Odebrání dávek kvůli přeplatku
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já jednou někde v diskusi četla roztomilou historku s maminkou učitelkou. Chystala se na procházkou se svou jedinou dcerou a těsně před odchodem na ni houkla: Seřaďte se u dveří. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@perfect day myslím, že jo, jen nevím koho myslíš tou maminou z povolání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanulaM píše:
@perfect day myslím, že jo, jen nevím koho myslíš tou maminou z povolání
maminou z povolání anděla? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. jako: jen jsem postupně dočítala. A raději nereagovala. Ovšem všude je NĚCO. Co dělá tu práci prací a dává smysl. A důležitost.
Raději nebudu rozebírat, nebo tu zkejsnete až do Vánoc a budem se patlat v pitominách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak taky na odhlehčení- na třídní schuzce v 9třídě, nám paní učitelka říká, děti už se vubec nemyjí mydlem jak po wc tak ani po svačině si ruce neumyjí a mastí tím učebnice a sešity…
Prosím jděte jim příkladem a myjte si je také
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@78mamina píše:
Jinak taky na odhlehčení- na třídní schuzce v 9třídě, nám paní učitelka říká, děti už se vubec nemyjí mydlem jak po wc tak ani po svačině si ruce neumyjí a mastí tím učebnice a sešity…Prosím jděte jim příkladem a myjte si je také
![]()
JO..Jaké děti, takový rodiče
Néé sranda, ale to jsou vždycky takové připomínky.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ale jinak je p učitelka suprová, děti jezdí na školy v prírodě do penzionu který patří škole -je v pronájmu za 1kč ročně no a manžel tam loni maloval -já s dětmi a p učitelky se svýmy dětmi jsme pak vše uklízely strávily jsme tam týden a super partička i jsme se tam ožraly
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@perfect day píše:
Ano ano!! prosím nechte to uzavřít mě!!!:-DDDDDDDDDDDDDDZávěr: je v pořádku, že učitelé mají více penez než kuchaři a méně než doktoři a nokdo by jim neměl vyčítat, že pracují méně hodin, neboť je to sprostý mýtus, obzvláště ne pak lidé vysávající systematicky náš zchřadlý sociální systém trestuhodním zapíráním příjmů a neoprávněným pobíráním dávek. Maminy z povolání
Dotkla jsme se všech nosných témat diskuze?:-DDDať se prosím nevyjadřují radši vůbec.
hmm tak se asi odpovědi nedočkám, tuším že maminou z povolání myslíš i mě, což je opět urážka z tvé strany, jelikož o mě nevíš nic a rozhodně maminou z povolání nejsem, jsem rok na mateřské a to ze mě onu zmiňovanou „maminu“ nedělá, opět jsi se předvedla, jsi arogantní. A právo vyjadřovat se v diskuzi má každý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@78mamina píše:
Ale jinak je p učitelka suprová, děti jezdí na školy v prírodě do penzionu který patří škole -je v pronájmu za 1kč ročně no a manžel tam loni maloval -já s dětmi a p učitelky se svýmy dětmi jsme pak vše uklízely strávily jsme tam týden a super partička i jsme se tam ožraly![]()
![]()
Však co by nééé.. ![]()
- Citovat
- Upravit