Odjel! Údajně do práce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
26.12.17 21:29

@Adrasteia No doufejme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
26.12.17 21:34

To je doufám vtip. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.17 21:42

Omlouvám se, že píšu tak pozdě. Manžel přijel domů v 5hodin ráno, celé dopoledne spal, pak jsme jeli na tu plánovanou návštěvu, odmítá se k tomu včerejšku vyjadřovat, utrhuje se na mě, je protivný, vzteklý, prý je unavený a mám ho nechat na pokoji!!.Tvářil se hrozně, naši se ho ptali co se děje, proč je tak smutný nebo naštvaný?!Odsekl jim že mu nic není že je úplně v pořádku. Po celou dobu návštěvy seděl stranou od nás, měl nepřítomný výraz, byl nabručený! Přijeli jsme domů a šel opět spát, probudil se až ve 21hod. nebaví se semnou, nemíní prý se mnou o ničem diskutovat! Asi musím počkat co se z toho vykoulí, nic s tím neudělám, snad se situace srovná. Moc vám všem děkuji, přeji dobrou noc, ozvu se jak situace vypadá dál až budu vědět něco konkrétního.

• Citovat
  • Upravit
26.12.17 21:43

To s porodnicí nepsala zakladatelka, omlouvám se, psala jsem z mobilu a odeslalo se mi to mnohem dřív, než jsem to dopsala a měl tam být otazník, ne vykřičník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
26.12.17 21:45
@Kobliha51 píše:
Proč píšeš, že je to strašný. Ty v tom nevidíš tu ironii, která vůbec není na místě? Proč se vytahuješ, že to máš doma taky a je to v pořádku. Jak se můžeš srovnávat se zakladatelkou. která řeší úplně něco jiného? jdi se exhibovat někam jinam.

A proč v tom vy ostatní vidíte milenku, zahýbání atd? Já se nevytahuju, myslíš že mě to nesere, že zbytek rodiny je doma a táta v práci? Co jako řeší zakladatelka? Že chlapovi volal někdo z jineho čísla a on se ptal kdo volá? To jako fakt??? Prostě v prácj nejsou o svátkách všichni, tak občas volá jiné číslo, se kterým se jinak nesetká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.12.17 21:47

Nemá nějaký průšvih v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
26.12.17 21:51

Ať si říká, kdo chce, co chce, podívala bych se mu do mobilu, jestli mu volal někdo z práce a zkusila na to zavolat, jestli pod jménem kolegy není ženská. Kdybych měla takové podezření, bylo by pro mě lepší vědět na čem jsem, než ze sebe nechat dělat vola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
26.12.17 21:53
@Anonymní píše:
Omlouvám se, že píšu tak pozdě. Manžel přijel domů v 5hodin ráno, celé dopoledne spal, pak jsme jeli na tu plánovanou návštěvu, odmítá se k tomu včerejšku vyjadřovat, utrhuje se na mě, je protivný, vzteklý, prý je unavený a mám ho nechat na pokoji!!.Tvářil se hrozně, naši se ho ptali co se děje, proč je tak smutný nebo naštvaný?!Odsekl jim že mu nic není že je úplně v pořádku. Po celou dobu návštěvy seděl stranou od nás, měl nepřítomný výraz, byl nabručený! Přijeli jsme domů a šel opět spát, probudil se až ve 21hod. nebaví se semnou, nemíní prý se mnou o ničem diskutovat! Asi musím počkat co se z toho vykoulí, nic s tím neudělám, snad se situace srovná. Moc vám všem děkuji, přeji dobrou noc, ozvu se jak situace vypadá dál až budu vědět něco konkrétního.

Můžeš napsat jeho povolání? Neboli zaměstnání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105953
26.12.17 21:56
@micta píše:
A proč v tom vy ostatní vidíte milenku, zahýbání atd? Já se nevytahuju, myslíš že mě to nesere, že zbytek rodiny je doma a táta v práci? Co jako řeší zakladatelka? Že chlapovi volal někdo z jineho čísla a on se ptal kdo volá? To jako fakt??? Prostě v prácj nejsou o svátkách všichni, tak občas volá jiné číslo, se kterým se jinak nesetká.

Spíš by mně zajímalo, proč je tak protivný, když se nic neděje a proč to přenáší na ostatní…tohle já totálně nesnáším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.17 21:56

Zakladatelko, přeju ti, aby se ta situace co nejdříve vyřešila a ty jsi věděla na čem jsi. A určitě napiš, jak to pokračuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
26.12.17 21:58

Náhodou jsem narazila při večerním čtení na tuhle diskuzi a jak tohle dopadne :think: zakladatelko nemusí být nevěrný, na prostě třeba jen trable… můj přítel tak otočil když jim začali problémy ve firmě, chodil se špatnou náladou domů, furt se mu něco nelíbilo, vyjížděl bezdůvodně a byl sám pro sebe, táhlo se to rok pak mi rupli nervy a řekla jsem že odcházím, otočilo se vše i tisíce stupňů… Bylo to také pro mě období kdy jsem si myslela že jeho úniky jsou za jinou, ale místo toho vysedával v garáži u souseda (nepil) rozebírali starosti a chod firmy… O tom že přítel tam vysedává mi řekla jen čistě mimo řeč maminka stará paní od toho souseda…co bydlela nad tou garáži..prý jim nesla párkrát čaj nebo kávu. pak se mi svěřil že nevěděl co bude dál protože kvůli problémům ve firmě byla v ohrožení naše nemovitostí. takze asi toliko držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.12.17 22:00

Jako je to dost podezřelý :(. A podporuje to i popis následného chování. Má někde schovaný velký problém. Neznáme ho, ale pokud by to bylo v práci, snad by to z něj vypadlo, to ale musí odhadnout jeho žena. Zda už někdy něco podobného měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
26.12.17 22:07
@Manhattan píše:
Ať si říká, kdo chce, co chce, podívala bych se mu do mobilu, jestli mu volal někdo z práce a zkusila na to zavolat, jestli pod jménem kolegy není ženská. Kdybych měla takové podezření, bylo by pro mě lepší vědět na čem jsem, než ze sebe nechat dělat vola.

A tak to jooo, vola by si ze sebe udělala akorát tak sama. Co by si dělala, kdyby si fakt zavolala a ozvala se ti fakt ženská? z firmy kam si měla něco dovézt, ale máš zpoždění? a ta ženská by se jen nevinně ptala kdy asi dorazíš?

Příspěvek upraven 26.12.17 v 22:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
26.12.17 22:09
@Anonymní píše:

Řekla bych mu, že teda díky za pěkný Vánoce, že ty jsi se možná včera zachovala jako stíhačka, ale on že se chová jako hulvát. Taky bych se ho zeptala, co by na to řekl on, kdyby jsi se najednou v noci o svátek bez vysvětlení vypařila - jemu by to bylo úplně fuk???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
26.12.17 22:15

@micta Že to byl omyl, věděla by prd :nevim: Je divné, že se manžel začne najednou takhle chovat. Je možné, že má v práci problémy, ale nechápu, proč by to nemohl normálně říct. Já se na to dívám z mého pohledu…s manželem mluvíme o všem, nic si nezatajujeme a kdyby najednou nechtěl na něco odpovědět nebo začal dělat tajnosti, tak bych to nebrala na lehkou váhu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí