Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
neumim si predstavit trapnejsi situaci, jak stiham nekde manzela s detmi v naruci…zoufalost sama
přesně ![]()
@Evulina píše:
Jako nevím, ale je tohle normální? Tahat dítě o půlnoci spící z postele a jet s ním šmírovat chlapa?
Je. Jinak jsi blbá a necháš sebou zametat
![]()
Taky zírám ![]()
Že se ptal „kdo volá“ - možná jich má i víc, kdo ví? ![]()
Já bych ale jela na „obhlídku“. Do práce, benzínky, apod. Jen bych chtěla vidět, kde jsou (ať už s kolegou nebo milenkou).
Scény bych nedělala, potají bych se zase vrátila zpět.
A dělala jako že nic. A začala bych se víc starat o sebe - nejen účes, make-up, oblečení, ale chodila bych častěji pryč a vracela se s úsměvem bez vysvětlení.
A naopak bych se k manželovi začala chovat líp a víc si ho všímat.
Já to totiž zažila. Taky ten můj zapíral, i když jsem měla důkazy - psala jsem si s jeho milenkou, jako bych byla on. Zjistila jsem si číslo a napsala ji ze svého, že jsem si změnila číslo a jsem on. Takže jsem se dozvěděla vše. Pak jsem mu to vpálila - asi po měsíci. Vůbec mu nebylo divné, že se mu neozývá. ![]()
Zakladatelka se neozývá…já myslím že byla doma hrůza, že to prasklo…zakladatelka nepíše protože nemá ted sílu něco psát ![]()
@siamka7 myslíš? Já doufám, že nepíše, protože je ještě na návštěvě u rodiny a nestíhá ![]()
@Kobliha51 píše:
Před chvílí a ne na noc. A ten její není řidič. Nevysmívej se. Nevíš, co tě potká.
Já se vysmívám? Kde? Můj taky nechodí v sobotu do práce, a představ si, že v pátek volali, jestli by v sobotu mohl jít do práce -na noc!!! Strašný co? Hlavně okolo vánoc je to nepochopitelný.
si myslíte že se to žrádlo v krámě množí, nebo co? ![]()
Číst tady ty plky o HIV, milence atd… Chtěla bych mít vaši představivost. Zakladatelka už nepíše, tak to nebylo asi nic tak strašnýho a doma si to vyřešili.
Nebo to bude jako u vetsiny takovych diskuzi.kdy zakladatelka napise, ze manžel odjel a nevratil se, odjel bez vysvetleni atd.., diskuze na x stran a od zakladatelky uz nikdy žádná reakce.
@micta píše: Číst tady ty plky o HIV, milence atd… Chtěla bych mít vaši představivost. Zakladatelka už nepíše, tak to nebylo asi nic tak strašnýho a doma si to vyřešili.
Taky myslim
@micta píše:
Já se vysmívám? Kde? Můj taky nechodí v sobotu do práce, a představ si, že v pátek volali, jestli by v sobotu mohl jít do práce -na noc!!! Strašný co? Hlavně okolo vánoc je to nepochopitelný.si myslíte že se to žrádlo v krámě množí, nebo co?
Proč píšeš, že je to strašný. Ty v tom nevidíš tu ironii, která vůbec není na místě? Proč se vytahuješ, že to máš doma taky a je to v pořádku. Jak se můžeš srovnávat se zakladatelkou. která řeší úplně něco jiného? jdi se exhibovat někam jinam.
@Anonymní píše:
Jel do porodnice!
To je tip nebo jsi zakladatelka? ![]()
@Helis88 píše:
No ty voe
To určitě nepsala zakladatelka. Nedovedu si představit, že by se milenka u porodu chichotala…
Taky byly slyšet auta a rádio.