Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj
ctěla bych seVás zeptat jak objednívat zboží a oblečení pro kluky ze zahraničí…vím,že si lidi otvírají bazárky se zbožím z Angle tak se chci zeptat jak se k tomu člověk dostane…
Taky yb mě to zajímalo, vím že hodně jezdí do skladů, ale tam chcou třeba za 25kg pytel lisovaného zboží 5 tisíc. Mě třeba nedávno paní na aukru prodala 20 kg oblečení z Anglie 1 jakosti na 700,– akce jak blázen a já jak husa naletěla! Hardy tak na podlahu, syna bych dotoho neoblekla ani na zahradu. A eště mi napíše jak jí je to líto že mi zboží nnevyhovuje…grrr…řeším spor přes aukro a čekám
u nas je sekac s kranym oblecenim a pani to vozi z Prahy z nejakeho skladu.svagrova tam taky byla a vyhrabala si co chtela a zaplatila za kila.jestli se do Prahy dostanes,muzu zjistit kde to presne je a kolik se plati za kg.
barique píše:škoda že není nic u nás takového
u nas je sekac s kranym oblecenim a pani to vozi z Prahy z nejakeho skladu.svagrova tam taky byla a vyhrabala si co chtela a zaplatila za kila.jestli se do Prahy dostanes,muzu zjistit kde to presne je a kolik se plati za kg.
barique píše:
Ahojky, mě by to docela zajímalo kde to v Praze je ![]()
Dopadla jsem asi stejně až na to že to nebylo přes aukro…bylo tam napsáno oděvy adidas,nike,puma nové nenošené za přijatelnou cenu(výprodej skladu)…tak se příbuzný složily aby nám koupily oblečení za 4500Kč,věcičky byli nafocený s vysačkama byly fakt jak nový…a přišli nám hadry,flekatý,žmolkovatý,odřený nápisy,ropáraný,prošoupaný a vysačka žádná…a když jsem chtěla reklamovat už nebylo kde!
no jen si vzpomenu a jsem nas… ![]()
Traccy píše:
Ahoj
ctěla bych seVás zeptat jak objednívat zboží a oblečení pro kluky ze zahraničí…vím,že si lidi otvírají bazárky se zbožím z Angle tak se chci zeptat jak se k tomu člověk dostane…
Tak se mrkni na MMB, tam pár maminek vozí věci z Anglie přímo nové. Kdybys chtěla tip na prověřenou, tak napiš, nekupuju skoro už od nikoho jiného
.
@markar píše:
Tak se mrkni na MMB, tam pár maminek vozí věci z Anglie přímo nové. Kdybys chtěla tip na prověřenou, tak napiš, nekupuju skoro už od nikoho jiného.
Ahoj Markar, mohla by jsi mi dát prosím tip na prověřeného prodejce na MMB. Mockrát ti děkuju
![]()
@lucije-fazer píše:
Ahoj Markar, mohla by jsi mi dát prosím tip na prověřeného prodejce na MMB. Mockrát ti děkuju![]()
Luci, ID na MMB je 262275, určo si vybereš, má tam hodně obchůdků a hlavně dodává tak 80% co si objednáš. Akorát to teda chce napsat do formuláře na těch jejích webovkách
- www.nakupovani-v-anglii.cz/objednavka Ale zas ti to dojde na mail, tak to je super. Aspoň vím co jsem si objednala a že jí to došlo
Dej pak vědět ![]()
Na aukru i mimibazaru jsou hodnocení prodejců. Většinou se podle nich dá odhadnout, jak je prodejce spolehlivý. Takže než cokoliv objednám, tak koukám na hodnocení.
Přesně jako alifie. Taky se trochu bojím, ale podle těch hodnocení se to dá risknout.
A chci se zeptat neznáte nebo nemáte někdo kontakt na někoho kdo má možnost oblečení Disney…
Taky se chci zeptat…nějaké dětské věci Adidas,Nike,Puma…z Anglie,nění na MMB někdo kdo má i takové zboží?
jj ja taky nakoupila 10kg pytel a byl to des tak hadry na podlahu akorat sem naletela a vyhodila penize holky je to podvod a nebo je to už přebrane ![]()