Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@veronika67 píše:
@LLenule111 můžu tě uklidnit, za prvé, jsou to zvířata a za nic nemůžou, holt nám taky na zahradu chodí a nic s tím nenadělám, za druhé my máme kočku teda jen doma a čistotnější zvíře neznám…pokud vám kadí na záhnoky, tak chápu, že ti to třeba i vadí, ale zeleninu nebo ovoce stačí umýt teplou vodou a je klid…btw. já bych si teda neomytou zeleninu ani ovoce nedala, i kdyby tam kočky nebyly, vůbec asi nevíš, co po tom leze v noci, když chrupkáš
alebo muska jenom zlata prelietava z hovinka na boruvcicku atd..
@miisenka to už je prostě podle mě hysterie, kdyby se takhle přenášely všechny nemoci, tak to potěš koště, to bysme museli ven chodit asi v plynových maskách ![]()
@miisenka píše:
no pisala si, ze odcervenie beres ako prevenciu-a ja teda tabletu na odcervenie beriem ako liek..preto ten priklad s ATB..
Léky neberu preventivně…ty ano? Já píšu o prevenci alá vitamíny a spol…
Je to jako např. tabletky na detoxikaci jater…
Pokud bych to brala jako lék, musím mít důkazy, že jsem nemocná…na nemoci se berou léky…pokud to beru jako prevenci, tedy obávám se, že bych mohla mít parazity od koček, není to léčba (protože se neléčím s konkrétním onemocněním), ale prevence.
No, asi si nerozumíme.
Ja o odcerveni premyslim uz dlouho. Tak me zajimalo, cim to kdo delate. Kazdych ctvrt roku si delam alespon klystyry, ale premyslim, ze zkusim shanku nebo colonotherapii. ![]()
@SIMONA1234 píše:
Léky neberu preventivně…ty ano? Já píšu o prevenci alá vitamíny a spol…
Je to jako např. tabletky na detoxikaci jater…
Pokud bych to brala jako lék, musím mít důkazy, že jsem nemocná…na nemoci se berou léky…pokud to beru jako prevenci, tedy obávám se, že bych mohla mít parazity od koček, není to léčba (protože se neléčím s konkrétním onemocněním), ale prevence.
No, asi si nerozumíme.
asi si fakt nerozumime..ja odcervenie beriem ako liek, ne prevenciu..i ked svojim sbosobom posobi proti parazitom, ale takisto ich,,nici ´´
a ked si davas detoxikaciu jater-tak posobi na jatra, odcervenie posobi na cervy, lae len na cast, takze zbytok moze kludne byt dalej v tebe, i ked si myslis jak buhvico nedelas..ale treba sa mylim, len ste mi to tu zatial nikto nevysvetlil, ako to je s tym..
ono ked si vezmes, ze i kazda odcervovacia tableta pre zvirata ma inu ucinnu latku, ktora posobi na ine parazity, tak nevim no..mne to pride zbytocne, ale to je moj nazor..
U odčervování lidí je hlavní problém v tom, že je jen jeden lék a ten působí jen na některé parazity. Nevím, jestli se například svalovec dá nějak prokázat, ale i kdyby ano, tak stejně proti němu není lék.
Ale zase, pokud mám podezření, že můžu mít parazity, budu ráda když se zbavím aspoň části z nich…
Všichni co odčervujete a nebo odčervujete vaše zvířata. Vyšlo někdy z Vás/zvířat něco? Měly jste parazity?