Odebrání dávek kvůli přeplatku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2962
24.10.13 13:38

@78mamina někdy to je fakt problém to skloubit, vím jak si kolegyně furt stěžovala, kdyby neměla dvě hlídací babičky tak by si musela asi děcka tahat do práce, ale jak píšeš za to učitelé nemohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
24.10.13 13:40

@78mamina Ředitelská volna vyhlašuje ředitel školy v mimořádných situacích (nutné opravy topení a jiné havárie, kalamity atd.), vedlejší prázdniny jsou předepsané plošně a nejsou to prázdniny učitelů, ale dětí, jak jsem už vysvětlovala výše. Ty emotikony naznačují, že ti dost leží v žaludku, tak snad tě potěší, že i v tyto dny pracujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
24.10.13 13:43
@JanulaM píše:
@78mamina někdy to je fakt problém to skloubit, vím jak si kolegyně furt stěžovala, kdyby neměla dvě hlídací babičky tak by si musela asi děcka tahat do práce, ale jak píšeš za to učitelé nemohou.

já si tím prošla syn byl ve 3třídě, dcerka v první. Babička s dědou od manžela po smrti a naši makaj ještě dnes a ješt bydlej daleko :,( Takže kolikrát nezbývalo nechat je samotné 3-4hodiny dělala jsem v hospodě od 15h -dokud jsem nezavřela no někdy i do 02h :think: a manžel jezdil a jezdí dom až kolem 18h někdy i dýl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
24.10.13 13:44
@hanka.br. píše:
@78mamina Ředitelská volna vyhlašuje ředitel školy v mimořádných situacích (nutné opravy topení a jiné havárie, kalamity atd.), vedlejší prázdniny jsou předepsané plošně a nejsou to prázdniny učitelů, ale dětí, jak jsem už vysvětlovala výše. Ty emotikony naznačují, že ti dost leží v žaludku, tak snad tě potěší, že i v tyto dny pracujeme.

to je sice hezké ale problém se tím asi nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
24.10.13 13:45

@78mamina Jaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
24.10.13 13:47
@hanka.br. píše:
@78mamina Jaký problém?

paní učitelko kam z dětmi víte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
24.10.13 13:49

@78mamina hm tak to je naprd, ještě větší problém to je, když jeden nebo oba rodiče pracují na směny, to je fakt, nezávidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
24.10.13 13:50

@78mamina Tak to brečíš na blbým hrobě. Moji rodiče se mohou spolehnout na to, že alespoň jeden den z vedlejších prázdnin vezmu jejich děti na výlet, pokud chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
24.10.13 13:54
@hanka.br. píše:
@78mamina Tak to brečíš na blbým hrobě. Moji rodiče se mohou spolehnout na to, že alespoň jeden den z vedlejších prázdnin vezmu jejich děti na výlet, pokud chtějí.

Já nebrečím jen jsem si myslela že ti to došlo…kam s dětmi když rodiče volno nemaj a děti jsou doma..Jinak jsi dobrá, opravdu u nás to takhle není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
24.10.13 13:59

Mě oslovení mamina uráží, představím si ohavnou, rozteklou, hloupou MAMYNU :lol:. Nikdo mě tak už naštěstí nenazývá :lol:

Ad učitelé, klaním se jim a bouchám hlavou o zem, že mají nervy na tu zvěř a snaží se ji něco naučit :). Nedělala bych tu práci ani omylem.

• Citovat
  • Upravit
30419
24.10.13 14:01

@78mamina Já chápu, že mámy mohou mít problém, kam s dětmi, ale není fér kvůli tomu nasazovat na učitele stylem že se válí doma, zatímco chudáci rodiče nemají kam dát děti. A můžeš mi věřit, že nejsem jediná, kdo se snaží vyjít rodičům vstříc a vytáhnout děti někam ven v době vedlejších prázdnin. Ale vůbec se nedivím kolegyním, které si raději v klídku poklidí kabinet, než riskovaly průšvih na výletě, když vidím, s jakým despektem se o naší práci píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
24.10.13 14:04
@hanka.br. píše:
@78mamina Já chápu, že mámy mohou mít problém, kam s dětmi, ale není fér kvůli tomu nasazovat na učitele stylem že se válí doma, zatímco chudáci rodiče nemají kam dát děti. A můžeš mi věřit, že nejsem jediná, kdo se snaží vyjít rodičům vstříc a vytáhnout děti někam ven v době vedlejších prázdnin. Ale vůbec se nedivím kolegyním, které si raději v klídku poklidí kabinet, než riskovaly průšvih na výletě, když vidím, s jakým despektem se o naší práci píše.

já jsem nikdy neřekla že se válí doma to pozor :roll: jen jsem psala že máte více volna než kdo jiný :nevim: protože já měla 25dní no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
24.10.13 14:07

@Poison Ivy já ani ne tak rozteklou jako jistým způsobem bez rozhledu, bez chuti změny, bez ambicí, prostě maminu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2118
24.10.13 14:12
@Poison Ivy píše:
Mě oslovení mamina uráží, představím si ohavnou, rozteklou, hloupou MAMYNU :lol:. Nikdo mě tak už naštěstí nenazývá :lol:Ad učitelé, klaním se jim a bouchám hlavou o zem, že mají nervy na tu zvěř a snaží se ji něco naučit :). Nedělala bych tu práci ani omylem.

to já spíš mlátím hlavou o zed proto jak dnešní rodiče své děti vychovávají pač kdyby děti vedly k tomu že učitel-ka je pan někdo a musí ho poslouchat a respektovat- tak jak to bylo za nás-bylo by to jiné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
24.10.13 14:14

@78mamina I kdyby nakrásně měli více volna - ty jsi vystudovala, vzděláváš se celoživotně, máš zodpovědnost za cizí děti, cítíš se zodpovědná za budoucnost národa formováním mladé generace? Pokud ne, pak nevím, proč bys měla mít stejně nebo více volna než učitel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat