Odjel! Údajně do práce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6822
4.1.18 00:42
@Knihomyš píše:
Nerozjíždí se mu nějaká psychická porucha? :think:
Takovéhle změny chování způsobují prý i mozkové nádory, leč nejsem odborník.
Nějak si nedovedu představit, jaká milenka by šla do něčeho takového :)
U milenky bych chápala vyšší kritičnost, ale popsané mi přijde úplně mimo cokoliv (téměř i mimo pud sebezáchovy, když radí v kuchyni, kde jsou ostré nože, válečky na nudle a tak).

Možné je vše, ale doma třeba je takovej hajzl, aby manželce ruply nervy a udělala třeba ten první krok ona a na milenku je hodný, poslušný a nic mu nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
4.1.18 00:48

Ty jsi moc hodna (bohuzel ja mam taky takovou povahu). On by potreboval poradne raznou zenskou, ktera by mu dala jasne najevo, co uz je opravdu pres caru. Ty jo, to musi byt doma pekne dusno. Chudak ty a vase dite. Kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
4.1.18 06:50

Pošli ho nekompromisně do háje. Slušně do háje. Vzchop se a udělej to. Časem stejně zjistíš, že je to jediné řešení. Já bych mu dala smrad z dětského pokojíčku, až by mu zalezl do vnitř. Moc se s ním mazlíš. Nic bych s ním už neřešila ale už bych jednala. Sama vidíš že řešení dokola nikam nevede. Aby se vozil ještě po dítěti, to už by byla pro mě poslední kapka, za kterou by letěl do zádele i s futrama. Musíš hodně přitvrdit a nebát se to udělat. Žádné žehlení košil, žádné praní jeho zapařených ponožek. A kdyby měl kecy že není vypráno a pro něj uvařeno, bych mu řekla,, ať se o Tebe stará ta Tvoje nová krasavice ( byť to nemáš podložené, ale něžná lež umí ledacos prozradit), moje úloha služky skončila frajere. A už mě neobtěžuj nějakým Tvým špinavým prádlem, to si odvez k ní a Tvůj hladovej chřtán už mi je také i zádele, Ty nejsi u mě ani dobrý manžel ani otec, a na takový mi stojí akorát za vztyčení prostředníčku a né za to abych mu ještě podstrojovala, na to už zapomeň, tohle už je úloha Tvé nové Lady,,. Kdyby měl plky řekla bych,, vyjádřila jsem se snad dost jasně, takže už to více řešit nebudu, a už mě s tím vícekrát neobtěžuj a běž si zalíst do ložnice, protože tady začalo něco hodně smrdět ale ani já ani děcko to nejsme, takže mi běž z očí a neobtěžuj mě,,. Kdyby plkal znova, dala bych buď nahlas TV či rádio a silná ignorace. Musíš být tvrdá a ukázat mu že ho máš fakt na háku a smát se mu do toho jeho věčně nasr…ýho ksichtu. :pankac:. Ber frajera jako osobního trenéra k tomu, jak se naučit být vůči mužům tvrdá, jak se naučit nastavit hranice za který, kdo vleze, bude zle, naučit se nenechat sebou zametat a vorat. Trenéra máš a zadarmo, takže začni okamžitě. :palec:. Budeš muset v sobě hodně změnit, hlavně přístup k mužům.

Příspěvek upraven 04.01.18 v 07:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
4.1.18 07:18
@Anonymní píše:
Ne, nedostal dárek, tedy o žádném nevím. Každopádně si zjistím zda v práci skutečně byl, sice ještě nevím jak ale příští týden se budu stavovat u něho v práci, snad mě něco napadne, jak se šikovně zeptat.Jeho kolegy se určitě ptát nebudu, jestli něco ví, nebo mu kreje záda, popřel by to.

Proč to zjišťovat?
ty změny chování jsou dost dramatické a celkem jedno co je příčinou. Pokud to nechce řešit a to zřejmě nechce, nezbývat něž se začít zařizovat na samostatný život.

Jinak pokud by to byla nějaká porucha, jako, že to moc nevypadá, tak život s takovým člověkem je peklo. Nějaká milenka je proti tomu legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85320
4.1.18 07:35
@Anonymní píše:
Moc se všem omlouvám ale nemohla jsem reagovat dříve, moc mě to mrzí, měla jsem starosti v rodině…do toho jsme řešila s manželem pořád to samé do kola. Nedostala jsem z něho nic, je to pořád to samé ne-li horší. Hodně se na mě utrhuje, když ihned něco nepochopím tak po mě křičí, včera jsem se ho zeptala na jednu věc kterou jsem pořád nechápala ač jsem se snažila, začal po mě řvát že se ptám na takové kraviny, mám si to vyguglovat, dát mu pokoj, chce mít klid! Jedné věci jsem si všimla, už pomalu rok řeší smrady ano, prostě smrady! Pokaždé když s naším dítětem vylezu z pokoje, nezavřu hned dveře, začne po nás štěkat aby jsem okamžitě zavřeli, nebude čuchat ten smrad z pokojíčku kde chrápeme, vyvětral si tak aby jsme to pochopili už konečně! Hned po příchodu do obýváku následuje druhá otázka, zda jsem zavřela topení a otevřela obě okna! Zvykla jsem si nicméně to co manžel předvedl před dvěma dny…dělala jsem dítěti mléko v kuchyni než půjde do školky, má rádo když si vypije mléko v klidu v postýlce ještě než vstane a budeme se chystat, hygiena apod. tentokrát naše dítko nevydrželo, utíkalo za mnou do kuchyně kdy už bude mlíčko hotové. Najednou řev až jsem se lekla, manžel vyskočil, práskl dveřmi do pokojíčku, řval po nás že má vyvětráno, pouštíme mu smrady do obýváku, že nám ukáže takové vyvětráno až se budeme divit!!Vůbec poslední dobou mi přijde, že manžela chování hraničí se šikanou, větrání je jenom kapka co ho štve! Na jeho nečekaný odchod do práce už jsem se ptát přestala, pokaždé ho chytne amok, štěká po mě, prý jsem žárlivá, přísahá že nikde nic špatného nedělá. Tohle asi nevyřešíme, jen je mi z toho smutno. Ještě jednou přijměte mojí omluvu, děkuji za vaše slova.

Proboha, precti si to po sobe a rozejdi se s nim zavcasu :zed: na co cekas???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85320
4.1.18 07:37
@Anonymní píše:
Jdu zalehnout, ozvu se vám zase určitě! jak to probíhá dál, co je nového…každopádně se budu snažit manžela přimět k rozhodnutí jak to vidí a bude s námi se všemi dál. Zatím ahoj

On uz se rozhodnul :roll: vzdyt se te snazi vystrnadit, ponizit. Cekas az ti jednu vrazi nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85320
4.1.18 07:38
@Josef_t píše:
Proč to zjišťovat?
ty změny chování jsou dost dramatické a celkem jedno co je příčinou. Pokud to nechce řešit a to zřejmě nechce, nezbývat něž se začít zařizovat na samostatný život.Jinak pokud by to byla nějaká porucha, jako, že to moc nevypadá, tak život s takovým člověkem je peklo. Nějaká milenka je proti tomu legrace.

Presne. Milenka ji uz muze byt ukradena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.18 07:49
@Anonymní píše:
Když mě už to také tak přijde, prostě čeká až mi runou nervy, zabalím to a on bude ten chudák kterého opustila žena, vzala mu dítě, odešla ona, ukažme si na ní jak zničila rodinu. Třeba jsem paranoidní, já už vlastně nevím na čem jsem, když se ho zeptám tak mě tvrdí jak mě má rád, miluje mě, nechce o mě a o dítě přijít. Nebo je tu varianta B kdy spíš se bojí toho, pokud odejdu, že si najdu někoho jiného, jeho dítě bude vychovávat někdo jiný a on bude na druhé koleji…to už mě totiž také naznačoval, že jeho dítě nikdy nebude vychovávat nějaký cizí č!

Řekla bych, že je to přesně tak, jak píšete. Vadí mu na Vás všechno, protože se zamiloval do milenky a vy jste nyní ta nejhorší. Ona je jediná, která ho kdy v životě chápala. To jsou slova mého manžela, který se choval podobně a našel si někoho jiného. Vypadlo to na deprese a ejhle, je vyléčen. Zjistila bych, zda někoho má, ale řekla bych tak na 90 procent ano, a pak s tím nějak naložila. Ale už Vás jednou podvedl a Vy mu odpustila a přesto se k Vám takto chová. Tam už asi není moc co řešit.

• Citovat
  • Upravit
5100
4.1.18 07:57

Holky třeba nemá milenku.Je jen podrážděný z práce. A taky tohle dělají chlapy bez sexu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.18 07:58

Zakladatelko, čtu tvůj příběh jedním dechem. Podle toho, co píšeš, tvůj chlap si tě neváží, schválně vyhledává chyby. Může v tom být milenka, ale taky nemusí. Přemýšlela bych o rozchodu, tohle se nedá dlouhodobě vydržet. Ono to není zas tak jednoduché odejít, musíš si dobře rozmyslet každý krok. Máš někoho, ke komu bys mohla jít? Rodiče, kamarádku? Máš nějakou finanční rezervu? Držím ti palce a budu tě dál sledovat :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
4.1.18 08:08
@Anonymní píše:
Moc se všem omlouvám ale nemohla jsem reagovat dříve, moc mě to mrzí, měla jsem starosti v rodině…do toho jsme řešila s manželem pořád to samé do kola. Nedostala jsem z něho nic, je to pořád to samé ne-li horší. Hodně se na mě utrhuje, když ihned něco nepochopím tak po mě křičí, včera jsem se ho zeptala na jednu věc kterou jsem pořád nechápala ač jsem se snažila, začal po mě řvát že se ptám na takové kraviny, mám si to vyguglovat, dát mu pokoj, chce mít klid! Jedné věci jsem si všimla, už pomalu rok řeší smrady ano, prostě smrady! Pokaždé když s naším dítětem vylezu z pokoje, nezavřu hned dveře, začne po nás štěkat aby jsem okamžitě zavřeli, nebude čuchat ten smrad z pokojíčku kde chrápeme, vyvětral si tak aby jsme to pochopili už konečně! Hned po příchodu do obýváku následuje druhá otázka, zda jsem zavřela topení a otevřela obě okna! Zvykla jsem si nicméně to co manžel předvedl před dvěma dny…dělala jsem dítěti mléko v kuchyni než půjde do školky, má rádo když si vypije mléko v klidu v postýlce ještě než vstane a budeme se chystat, hygiena apod. tentokrát naše dítko nevydrželo, utíkalo za mnou do kuchyně kdy už bude mlíčko hotové. Najednou řev až jsem se lekla, manžel vyskočil, práskl dveřmi do pokojíčku, řval po nás že má vyvětráno, pouštíme mu smrady do obýváku, že nám ukáže takové vyvětráno až se budeme divit!!Vůbec poslední dobou mi přijde, že manžela chování hraničí se šikanou, větrání je jenom kapka co ho štve! Na jeho nečekaný odchod do práce už jsem se ptát přestala, pokaždé ho chytne amok, štěká po mě, prý jsem žárlivá, přísahá že nikde nic špatného nedělá. Tohle asi nevyřešíme, jen je mi z toho smutno. Ještě jednou přijměte mojí omluvu, děkuji za vaše slova.

Chová se jako magor, o tom žádná, ale na milenku mi to nepřipadá mě připadá, že je těžce v nějakém průseru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.1.18 08:09

@padesátikoruna to ještě není na rozchod, měli by jsi v klidu sednout a promluvit si, manžel je podrážděný z nějakého důvodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.18 08:13
@Marcam píše:
@padesátikoruna to ještě není na rozchod, měli by jsi v klidu sednout a promluvit si, manžel je podrážděný z nějakého důvodu :nevim:

Ale ona už tam jednou nevěra z jeho strany byla, ona mu dala šanci. Můj manžel se choval úplně stejně jako teď ten její, když někoho měl. Kdyby tam byl jiný problém, tak by jí nevyhazoval ze společné ložnice. Přikláněla bych se k té variantě, že se snaží, aby on nebyl za špatného a ona udělala ten krok, že od něj odejde. Proto se snaží zakladatelku všemožně přinutit, aby od něj odešla.

• Citovat
  • Upravit
5100
4.1.18 08:16
@Anonymní píše:
Ale ona už tam jednou nevěra z jeho strany byla, ona mu dala šanci. Můj manžel se choval úplně stejně jako teď ten její, když někoho měl. Kdyby tam byl jiný problém, tak by jí nevyhazoval ze společné ložnice. Přikláněla bych se k té variantě, že se snaží, aby on nebyl za špatného a ona udělala ten krok, že od něj odejde. Proto se snaží zakladatelku všemožně přinutit, aby od něj odešla.

Aha, já to nezažila, zatím. No tak jestli už jí jednou podvedl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.18 08:19

A proč by měla zjistit, že tu milenku má? Někdo tu píše, že to je zbytečné, ale není. Kvůli rozvodovému řízení. On s tím tak kalkuluje, že ona ho opustí a on bude ze sebě dělat chudáka, jak ho žena nechala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky