Odběr plodové vody v Brně - Veveří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7887
8.11.11 21:56

Sabin, ja jsem to chtela taky tajit, ale kdyz pernamentne :poblion: tak je to fakt tezke…zitra me ceka kontrola tak uvidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
9.11.11 13:03

Holky, kdo byl z vás na plodovce (také jdu na Veveří do Brna) ten podrobný UTZ se dělá všem pacientkám před odběrem? Říkali, že nejdřív je nějaká konzultace s genetikem a pak se jde na plodovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
9.11.11 13:07

Ahoj, já byla včera a ano dělá se podrobný ultrazvuk předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
9.11.11 13:12

Tak dávej na sebe pozor!!! Připlatila sis za rychlejší výsledky nebo budeš čekat 2-3 týdny? Držím palečky ať je vše v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
9.11.11 15:32

Byla jsem v Praze a nic jsem neplatila, prý do druhého nebo třetího dne se bude vědět Down.syndrom, kvůli kterému mi vlastně tu vodu brali, že tohle se dá zjistit rychleji a ostatní až za 3 týdny. Ale nic jsem neplatila, to by se snad ani platit nemělo!
No já se bojim hrozně, dneska ještě nic neví, prý možná v 6 večer anebo až zítra no:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
9.11.11 17:03

Držím palečky a věřím, že to bude OK!!!! Hlavně odpočívej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
9.11.11 17:07

Taky drzim palce, me zatim kontroly vsechny ok, tak uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
9.11.11 17:32

Je to v pořádku, žádný downův syndrom, mam hroznou radost :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
9.11.11 18:35
Matrix píše:
Holky, kdo byl z vás na plodovce (také jdu na Veveří do Brna) ten podrobný UTZ se dělá všem pacientkám před odběrem? Říkali, že nejdřív je nějaká konzultace s genetikem a pak se jde na plodovku…

Ahojky, my na plodovce byli 31.10. první jsme byli na konzultaci, kde Ti řekne co můžeš podstoupit a co odmítnout, řeknou ti rizika s odběrem plodovky. Pokud s odběrem souhlasíš, tak ti dají podepsat papíry o souhlasu o provedení odběru. Pak nás poslali na chodbu, že si nás tam vyzvedne jiná paní doktorka - čekali jsme asi 3 minuty :lol: Provedou ti podrobný ultrazvuk, mezitím sestřička nachystá všechno potřebné k odběru. Já tam měla dvě doktorky - jedna se hodně zaměřovala na srdíčko apod. no a druhá pak provedla odběr. Natřou ti bříško tou jejich sterilací - doporučuju starší kalhotky, já měla zrovna ty nejpěknější co jsem doma měla a bílé :mrgreen: - ale jde to dobře vyprat. Všechno vidíš na velké obrazovce nad sebou. Pak najde správné místo aby nepíchla do miminka a píchne. Je to taková podivná bolest, resp. takový divný tlak. Jehla má asi 20 cm, ale nepíchne ji tam celou, neboj. Pak tě pošlou vedle do místnosti, prodají ti magnezium za 70 Kč - rozpustné šumivé tabletky - ty si můžeš koupit i normálně v lékárně. Tam můžeš posedět jak dlouho potřebuješ - myslím, že min. je 5 minut. No a pak mě poslali ještě na kontrolní ultrazvuk k dalšímu panu doktorovi. Celkem jsme tam strávili 1,5 hodiny. Samotný odběr plodovky trval asi 2-3 minuty. Pro mě byl nejhnusnější ten tlak, jak mě to píchli,samotné nabírání plodovky do stříkaček už jsem ani necítila. Pak doporučují klidový režim - buď si vít dovolenou nebo neschopenku - tu tam ale nevystavují, tak by ti ji vystavil tvůj gyndař. Výsledky pokud chceš vědět ještě v ten den tak stojí 1950,– na Dawna, 3500,– na 5 nejčastějších chromozomů. My neplatili nic a na výsledky si čekáme. V tom papíře co jsem podepisovala na té konzultaci, mám napsáno, že budou za 14 dnů na netu a dali mě přístupové heslo. Takže asi tak, stačí? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
9.11.11 19:59
ametyst píše:
Je to v pořádku, žádný downův syndrom, mam hroznou radost :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Mooooooooooooc GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!! :potlesk: :palec: :kytka: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
9.11.11 20:05

Renulko, moc Ti děkuji za podrobné informace :kytka: Držím pěstičky, aby vše dobře dopadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
9.11.11 21:10

Matrix-děkuju :-) !Ty na ni jdeš taky?Jestli jo tak přeju hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
10.11.11 07:01

Jj, jdu 12.12. 2011 :-? Děkuji moc! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
10.11.11 07:51

´matrix-jej až tak dlouho 8-o ?hlavně bud v klidu!jsou to fakt hloupý testy a ukazujou blbosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
17.11.11 22:30

Ahojky holky, tak výsledky dopadli dobře a čekáme holčičku :dance: Teď nás ještě čeká velký ultrazvuk ve 20. týdnu a pak už snad bude chvilku klid :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí