Odebrání dávek kvůli přeplatku
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jsi tak trošku vztahovačná, že? když ty reješ, je to v pořádku, ale o tebe se nikdo nesmí otřít?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa já nejsem vztahovačná, na to tu jsou jiní experti, jenom se mi nelíbí, když mě osobně někdo nazývá mimoněm, blbem co vychodil 3 roky obecné školy a taky maminou z povolání, já jsem za celou diskuzi osobně nikoho neurazila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
promiň, ale s navážením se jsi tady začala ty. A ač se občas s Hankou neshodnu a často kopu do vlastních řad, tak tady jí musím dát za pravdu. Možná, že kdybys své názory formulovala méně úderně, táhla by se diskuze v příjemnějším duchu. takto sklízíš jen to, co sis sama zasela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa uznávám, že jsem ze začátku trochu přepálila, několikrát jsem se omluvila a snažila se usmířit skoro se to podařilo, jenže pak přišel perfektní den a všechno pokazil s tou maminou, tak já nevím no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
schválně jsem si tu MAMINU dohledala a pokud jsem dobře četla, tebe se to vůbec netýkalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa nevím, myslím že jo, ale třeba nám to perfect day osvětlí koho tím myslela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanulaM píše:
@neumisa já nejsem vztahovačná, na to tu jsou jiní experti, jenom se mi nelíbí, když mě osobně někdo nazývá mimoněm, blbem co vychodil 3 roky obecné školy a taky maminou z povolání, já jsem za celou diskuzi osobně nikoho neurazila.
Cítíš se být něčím z toho, co jsi vyjmenovala? Jestli ne, tak nechápu, co řešíš. To totiž pak vypadá na tu potrefenou husu.
- Citovat
- Upravit
No jasně když už nejsou argumenty tak potrefená husa, nenechám se přece urážet ne? Tak samo jako si učitelky nenechaly líbit mou reakci, že by taky ty husy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanulaM ty jsi fakt neskutečná
pokud neumíš unést takovou diskuzi, tak běž raději do nějaké sluníčkové
Nikdo ti nic špatného nenapsat a to, že si něco vztahuješ na sebe je jen tvoje věc.
- Citovat
- Upravit
Podle mě se tu řeší kraviny..
Nechte toho, nemá to smysl..
- Citovat
- Upravit
Nebudu to tady hledat ani kopírovat napsal, bohužel, ale to svědčí o charakteru člověka, a když je to učitelka, která má jít příkladem naší budoucí generaci tím hůř, kdybych chtěla jít do nějaké sluníčkové diskuze šla bych už dávno, hnusy už se tu řeší 10 stran ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechme toho fakt to nemá cenu, nebudeme to už dále rozebírat jo? Asi si půjdu spravit chuť do nějaké sluníčkové diskuse
nevíte o nějaké? Hoďte odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit