Odjel! Údajně do práce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7205
26.12.17 22:31

Jsem zvědavá, jak to dopadne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
26.12.17 23:04
@Manhattan píše:
@micta Že to byl omyl, věděla by prd :nevim: Je divné, že se manžel začne najednou takhle chovat. Je možné, že má v práci problémy, ale nechápu, proč by to nemohl normálně říct. Já se na to dívám z mého pohledu…s manželem mluvíme o všem, nic si nezatajujeme a kdyby najednou nechtěl na něco odpovědět nebo začal dělat tajnosti, tak bych to nebrala na lehkou váhu :think:

Měla bych ještě dotaz, jestli muž zakladatelky není blíženec..muži blíženci, co jsem poznala, si v tajnůstkaření přímo libují. Baví se tím dokonce..zatajují i úplné kraviny a hrozně je baví pozorovat, jak to druhého štve, když neví, která bije :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85320
26.12.17 23:16

No tak vzhledem k tomu, ze uz ji jednou v minulosti zahnul, to vidim spise timto smerem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
26.12.17 23:33

Já se obávám, že tady vymýšlíte zbytečné složitosti. :?
Byl se někde k.rvit a možná se i zaláskoval a rodina ho prostě obtěžuje. Kdyby mu dotyčná zavolala tak opět ožije jak mávnutím kouzelného proutku.
Přece pokud by šlo o problém v práci, tak komu jinému by se měl svěřit když ne své ženě…nedávalo by to smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
26.12.17 23:40
@Avele píše:
Byl se někde k.rvit a možná se i zaláskoval a rodina ho prostě obtěžuje. Kdyby mu dotyčná zavolala tak opět ožije jak mávnutím kouzelného proutku.
Přece pokud by šlo o problém v práci, tak komu jinému by se měl svěřit když ne své ženě…nedávalo by to smysl.

Tak pokud by měl prů..r takový, že ho třeba i sám nebo částečně zavinil a může kvůli tomu i existenčně ohrozit rodinu, tak bych se nedivila, kdyby se ostýchal to doma říct a byl z toho patřičně nervózní..
No, kdoví, to jsou jenom spekulace. Ono to časem praskne, co v tom je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
26.12.17 23:54
@Avele píše:
Přece pokud by šlo o problém v práci, tak komu jinému by se měl svěřit když ne své ženě…nedávalo by to smysl.

no jo :nevim:

zakladatelko, ach jo, to je prekérní situace, je mi to líto :?

neházejte flintu do žita, třebas je to jen ojedinělá eskapáda a pak již bude klid

a nebo se to bude nyní nějak podezřele často opakovat…a pak už nemusím napovídat, poradíte si

ach jo, ti chlapi jsou někdy jak… :zed: si nevážej co doma mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
27.12.17 00:05

Ale mě by taky zajímalo, jak se zakladatelčin muž choval do toho osudného večera? Byl nevrlý, bez nálady a spavý už někdy častěji předtím nebo až ten den zčistajasna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
27.12.17 00:14

Ja teda nevím, píšete o trollech u mnohem věrohodnějších diskuzí a tady to ještě nikoho nenapadlo? Já si myslím, že se zakladatelka dobře baví…Ad 21.42 a 21.43…Tady jí to ujelo, napsala že jel do porodnice, proč by to jinak psal anonymně někdo? A pak si to rozmyslela…Ale podezření jsem už pojala dřív..Jinak nesnáším, když hned někdo píše do diskuzí o trollech, ale tady fakt musím a divím se, že to tu ještě nepadlo, já jí to prostě nějak nezeru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
27.12.17 00:17

@Danulinka16

a to jo, může to bejt

ale jako modelový příklad to funguje…takové věci se opravdu stávají, i o vánocích…

chlap se najednou " zblázní" začne se chovat nestandardně…bručí…pak někam nadšeně letí…pak doma bručí…

ne vždy je za tím ženská, ale často je za tím ženská, tak tady tak planě spekulujeme
kdyby se zakl nic takového nestalo, tím lépe a at si tím hlavně nic nepřivolá
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15140
27.12.17 06:50

@Danulinka16 ja uz to psala pred tebou.taky me to napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
27.12.17 07:15
@Evulina píše:
Měla bych ještě dotaz, jestli muž zakladatelky není blíženec..muži blíženci, co jsem poznala, si v tajnůstkaření přímo libují. Baví se tím dokonce..zatajují i úplné kraviny a hrozně je baví pozorovat, jak to druhého štve, když neví, která bije :roll:

Můj manžel je Blíženec a nic takového nedělá, nepaušalizuj:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
27.12.17 08:13

@Evulina kdyby měl průšvih v práci tak z toho bude špatný pořád a zázračně neozije, když mu někdo zavolá. Bohužel, já zatím vidím jinou ženu. No, uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
27.12.17 09:00
@Avele píše:
@Evulina kdyby měl průšvih v práci tak z toho bude špatný pořád a zázračně neozije, když mu někdo zavolá. Bohužel, já zatím vidím jinou ženu. No, uvidíme…

Na jednu stranu, kdo si tím prošel, tak tyto,, příznaky,, jsou natolik signifikantní až je to zarážející.
Kdyby to ovšem nebylo pro zakladatelku tak smutné. Ano, :-) naprosto unavený, starý a nevýrazný jedinec se jakoby mávnutím kouzelného proutku, jakoby ho někdo polil živou vodou po zazvonění telefonu, nebo pípnutí toužebně očekávané SMS okamžitě změní v chatismatického, svěžího a energií nabitého Ramba. Partnerka se nestačí divit, kde se to v něm bere? Ještě před chvílí umíral? No není to vtipné? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
27.12.17 09:37

Stěžoval si, ze ho bolí vše možné. Proč to tedy taky neřekl tomu kolegovi? Když byl na tom tak špatně. :think: Zajímavé, ze s nim po telefonu rec byla.Doma skoro tzv. umírá a venku byl čilý? A pak byl zase otrávený. Můj názor je, ze asi nějakou ma. Kdyby mu volal kolega, řekl by: ty voe, jsem chciply, všechno me bolí, ten výklad, náklad zbozi nedam. A ještě by to řekl před zakladatelkou. Protože co je na tom tak tajného? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.12.17 10:27
@Janiiska píše:
Stěžoval si, ze ho bolí vše možné. Proč to tedy taky neřekl tomu kolegovi? Když byl na tom tak špatně. :think: Zajímavé, ze s nim po telefonu rec byla.Doma skoro tzv. umírá a venku byl čilý? A pak byl zase otrávený. Můj názor je, ze asi nějakou ma. Kdyby mu volal kolega, řekl by: ty voe, jsem chciply, všechno me bolí, ten výklad, náklad zbozi nedam. A ještě by to řekl před zakladatelkou. Protože co je na tom tak tajného? :think:

Protože kecal. Teď zaujal pozici „nejlepší obrana je útok“. Možná má tohle chování nadřazeného idiota pořád jen nám to zakladatelka nenapsala. Pokud je tohle novinka, tak má tento pán zadek v ohni a důvod někdy vyleze napovrch. Chová se jak uražený malý dítě.
Kde zůstal ten chlap v něm? Možná tam ani nikdy nebyl. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí