jsem tam poslaná kvůli mozaice co mě vyšla z krve. V jednom genu místo XX tak mám XXX. Chtěli vědět jestli to miminko podědí - mohlo by o způsobovat neplodnost a další věci. Takže nám to čekání zas tolik nevadilo. Sice jsme byli nervózní co by kdyby, ale dalo se těch 14 dní vydržet. Radši vydržet 14 dní čekání než tam nejít a čekat až co se narodí. Minule jsme přišli o mimi ve 22. týdnu, takže teď jsem ráda, že mě posílají na všechno možné. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
29.11.11 18:24

Díky moc za odpovědi :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
29.11.11 18:57
Matrix píše:
Díky moc za odpovědi :) :kytka:

Není zač :lol: Tyto ceny platí pro Brno - Veveří, nevím jak je to jinde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
29.11.11 19:44

Tak já jdu právě taky na Veveří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
29.11.11 19:46

Ahoj holky tak nám zas dneska našli na velkym ultrazvuku cystičky na mozku-už se z toho zbláznim :( .Prý se to snad ztratí-každopádně to tam být nemá. To budou Vánoce-jdu tam 28.prosince. Pořád něco-proč má někdo takové problémy a někdo to má všecičko celou dobu v pohodě :( ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí