Odjel! Údajně do práce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56278
26.12.17 16:47
@Venetia píše:
neumim si predstavit trapnejsi situaci, jak stiham nekde manzela s detmi v naruci…zoufalost sama

přesně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
26.12.17 16:48
@Evulina píše:
Jako nevím, ale je tohle normální? Tahat dítě o půlnoci spící z postele a jet s ním šmírovat chlapa? 8o

Je. Jinak jsi blbá a necháš sebou zametat 8o 8o
Taky zírám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.17 16:52

Že se ptal „kdo volá“ - možná jich má i víc, kdo ví? :think:

Já bych ale jela na „obhlídku“. Do práce, benzínky, apod. Jen bych chtěla vidět, kde jsou (ať už s kolegou nebo milenkou).
Scény bych nedělala, potají bych se zase vrátila zpět.

A dělala jako že nic. A začala bych se víc starat o sebe - nejen účes, make-up, oblečení, ale chodila bych častěji pryč a vracela se s úsměvem bez vysvětlení.
A naopak bych se k manželovi začala chovat líp a víc si ho všímat.

Já to totiž zažila. Taky ten můj zapíral, i když jsem měla důkazy - psala jsem si s jeho milenkou, jako bych byla on. Zjistila jsem si číslo a napsala ji ze svého, že jsem si změnila číslo a jsem on. Takže jsem se dozvěděla vše. Pak jsem mu to vpálila - asi po měsíci. Vůbec mu nebylo divné, že se mu neozývá. ;)

• Citovat
  • Upravit
10959
26.12.17 18:58

Zakladatelka se neozývá…já myslím že byla doma hrůza, že to prasklo…zakladatelka nepíše protože nemá ted sílu něco psát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
26.12.17 19:41

@siamka7 myslíš? Já doufám, že nepíše, protože je ještě na návštěvě u rodiny a nestíhá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
26.12.17 20:17
@Kobliha51 píše:
Před chvílí a ne na noc. A ten její není řidič. Nevysmívej se. Nevíš, co tě potká.

Já se vysmívám? Kde? Můj taky nechodí v sobotu do práce, a představ si, že v pátek volali, jestli by v sobotu mohl jít do práce -na noc!!! Strašný co? Hlavně okolo vánoc je to nepochopitelný. :roll: si myslíte že se to žrádlo v krámě množí, nebo co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
26.12.17 20:30

Číst tady ty plky o HIV, milence atd… Chtěla bych mít vaši představivost. Zakladatelka už nepíše, tak to nebylo asi nic tak strašnýho a doma si to vyřešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15140
26.12.17 20:41

Nebo to bude jako u vetsiny takovych diskuzi.kdy zakladatelka napise, ze manžel odjel a nevratil se, odjel bez vysvetleni atd.., diskuze na x stran a od zakladatelky uz nikdy žádná reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
26.12.17 21:00
@micta píše: Číst tady ty plky o HIV, milence atd… Chtěla bych mít vaši představivost. Zakladatelka už nepíše, tak to nebylo asi nic tak strašnýho a doma si to vyřešili.

Taky myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.17 21:18

Jel do porodnice! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.12.17 21:20
@micta píše:
Já se vysmívám? Kde? Můj taky nechodí v sobotu do práce, a představ si, že v pátek volali, jestli by v sobotu mohl jít do práce -na noc!!! Strašný co? Hlavně okolo vánoc je to nepochopitelný. :roll: si myslíte že se to žrádlo v krámě množí, nebo co? :roll:

Proč píšeš, že je to strašný. Ty v tom nevidíš tu ironii, která vůbec není na místě? Proč se vytahuješ, že to máš doma taky a je to v pořádku. Jak se můžeš srovnávat se zakladatelkou. která řeší úplně něco jiného? jdi se exhibovat někam jinam.

• Citovat
  • Upravit
693
26.12.17 21:23
@Anonymní píše:

To je tip nebo jsi zakladatelka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
26.12.17 21:24
@Anonymní píše:

ty jsi zakladatelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
26.12.17 21:24
@Anonymní píše:

No ty voe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
26.12.17 21:26
@Helis88 píše:
No ty voe

To určitě nepsala zakladatelka. Nedovedu si představit, že by se milenka u porodu chichotala… :roll: Taky byly slyšet auta a rádio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí